Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']i tego ci życzę. na pewno twój synuś będzie zdrowy, teraz już się nie zamartwiaj. donosiłaś mimo tylu przeciwności, musi być dobrze![/QUOTE]

no jak sobie przypomnę jak to było w sumie od 5 tyg ile nerwów, stresu, niepewności i łez to aż się wierzyć nie chce.
ja też zawsze miałam nieregularne miesiączki to może dlatego, może jeszcze jest czas, rodzę pierwszy raz ale po terminie to już jest stres.

dzięki Agatko:loveu:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']mam nadzieje ze nie bedzie sie bala ze nas obudzi :diabloti:[/QUOTE]

Ty i tak nie usłyszysz :eviltong: A ja mam telefon o dziwo włączony w nocy, ale leży na dole ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ty i tak nie usłyszysz :eviltong: A ja mam telefon o dziwo włączony w nocy, ale leży na dole ;)[/QUOTE]

mnie nic nie obudzi :diabloti: ale zazwyczaj i tak mam na noc wyciszony i wylaczone wibracje bo Sebastiana wszystko budzi i mi później buczy :lol:

Posted

[quote name='justysiek']nie rodzę:diabloti::diabloti::diabloti:

byłam poza domem, ale nie wiem czy coś mnie nie zaczyna brać, bo kłuje mnie po pachwinach i kręgosłupie co jakiś czas...[/QUOTE]a to wszystko mozliwe! Trzymam kciuki za was.

Guest wolfheart
Posted

Trzymajcie się!:p I ja zaciskam kciuki :)