Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nooooooooo kopie:)
zaczełam już nieśmiało kupować ciuszki, ale jak jest chwilę ok to zaraz musi się coś zepsuć:(

dzis odebaralam wyniki z moczu mam mocno podwyższone leukocyty i białko w moczu!:(

Posted

[quote name='magdabroy']Nie załamuj się wynikami ;) Będzie dobrze :) Ważne, że młody daje o sobie znać i rośnie :)[/QUOTE]

tylko to jest b. niebezpieczne bo moze swiadczyc o odmiedniczkowym zapaleniu nerek albo o zatruciu ciazowym, oby mnie po jutrzejszej wizycie nie polozyl w szpitalu:(

Posted

Ja rozumiem, że jest to niebezpieczne, ale patrzę z perspektywy tego, że jesteś w tak zaawansowanej ciąży, że w razie konieczności (odpukać) mogą Cię pokroić, wyciągnąć młodego i będzie żył ;)

Posted

jestem dopiero 6.5 msc... wiec watpie ze byloby tak wesolo, az tak dobrze to nie ma:(
zobaczymy co jutro mi powie.
plecy mnie juz od kilku tyg nawalaja mowilam ginowi, ale myslal ze to kregoslup, msc temu mialam w moczu leukocytow 10 a teraz juz 20 i to po antybiotyku wiec guzik pomogl i do tego to bialko.
dzieki Agata!

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hejka :)

raz jest lepiej , raz jest gorzej a to oznacza z za chwilę znowu bedzie dobrze !!!! ja w to wierzę :loveu:[/QUOTE]

właśnie!nie daj się złym myślom:calus::calus:

Posted

[quote name='justysiek']nooooooooo kopie:)
zaczełam już nieśmiało kupować ciuszki, ale jak jest chwilę ok to zaraz musi się coś zepsuć:(

dzis odebaralam wyniki z moczu mam mocno podwyższone leukocyty i białko w moczu!:([/QUOTE]

zdrówka Kochana:)
pewnie nowy piłkarz rośnie,od początku bierze się za treningi

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale masz już duży brzuch :) Zdrówka dużo życzę :)[/QUOTE]

dzieki Iza:)

dziś byliśmy z Cezarkiem na spacerku, ale się cieszył chłopak:)

Posted

[quote name='justysiek']już jest więcej brzusia:) bo to zdjęcie z przed 2 tyg:diabloti:[/QUOTE]
I będzie jeszcze więcej :):loveu: a potem będzie szedł "brzusio, brzusio ooo Justysia" :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']I będzie jeszcze więcej :):loveu: a potem będzie szedł "brzusio, brzusio ooo Justysia" :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak na pewno będzie, ale już bym chciała być po :)

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak na pewno będzie, ale już bym chciała być po :)[/QUOTE]

za wcześnie wiedziałaś i dlatego się tak ciągnie ...ja miałam tak samo , praktycznie zaszłam w ciążę i po 2 tygodniach byłam pewna że to to , a po kolejnych 2 mialam w rece wyniki badań , USG było wtedy tylko w wyjątkowych wypadkach ...w marcu już miałam kupione łóżeczko , od czerwca szykowałam ciuchy , czyli pranie , prasowanie pakowanie w papier by się nie zakurzyło w szafce, w maju miałam kupioną spacerówkę ( polowałam na nią) , w lipcu przywiozłam wózek , do odświeżenia , bo na pół roku brałam po dzieciach kuzynki używany z gondolą, a w sierpniu miałam zapakowaną torbę z gratami :lol:...Kuba przyszedł na świat dokładnie w terminie :lol: we wrześniu

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']hej:)

czas leci szybciutko,nawet się nie obejrzysz dobrze,a na ręcach będziesz nosić bobaska:loveu:[/QUOTE]

i wtedy nam go pokażesz ....prawda?:p