justysiek Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='dOgLoV']ja tez tego bólu nie znam ale raczej sobie nie wyobrażam seksu po 2 tygodniach po :shake: nie dziwie Ci się , ja w ciązy nie jestem a tez mi sie nic nie chce , a jak pomysle ze zaraz ide do pracy to w ogóle ręce mi opadają :roll:[/QUOTE] ale muszę ogarnąć trochę dom i te rzeczy, mam ich tyle, że nie wiem gdzie je poukładam:evil_lol: Quote
justysiek Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='magdabroy']Ja nie jestem walnięta :eviltong: 2 tyg. po cesarce :crazyeye: Ja nawet po tych 6 tygodniach połogu nie myślałam o jakimkolwiek bzykaniu :shake:[/QUOTE] niektórzy są na prawdę hardcorami, serio, albo na tyle dobrze się czuła, że miała ochotę, choć wątpię. Quote
*Magda* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='justysiek']niektórzy są na prawdę hardcorami, serio, albo na tyle dobrze się czuła, że miała ochotę, choć wątpię.[/QUOTE] Ja po 2 tyg. od cesarki, to dopiero zaczęłam "normalnie" funkcjonować w normalnym życiu ;) Quote
łamAga Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='magdabroy']Ja po 2 tyg. od cesarki, to dopiero zaczęłam "normalnie" funkcjonować w normalnym życiu ;)[/QUOTE] Może laska miała męża tyrana :roll: Quote
justysiek Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 też tak myślę, że to o męża chodziło, ale kurde jak by mu na niej zależało to by się powstrzymał, brak słów... Quote
justysiek Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Alicja']Oj a tu nadal 2w1 ;)[/QUOTE] nom:evil_lol: w sumie ma czas do 12 czerwca, jak nie urodze do 6 to mam sie zglosic do lekarza - zrobi mi usg, spr czy łożysko ok i jak coś mu się nie będzie podobało to położy mnie do szpitala. Quote
Alicja Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='justysiek']nom:evil_lol: w sumie ma czas do 12 czerwca, jak nie urodze do 6 to mam sie zglosic do lekarza - zrobi mi usg, spr czy łożysko ok i jak coś mu się nie będzie podobało to położy mnie do szpitala.[/QUOTE] najważniejsze , ze jeszcze dajesz radę ;) :cool2: Quote
justysiek Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Alicja']najważniejsze , ze jeszcze dajesz radę ;) :cool2:[/QUOTE] wole, zeby mnie złapało, jechać i urodzić niż leżeć bezsensu i czekać bo jak ostatnio leżałam to się tylko stresowałam tym wszystkim, zaczynam się bać... Quote
agaga21 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 przyszłam sprawdzić czy już rodzisz...:diabloti:;) Quote
bira Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='justysiek']wole, zeby mnie złapało, jechać i urodzić niż leżeć bezsensu i czekać bo jak ostatnio leżałam to się tylko stresowałam tym wszystkim, zaczynam się bać...[/QUOTE] Nie ma czego się bać. Będzie dobrze. Najważniejszy jest efekt koncowy. O reszcie się zapomina :-) Quote
justysiek Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 jestem jeszcze w 2-paku:) Kubie sie nie spieszy, choc ledwo co chodze tak bola mnie pachwiny:placz: jutro ide do gina jak nie urodze. Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 A ja tak w pracy sobie myslalam czy Kubuś juz jest na świecie :lol: moja kolezanka tez ma na dzisiaj termin ale nie mam z nia kontaktu teraz zeby sie dowiedziec czy juz jest po porodzie , wiem tylko ze ma być dziewczynka ;) Quote
justysiek Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='dOgLoV']A ja tak w pracy sobie myslalam czy Kubuś juz jest na świecie :lol: moja kolezanka tez ma na dzisiaj termin ale nie mam z nia kontaktu teraz zeby sie dowiedziec czy juz jest po porodzie , wiem tylko ze ma być dziewczynka ;)[/QUOTE] ja jeden termin ten z usg mam na 9 czerwca a z miesiączki na 12 czerwca, więc w zasadzie jeszcze kilka dni mamy:) już bym chciała mieć to za sobą i być z Kubą w domu! nienawidzę szpitali :( jak ja tam wytrzymam...:( dziś idę do gina, zobaczymy co powie i ile już ten maluch waży i ma mniej więcej cm:diabloti: Quote
justysiek Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 są wieści i to nie byle jakie wg usg Kuba waży 3900 a może nawet ponad 4 kg i ma coś ok 56-60cm:-o gin powiedział, że jak mały się wstrzyma z porodem do 12 czerwca czyli do terminu to będzie ważył z 4,5 kg:-o już sobie współczuję:diabloti: Quote
justysiek Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='magdabroy']Będzie dobrze ;)[/QUOTE] dzieki za pocieszenie ciekawe czy uda się naturalnie czy cc nasze łóżeczko:) [IMG]http://www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/babylux/posciel do lozeczka/3b.jpg[/IMG] Quote
ewelinabuck Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 tez kupilam taka posciel i druga to misie na zielonym tle :):) oj to niezly pulpecik bedzie :) Quote
agaga21 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='justysiek']są wieści i to nie byle jakie wg usg Kuba waży 3900 a może nawet ponad 4 kg i ma coś ok 56-60cm:-o gin powiedział, że jak mały się wstrzyma z porodem do 12 czerwca czyli do terminu to będzie ważył z 4,5 kg:-o już sobie współczuję:diabloti:[/QUOTE] tym się za bardzo nie przejmuj, bo obliczanie wielkości dziecka z usg zwykle jest bardzo niedokładne, może się nawet o pół kilo mylić. Quote
Alicja Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ja tam obstawiam , ze Kubuś będzie miał jakieś 3600 a pościel bowska Quote
*Magda* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='agaga21']tym się za bardzo nie przejmuj, bo obliczanie wielkości dziecka z usg zwykle jest bardzo niedokładne, może się nawet o pół kilo mylić.[/QUOTE] Gorzej jak to będzie pół kilo więcej :diabloti: Oczywiście Justyś żartuję ;) Mam dobry humor od rana i nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać :evil_lol: Pościel śliczna, ale wiesz, że poduszka póki co jest zbędna? No chyba, że ona jest całkiem płaska, bo na zdjęciu wygląda na "puszystą" ;) Quote
Recommended Posts