justysiek Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='ewelinabuck']tez kupilam taka posciel i druga to misie na zielonym tle :):) oj to niezly pulpecik bedzie :)[/QUOTE] hej:) no zanosi się nieźle:evil_lol: choć sama się zastanawiam gdzie on się tam mieści?:razz: na pościel się nie mogłam zdecydować, tyle jest pięknych wzorów, podobały mi się jeszcze dinusie i biała w kolorowe kropeczki. [quote name='agaga21'][COLOR=#3E3E3E]tym się za bardzo nie przejmuj, bo obliczanie wielkości dziecka z usg zwykle jest bardzo niedokładne, może się nawet o pół kilo mylić.[/COLOR][/QUOTE] [quote name='magdabroy'][COLOR=#3E3E3E]Gorzej jak to będzie pół kilo więcej [/COLOR]:diabloti:[COLOR=#3E3E3E] Oczywiście Justyś żartuję [/COLOR];-)[COLOR=#3E3E3E] Mam dobry humor od rana i nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać [/COLOR]:evil_lol: [COLOR=#3E3E3E]Pościel śliczna, ale wiesz, że poduszka póki co jest zbędna? No chyba, że ona jest całkiem płaska, bo na zdjęciu wygląda na "puszystą" [/COLOR];-)[/QUOTE] Aga lekarz mi to mówił, ale mówił i to co napisała Magda, że może być więcej:diabloti: a jak będzie to się okaże wkrótce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia poduszka jest zupełnie płaska, taki listek dosłownie;) [quote name='Alicja'][COLOR=#3E3E3E]Ja tam obstawiam , ze Kubuś będzie miał jakieś 3600 a pościel bowska[/COLOR][/QUOTE] Ala no to by i tak było sporo, ale lepiej niż 4 kg:evil_lol: ja się urodziłam 4100 i 60 cm:diabloti: a Sebek 3350 i 50cm:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='justysiek']dzieki za pocieszenie ciekawe czy uda się naturalnie czy cc nasze łóżeczko:) [IMG]http://www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/babylux/posciel do lozeczka/3b.jpg[/IMG][/QUOTE] na pewno wszystko będzie ok,a łóżeczko śliczniutkie:loveu: Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Już się doczekać nie mogę kiedy wstawisz zdjęcia dzidziusia :) Śliczne łóżeczko :loveu: Quote
justysiek Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 :oops: dzięki:loveu: jeszcze jesteśmy w domu, ale już chyba niedługo... :) Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='justysiek']:oops: dzięki:loveu: jeszcze jesteśmy w domu, ale już chyba niedługo... :)[/QUOTE] pewnie najgorsze jest takie czekanie , ja to bym wolała pare dni przed terminem urodzić jak już , bo jak po terminie to człowiek sie mega stresuje .... Quote
justysiek Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie najgorsze jest takie czekanie , ja to bym wolała pare dni przed terminem urodzić jak już , bo jak po terminie to człowiek sie mega stresuje ....[/QUOTE] no ja też bym wolała mieć to za sobą bo i tak mnie to nie minie:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='justysiek']no ja też bym wolała mieć to za sobą bo i tak mnie to nie minie:evil_lol:[/QUOTE] no raczej tak , jak weszło to musi wyjść :eviltong: Quote
justysiek Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']no raczej tak , jak weszło to musi wyjść :eviltong:[/QUOTE] hahaha, niby tak, tylko wychodzić będzie cięzej niż wchodziło:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='justysiek']hahaha, niby tak, tylko wychodzić będzie cięzej niż wchodziło:evil_lol:[/QUOTE] Oj tam ale radość większa :eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Oj tam ale radość większa :eviltong:[/QUOTE] Inna :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Dziś rozmawiałam z koleżanką, która urodziła 23 maja ;) To była jej druga córeczka i rodziła łącznie 1,5h :crazyeye: Z czego samo "wyjście" Olivii trwało 3 minuty :) Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś rozmawiałam z koleżanką, która urodziła 23 maja ;) To była jej druga córeczka i rodziła łącznie 1,5h :crazyeye: Z czego samo "wyjście" Olivii trwało 3 minuty :)[/QUOTE] Nie ma nic dziwnego. Ja tak rodziłam 2 dziecko. Dokładnie 1,5 h łącznie z wyjściem ;) Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='justysiek']u mnie tak łatwo nie bedzie:)[/QUOTE] Będzie dobrze zobaczysz :) Quote
ewelinabuck Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 trzymamy kciuki :) u mnie to samo za 4 tyg:P Quote
łamAga Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 chyba cos sie zadzialo ze taka cisza sie zrobiła :diabloti: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 No jeśli tak to trzymam kciuki moooooocno!!!! :) Quote
justysiek Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) my dziś mieliśmy pracowity dzień i dlatego mnie nie było, a jutro będę wieczorkiem jak się Kuba nie wybierze:) bo mam gości dziś. Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 ueeeeeeeeeeeeee a ja już myślalam ze za pare dni ujrzymy Kubusia :loveu: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeeeeeeeeeeeee a ja już myślalam ze za pare dni ujrzymy Kubusia :loveu:[/QUOTE] Ale tak może być ;) Quote
justysiek Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 ja coś mam przeczucie, że to będzie już jutro:) jakoś tak cały czas mam w głowie datę 10,06 Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='justysiek']ja coś mam przeczucie, że to będzie już jutro:) jakoś tak cały czas mam w głowie datę 10,06[/QUOTE] Masz internet w komórce? Bo jak urodzisz, to musisz zaraz zameldować na dogo :grins: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']Masz internet w komórce? Bo jak urodzisz, to musisz zaraz zameldować na dogo :grins:[/QUOTE] oczywiście że musi ! pamietam jak mi napisałaś sms-a " jade rodzić " :diabloti: a później dostałam mms-a z Theosiem :loveu: Quote
Recommended Posts