justysiek Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Alicja']na 2 raz prosze się meldować ;)[/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
łamAga Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 No wreszcie sie odezwała :mad: dzień doberek ;) czekam na foteczkę :loveu: Quote
justysiek Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [URL=http://img717.imageshack.us/i/57346463.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/627/57346463.jpg[/IMG][/URL] proszę:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Jaki brzusio :loveu: Justyś więcej uśmiechu :eviltong: Quote
justysiek Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 akurat to takie wyszło bo z zaskoczenia:) Quote
justysiek Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 nooooooooo kopie:) zaczełam już nieśmiało kupować ciuszki, ale jak jest chwilę ok to zaraz musi się coś zepsuć:( dzis odebaralam wyniki z moczu mam mocno podwyższone leukocyty i białko w moczu!:( Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Nie załamuj się wynikami ;) Będzie dobrze :) Ważne, że młody daje o sobie znać i rośnie :) Quote
justysiek Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='magdabroy']Nie załamuj się wynikami ;) Będzie dobrze :) Ważne, że młody daje o sobie znać i rośnie :)[/QUOTE] tylko to jest b. niebezpieczne bo moze swiadczyc o odmiedniczkowym zapaleniu nerek albo o zatruciu ciazowym, oby mnie po jutrzejszej wizycie nie polozyl w szpitalu:( Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ja rozumiem, że jest to niebezpieczne, ale patrzę z perspektywy tego, że jesteś w tak zaawansowanej ciąży, że w razie konieczności (odpukać) mogą Cię pokroić, wyciągnąć młodego i będzie żył ;) Quote
agaga21 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 justyna, nieustająco trzymam za was kciuki. będzie dobrze! Quote
justysiek Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 jestem dopiero 6.5 msc... wiec watpie ze byloby tak wesolo, az tak dobrze to nie ma:( zobaczymy co jutro mi powie. plecy mnie juz od kilku tyg nawalaja mowilam ginowi, ale myslal ze to kregoslup, msc temu mialam w moczu leukocytow 10 a teraz juz 20 i to po antybiotyku wiec guzik pomogl i do tego to bialko. dzieki Agata! Quote
łamAga Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 hejka :) raz jest lepiej , raz jest gorzej a to oznacza z za chwilę znowu bedzie dobrze !!!! ja w to wierzę :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka :) raz jest lepiej , raz jest gorzej a to oznacza z za chwilę znowu bedzie dobrze !!!! ja w to wierzę :loveu:[/QUOTE] właśnie!nie daj się złym myślom:calus::calus: Quote
Oscar Patric Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='justysiek']nooooooooo kopie:) zaczełam już nieśmiało kupować ciuszki, ale jak jest chwilę ok to zaraz musi się coś zepsuć:( dzis odebaralam wyniki z moczu mam mocno podwyższone leukocyty i białko w moczu!:([/QUOTE] zdrówka Kochana:) pewnie nowy piłkarz rośnie,od początku bierze się za treningi Quote
Izabela124. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ale masz już duży brzuch :) Zdrówka dużo życzę :) Quote
justysiek Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale masz już duży brzuch :) Zdrówka dużo życzę :)[/QUOTE] dzieki Iza:) dziś byliśmy z Cezarkiem na spacerku, ale się cieszył chłopak:) Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [url]http://img717.imageshack.us/img717/627/57346463.jpg[/url] :loveu: Quote
justysiek Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Ptysiak'][URL]http://img717.imageshack.us/img717/627/57346463.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE] już jest więcej brzusia:) bo to zdjęcie z przed 2 tyg:diabloti: Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='justysiek']już jest więcej brzusia:) bo to zdjęcie z przed 2 tyg:diabloti:[/QUOTE] I będzie jeszcze więcej :):loveu: a potem będzie szedł "brzusio, brzusio ooo Justysia" :evil_lol: Quote
justysiek Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Ptysiak']I będzie jeszcze więcej :):loveu: a potem będzie szedł "brzusio, brzusio ooo Justysia" :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak na pewno będzie, ale już bym chciała być po :) Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak na pewno będzie, ale już bym chciała być po :)[/QUOTE] za wcześnie wiedziałaś i dlatego się tak ciągnie ...ja miałam tak samo , praktycznie zaszłam w ciążę i po 2 tygodniach byłam pewna że to to , a po kolejnych 2 mialam w rece wyniki badań , USG było wtedy tylko w wyjątkowych wypadkach ...w marcu już miałam kupione łóżeczko , od czerwca szykowałam ciuchy , czyli pranie , prasowanie pakowanie w papier by się nie zakurzyło w szafce, w maju miałam kupioną spacerówkę ( polowałam na nią) , w lipcu przywiozłam wózek , do odświeżenia , bo na pół roku brałam po dzieciach kuzynki używany z gondolą, a w sierpniu miałam zapakowaną torbę z gratami :lol:...Kuba przyszedł na świat dokładnie w terminie :lol: we wrześniu Quote
Oscar Patric Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 hej:) czas leci szybciutko,nawet się nie obejrzysz dobrze,a na ręcach będziesz nosić bobaska:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='unikatowydiament']hej:) czas leci szybciutko,nawet się nie obejrzysz dobrze,a na ręcach będziesz nosić bobaska:loveu:[/QUOTE] i wtedy nam go pokażesz ....prawda?:p Quote
Recommended Posts