justysiek Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='bira']Może to za wczesny etap ciąży... jessu współczuję Ci. A ile dni masz czekać na poprawę?[/QUOTE] 10 tydz... niby ryzyko jest do 13.. ale guzik prawda, moja siostra np. poroniła w 5 msc:( no do końca tyg. Quote
bira Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Do końca tygodnia to masa czasu!!! Chyba ten lekarz żartuje? Ja myślałam o dwóch trzech dniach... Co do poronień się nie wypowiadam, w każdym etapie ciąży może stać się coś złego. Ja z Ingą odliczałam każdy dzień, wieczorem oddychałam z ulgą, że nic się nie stało, a rano dziękowałam, że udało mi się przetrwać noc. Masakryczne to było...Na szczęście udało się dobrnąć do końca... Quote
justysiek Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='bira']Do końca tygodnia to masa czasu!!! Chyba ten lekarz żartuje? Ja myślałam o dwóch trzech dniach... Co do poronień się nie wypowiadam, w każdym etapie ciąży może stać się coś złego. Ja z Ingą odliczałam każdy dzień, wieczorem oddychałam z ulgą, że nic się nie stało, a rano dziękowałam, że udało mi się przetrwać noc. Masakryczne to było...Na szczęście udało się dobrnąć do końca...[/QUOTE] no 4 dni... wiesz jakie mają podejście lekarze, oni wychodzą z założenia, że jak ciąża jest słaba to poleci...:( zobaczymy jak będzie. Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Trzymaj sie Kochana :* Dziwni są Ci lekarze...:shake: Quote
justysiek Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 hej dziewczyny, u mnie bez zmian, boli nadal, zresztą od kilu tyg niezmiennie. u Cezara lepiej, sierść zaczeła zarastać. kupiłam mu na razie na próbę po 1kg karmy z indykiem i ryzem i z ryba i ryzem, zajada ją ze smakiem. Quote
łamAga Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 to dla niego nowośc więc na razie pewnie będzie wcinał az mu sie będa uszy trzęsły :evil_lol: Quote
justysiek Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='dOgLoV']to dla niego nowośc więc na razie pewnie będzie wcinał az mu sie będa uszy trzęsły :evil_lol:[/QUOTE] no wcina, ale mu chyba było dziś malo bo dobrał się do torby z karmą:diabloti: Quote
łamAga Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='justysiek']no wcina, ale mu chyba było dziś malo bo dobrał się do torby z karmą:diabloti:[/QUOTE] idzie zima , pewnie bedzie chciał wiecej jedzonka ;) Quote
justysiek Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='dOgLoV']idzie zima , pewnie bedzie chciał wiecej jedzonka ;)[/QUOTE] poprostu karma mu smakuje:) Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Jakby mojemu tak smakowała... marzenia :roll: Fajnie, że Cezarek lepiej :) Nie fajnie, że u Ciebie nadal źle :(:(:( Quote
justysiek Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 po tych tabletkach w nocy miałam silniejsze bóle, ale to dopiero 1 dzień... teraz boli ale jakoś umiarkowanie. zmęczona już tym jestem. wymiotuję codziennie:( najgorzej jak rano mnie męczy. dobrze, że chodziła Cezar lepiej. Quote
agaga21 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ech kurcze, miałam nadzieję, że coś tu będzie lepiej u ciebie. może za te parę dni będzie poprawa, przecież ta macica musi w końcu odpuścić... Quote
justysiek Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 jak na razie nie odpuszcza, juz 4 tabletki za nami... zaczynaja mnie bardzo boleć jajniki. może to że mam problemy z krążeniem mają na to wpływ... mam bóle jak przy miesiączce... szczerze to się boję. mam do sprzedania nowy LG L3 z gwarancją 24 msc i wszystkimi akcesoriami jakie dodaje T-mobile, bez simlocka. [IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28618/lg-l3-200x300.jpeg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 jak dzisiaj się czujesz Justyś?:calus: Quote
justysiek Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 w sumie bez zmian, tylko czasami mam takie nasilone bóle, ale może się tak wszytsko reguluje... (?) nie wiem. Cezar mi dziś powbijał zęby w buty zimowe... nie pogryzł tylko są takie ślady ząbków...:( ehhh, wiem moja wina bo wystawiłam to przewietrzenia na schody a on biegał. Quote
łamAga Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='justysiek']w sumie bez zmian, tylko czasami mam takie nasilone bóle, ale może się tak wszytsko reguluje... (?) nie wiem. Cezar mi dziś powbijał zęby w buty zimowe... nie pogryzł tylko są takie ślady ząbków...:( ehhh, wiem moja wina bo wystawiłam to przewietrzenia na schody a on biegał.[/QUOTE] jeszcze nie jedne buty stracisz ;) mi co prawda Neron nie gryzł butów ale laczki to z umiłowaniem , chyba 15 par mi zjadł , miał taką manie że jak wychodziłam z domu to brał sobie jednego laczka i zanosił na legowisko , później już ich nie zjadał ale brał zawsze jednego kładł na nim głowe i tak sobie spał :lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 ale nie jest gorzej,a to już coś nie?:calus:takie malutkie pocieszenie... Luna za to załatwia mi swetry/bluzy-sobie na szarpak upodobała moje rękawy i spodnie-kłakami które nie chcą się odczepić:roll: Quote
*Magda* Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='dOgLoV']jeszcze nie jedne buty stracisz ;) mi co prawda Neron nie gryzł butów ale laczki to z umiłowaniem , chyba 15 par mi zjadł , miał taką manie że jak wychodziłam z domu to brał sobie jednego laczka i zanosił na legowisko , później już ich nie zjadał ale brał zawsze jednego kładł na nim głowe i tak sobie spał :lol:[/QUOTE] Moja Tiamat też tak robiła ;) Pamiętam jak kupiłam nową parę, bo stare mi zjadła i już następnego dnia znalazłam je u niej na legowisku :D Pożarła mi kilka par, a potem brała na legowisko i z nimi spała jak mnie nie było w domu ;) I tylko moje kapcie kradła ;) Quote
*Magda* Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Dobry wieczór Justyś :) Jak się czujesz? Quote
Recommended Posts