Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']zęby stracisz od tych wymiotów ....[/QUOTE]

i nerki:( bo mnie od wczoraj tak bolą, że szok.
nic nie pomaga, rano ciągnie mnie ślinami a potem już wszystkim co jem:( nawet wodą, herbatą.
próbowałam jeść serek topiony przed wstaniem, chleb, bułkę, cokolwiek i nie pomaga.

Posted

[quote name='justysiek']nie, nie probowalam bo nie lubie migdalow:( ale moze sprobuje.[/QUOTE]

szkoda ze nie lubisz :roll: moja siostra na początku ciąży miała straszne mdłości , nie mogła z łóżka wstać tak jej wirowało w głowie i codziennie rano jadala po kilka migdałów od tego czasu do konca ciazy mdłości nie powróciły ....

Posted

[quote name='dOgLoV']szkoda ze nie lubisz :roll: moja siostra na początku ciąży miała straszne mdłości , nie mogła z łóżka wstać tak jej wirowało w głowie i codziennie rano jadala po kilka migdałów od tego czasu do konca ciazy mdłości nie powróciły ....[/QUOTE]

ale smak mi się zmienił, więc może spróbuje.

np wg nie mogę jeść czekolady, czy słodyczy, słodzić więcej niż 1 łyż.,

Posted

[quote name='justysiek']ale smak mi się zmienił, więc może spróbuje.

np wg nie mogę jeść czekolady, czy słodyczy, słodzić więcej niż 1 łyż.,[/QUOTE]

Ja migdały uwielbiam ;) ale podobno w ciąży smaki sie dość mocno zmieniają więc moze Ci zasmakują ;)

to współczuję :roll: co prawda ja nie przepadam za słodyczami ale batony marsy snickersy itd to lubię :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja migdały uwielbiam ;) ale podobno w ciąży smaki sie dość mocno zmieniają więc moze Ci zasmakują ;)

to współczuję :roll: co prawda ja nie przepadam za słodyczami ale batony marsy snickersy itd to lubię :cool3:[/QUOTE]

i mam strasznie rozchwiane nerwy:( czasem mam dni, że chce mi się ryczeć z byle powodu.
więc hormony mi chyba podwójnie buzują.

Posted

Hej Justyna :)

To, że odrzuciło Cię od słodkiego, to nawet dobrze ;) Za dużo cukru, to też nie zdrowo :shake:

Co do zmiany smaków, to ciąża pod tym względem, to jakaś masakra :crazyeye: Nigdy nie piłam piwa z sokiem, a teraz inaczej nie wypiję :oops: Nie jadałam chipsów, a teraz Bogdan musi mi paczkę z rąk zabierać, bo zjadłabym całą sama :evil_lol:

A z tym płaczem, to normalka ;) Ja całą ciążę ryczałam z byle powodu :D

Guest wolfheart
Posted

hmm jak z polaru ten szarpaczek,to Luna go zaślini i zamemła na amen, będzie może jeden dzień miała.:evil_lol:Ostatnio tak załatwiła sznurek.

Przesyłamy Ci duuuuużo siły i ciepełka:calus:
I wymiziaj Cezarka:p

Posted

Pozdrawiamy...
I mocno trzymamy kciuki, musi być dobrze,a przynajmniej ja w to wierze ;)
Mimo że jest źle trzeba zawsze mieć dobre myśli i wierzyć,ze za niedługo będzie lepiej.
Jeszcze raz trzymamy kciuki ;)

Guest wolfheart
Posted

cześć Justyś
mam nadzieję,że przeczytam tym razem, jakieś dobre wieści...:glaszcze: