Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ja tez tego bólu nie znam ale raczej sobie nie wyobrażam seksu po 2 tygodniach po :shake:

nie dziwie Ci się , ja w ciązy nie jestem a tez mi sie nic nie chce , a jak pomysle ze zaraz ide do pracy to w ogóle ręce mi opadają :roll:[/QUOTE]

ale muszę ogarnąć trochę dom i te rzeczy, mam ich tyle, że nie wiem gdzie je poukładam:evil_lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Ja nie jestem walnięta :eviltong:

2 tyg. po cesarce :crazyeye:

Ja nawet po tych 6 tygodniach połogu nie myślałam o jakimkolwiek bzykaniu :shake:[/QUOTE]

niektórzy są na prawdę hardcorami, serio, albo na tyle dobrze się czuła, że miała ochotę, choć wątpię.

Posted

[quote name='justysiek']niektórzy są na prawdę hardcorami, serio, albo na tyle dobrze się czuła, że miała ochotę, choć wątpię.[/QUOTE]

Ja po 2 tyg. od cesarki, to dopiero zaczęłam "normalnie" funkcjonować w normalnym życiu ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja po 2 tyg. od cesarki, to dopiero zaczęłam "normalnie" funkcjonować w normalnym życiu ;)[/QUOTE]

Może laska miała męża tyrana :roll:

Posted

[quote name='Alicja']Oj a tu nadal 2w1 ;)[/QUOTE]

nom:evil_lol: w sumie ma czas do 12 czerwca, jak nie urodze do 6 to mam sie zglosic do lekarza - zrobi mi usg, spr czy łożysko ok i jak coś mu się nie będzie podobało to położy mnie do szpitala.

Posted

[quote name='justysiek']nom:evil_lol: w sumie ma czas do 12 czerwca, jak nie urodze do 6 to mam sie zglosic do lekarza - zrobi mi usg, spr czy łożysko ok i jak coś mu się nie będzie podobało to położy mnie do szpitala.[/QUOTE]

najważniejsze , ze jeszcze dajesz radę ;) :cool2:

Posted

[quote name='Alicja']najważniejsze , ze jeszcze dajesz radę ;) :cool2:[/QUOTE]

wole, zeby mnie złapało, jechać i urodzić niż leżeć bezsensu i czekać bo jak ostatnio leżałam to się tylko stresowałam tym wszystkim, zaczynam się bać...

Posted

[quote name='justysiek']wole, zeby mnie złapało, jechać i urodzić niż leżeć bezsensu i czekać bo jak ostatnio leżałam to się tylko stresowałam tym wszystkim, zaczynam się bać...[/QUOTE]

Nie ma czego się bać. Będzie dobrze. Najważniejszy jest efekt koncowy. O reszcie się zapomina :-)

Posted

A ja tak w pracy sobie myslalam czy Kubuś juz jest na świecie :lol: moja kolezanka tez ma na dzisiaj termin ale nie mam z nia kontaktu teraz zeby sie dowiedziec czy juz jest po porodzie , wiem tylko ze ma być dziewczynka ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']A ja tak w pracy sobie myslalam czy Kubuś juz jest na świecie :lol: moja kolezanka tez ma na dzisiaj termin ale nie mam z nia kontaktu teraz zeby sie dowiedziec czy juz jest po porodzie , wiem tylko ze ma być dziewczynka ;)[/QUOTE]

ja jeden termin ten z usg mam na 9 czerwca a z miesiączki na 12 czerwca, więc w zasadzie jeszcze kilka dni mamy:)
już bym chciała mieć to za sobą i być z Kubą w domu! nienawidzę szpitali :( jak ja tam wytrzymam...:(

dziś idę do gina, zobaczymy co powie i ile już ten maluch waży i ma mniej więcej cm:diabloti:

Posted

są wieści i to nie byle jakie wg usg Kuba waży 3900 a może nawet ponad 4 kg i ma coś ok 56-60cm:-o gin powiedział, że jak mały się wstrzyma z porodem do 12 czerwca czyli do terminu to będzie ważył z 4,5 kg:-o
już sobie współczuję:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Będzie dobrze ;)[/QUOTE]

dzieki za pocieszenie ciekawe czy uda się naturalnie czy cc

nasze łóżeczko:)
[IMG]http://www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/babylux/posciel do lozeczka/3b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='justysiek']są wieści i to nie byle jakie wg usg Kuba waży 3900 a może nawet ponad 4 kg i ma coś ok 56-60cm:-o gin powiedział, że jak mały się wstrzyma z porodem do 12 czerwca czyli do terminu to będzie ważył z 4,5 kg:-o
już sobie współczuję:diabloti:[/QUOTE]

tym się za bardzo nie przejmuj, bo obliczanie wielkości dziecka z usg zwykle jest bardzo niedokładne, może się nawet o pół kilo mylić.

Posted

[quote name='agaga21']tym się za bardzo nie przejmuj, bo obliczanie wielkości dziecka z usg zwykle jest bardzo niedokładne, może się nawet o pół kilo mylić.[/QUOTE]

Gorzej jak to będzie pół kilo więcej :diabloti: Oczywiście Justyś żartuję ;) Mam dobry humor od rana i nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać :evil_lol:
Pościel śliczna, ale wiesz, że poduszka póki co jest zbędna? No chyba, że ona jest całkiem płaska, bo na zdjęciu wygląda na "puszystą" ;)