Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Justyś , ja zrzuciłam 7-8 kg ale tej diety nie polecam :/

wiem, wiem o czym mówisz :(
no takiej też nie chce...

muszę jakiejś poszukać, znów mi ta tarczyca daje we znaki, nie mogę spać w nocy, a w dzień padam na pysk i te wahania wagi :(

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynko , kontroluj regularnie TSH , bo z chorą tarczycą mozesz sie zagłodzić , a jeszcze wyskoczysz 10 kg w górę . Mój zakres skoków wagi to 44kg do 67 kg ....niezły hardcore . Teraz gdyby nie depresja to waga by była tak +/- 3kg , ale to normalne ...a tak jak w ciągu 2 tygodni leciałam 14-17 kg to była fixacja totalna .

Posted

wiem, wiem, juz w nast tyg jak przejda te jego urodziny to biore sie za wyniki, bo i ten zabieg mnie czeka... i tak go odwlekam, odwlekam

ja tez mialam takie skoki wagi od rozm 38 do 44! :(

Posted

justysiek napisał(a):
wiem, wiem, juz w nast tyg jak przejda te jego urodziny to biore sie za wyniki, bo i ten zabieg mnie czeka... i tak go odwlekam, odwlekam

ja tez mialam takie skoki wagi od rozm 38 do 44! :(

ja od 34 do 42 :P ...masakra

Posted

Ja pewnie za długo nie pokarmie bo w czerwcu muszę wrócić do pracy , więc poł roku , a później albo będe ściągała pokarm albo przejde niestety na sztuczne :roll:

jak dobiorą Ci odpowiednie leki i "uspokoją" hormon to może uda Ci się jeszcze bardziej zjechać ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ty se możesz Aga gdybać, co będzie ;) Ja chciałam karmić rok i co? I karmiłam AŻ 7 tygodni :roll:

Nie no , jeżeli nie będe miala pokarmu to trudno , ale mam nadzieje ze te 6 miesięcy pokarmie ;)

Posted

Ja w ciąży niewiele przybrałam na wadze , a Kuba ważył 3,400 . Po porodzie jakoś 6 tygodni to ważyłam mniej niż przed ciażą , czyli poniżej 48 kg . Karmiłam aż 6 tygodni :P , potem młody był na Humanie 0 dla wcześniaków ,na szczęście na receptę mi się udało .
Z wagą nigdy do ładu nie dojdę , bo tarczyca , hormony , nerwica i tak jeździmy sobie góra - dół .

Posted

Justyś, a Ty wiesz, że dziś do mnie dzwoniłaś?
Po kilku sygnałach odebrałam, ale słyszałam tylko jakieś trzaski :roll:
Podejrzewam, że Kubuś dorwał telefon i zadzwonił do cioteczki :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Justyś, a Ty wiesz, że dziś do mnie dzwoniłaś?
Po kilku sygnałach odebrałam, ale słyszałam tylko jakieś trzaski :roll:
Podejrzewam, że Kubuś dorwał telefon i zadzwonił do cioteczki :evil_lol:

Tak tak, wiem.
Mialam ci pisac ale zjadlo mi wsio z konta, no moj syn dzwonil do Ciebie :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wy się nie znacie , Kubuś się nudził i postanowił pogadać z Theosiem a że Magda odebrała to się pewnie zmieszał i nic nie powiedział :evil_lol:

Aga masz racje :)

Posted

justysiek napisał(a):
Tak tak, wiem.
Mialam ci pisac ale zjadlo mi wsio z konta, no moj syn dzwonil do Ciebie :)

Przykro mi, że pożarło Ci kasę :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
Wy się nie znacie , Kubuś się nudził i postanowił pogadać z Theosiem a że Magda odebrała to się pewnie zmieszał i nic nie powiedział :evil_lol:

Tak, na pewno :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jak juz urodze i junior bedzie mial z roczek to musimy sobie zrobić zlot z dzieciakami :evil_lol:

justysiek napisał(a):

Aga dobry pomysl :)

To zlot, robimy u mnie :eviltong: