Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Szkoda, że blisko nie mieszkam bo chętnie zabrałabym go na spacer. Ptysiek miałby przy okazji z kim poszaleć. Quote
justysiek Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Szkoda, że blisko nie mieszkam bo chętnie zabrałabym go na spacer. Ptysiek miałby przy okazji z kim poszaleć.[/QUOTE] no szkoda:( Quote
justysiek Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Vectra']zęby stracisz od tych wymiotów ....[/QUOTE] i nerki:( bo mnie od wczoraj tak bolą, że szok. nic nie pomaga, rano ciągnie mnie ślinami a potem już wszystkim co jem:( nawet wodą, herbatą. próbowałam jeść serek topiony przed wstaniem, chleb, bułkę, cokolwiek i nie pomaga. Quote
justysiek Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']hejka ;) a probowałaś z migdałami ??[/QUOTE] nie, nie probowalam bo nie lubie migdalow:( ale moze sprobuje. Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='justysiek']nie, nie probowalam bo nie lubie migdalow:( ale moze sprobuje.[/QUOTE] szkoda ze nie lubisz :roll: moja siostra na początku ciąży miała straszne mdłości , nie mogła z łóżka wstać tak jej wirowało w głowie i codziennie rano jadala po kilka migdałów od tego czasu do konca ciazy mdłości nie powróciły .... Quote
justysiek Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']szkoda ze nie lubisz :roll: moja siostra na początku ciąży miała straszne mdłości , nie mogła z łóżka wstać tak jej wirowało w głowie i codziennie rano jadala po kilka migdałów od tego czasu do konca ciazy mdłości nie powróciły ....[/QUOTE] ale smak mi się zmienił, więc może spróbuje. np wg nie mogę jeść czekolady, czy słodyczy, słodzić więcej niż 1 łyż., Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='justysiek']ale smak mi się zmienił, więc może spróbuje. np wg nie mogę jeść czekolady, czy słodyczy, słodzić więcej niż 1 łyż.,[/QUOTE] Ja migdały uwielbiam ;) ale podobno w ciąży smaki sie dość mocno zmieniają więc moze Ci zasmakują ;) to współczuję :roll: co prawda ja nie przepadam za słodyczami ale batony marsy snickersy itd to lubię :cool3: Quote
justysiek Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja migdały uwielbiam ;) ale podobno w ciąży smaki sie dość mocno zmieniają więc moze Ci zasmakują ;) to współczuję :roll: co prawda ja nie przepadam za słodyczami ale batony marsy snickersy itd to lubię :cool3:[/QUOTE] i mam strasznie rozchwiane nerwy:( czasem mam dni, że chce mi się ryczeć z byle powodu. więc hormony mi chyba podwójnie buzują. Quote
Alicja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 współczuje ....bo straszna ta twoja ciaza Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Hej Justyna :) To, że odrzuciło Cię od słodkiego, to nawet dobrze ;) Za dużo cukru, to też nie zdrowo :shake: Co do zmiany smaków, to ciąża pod tym względem, to jakaś masakra :crazyeye: Nigdy nie piłam piwa z sokiem, a teraz inaczej nie wypiję :oops: Nie jadałam chipsów, a teraz Bogdan musi mi paczkę z rąk zabierać, bo zjadłabym całą sama :evil_lol: A z tym płaczem, to normalka ;) Ja całą ciążę ryczałam z byle powodu :D Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 hmm jak z polaru ten szarpaczek,to Luna go zaślini i zamemła na amen, będzie może jeden dzień miała.:evil_lol:Ostatnio tak załatwiła sznurek. Przesyłamy Ci duuuuużo siły i ciepełka:calus: I wymiziaj Cezarka:p Quote
justysiek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 żyję, choc cięzko jest:( mam problem zaczyna boleć mnie ząb:( narazie tylko pobolewa i przestaje, ale jak zacznie gorzej to nie wiem co będzie:( Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 w ciąży nie ma przeciwwskazań do odwiedzenia dentysty. wręcz przeciwnie, powinno się wszystkie zęby wyleczyć ;) Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dobry wieczór Justyś :) Jak Cezarro? Bo jak Ty, to już wiem :( Quote
justysiek Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 to dobrze, ze mozna, jego mi tak zwalila dentystka, rozwiercila.... teraz to on chyba do wyrwania jest:( cezar ok, dokucza strasznie. ja jade dzis do mamy jutro lekarz i badania. Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='justysiek']ja jade dzis do mamy jutro lekarz i badania.[/QUOTE] Czekam na (dobre :)) wieści ;) Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 mam nadzieję, że szybko jednak minie ten zły okres i tu w twojej galerii oraz na twojej twarzy w końcu uśmiech zagości. Quote
bira Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Justyna, poprosi lekarza o czopki torecan. na mnie działały rewelacyjnie. Edited November 25, 2012 by bira Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 My także trzymamy mocno kciuki za wyniki Quote
Patik Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pozdrawiamy... I mocno trzymamy kciuki, musi być dobrze,a przynajmniej ja w to wierze ;) Mimo że jest źle trzeba zawsze mieć dobre myśli i wierzyć,ze za niedługo będzie lepiej. Jeszcze raz trzymamy kciuki ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 cześć Justyś mam nadzieję,że przeczytam tym razem, jakieś dobre wieści...:glaszcze: Quote
Recommended Posts