Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bira']Może to za wczesny etap ciąży... jessu współczuję Ci.
A ile dni masz czekać na poprawę?[/QUOTE]

10 tydz... niby ryzyko jest do 13.. ale guzik prawda, moja siostra np. poroniła w 5 msc:(
no do końca tyg.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do końca tygodnia to masa czasu!!! Chyba ten lekarz żartuje? Ja myślałam o dwóch trzech dniach...

Co do poronień się nie wypowiadam, w każdym etapie ciąży może stać się coś złego. Ja z Ingą odliczałam każdy dzień, wieczorem oddychałam z ulgą, że nic się nie stało, a rano dziękowałam, że udało mi się przetrwać noc. Masakryczne to było...Na szczęście udało się dobrnąć do końca...

Posted

[quote name='bira']Do końca tygodnia to masa czasu!!! Chyba ten lekarz żartuje? Ja myślałam o dwóch trzech dniach...

Co do poronień się nie wypowiadam, w każdym etapie ciąży może stać się coś złego. Ja z Ingą odliczałam każdy dzień, wieczorem oddychałam z ulgą, że nic się nie stało, a rano dziękowałam, że udało mi się przetrwać noc. Masakryczne to było...Na szczęście udało się dobrnąć do końca...[/QUOTE]

no 4 dni... wiesz jakie mają podejście lekarze, oni wychodzą z założenia, że jak ciąża jest słaba to poleci...:(
zobaczymy jak będzie.

Posted

hej dziewczyny,

u mnie bez zmian, boli nadal, zresztą od kilu tyg niezmiennie.

u Cezara lepiej, sierść zaczeła zarastać.

kupiłam mu na razie na próbę po 1kg karmy z indykiem i ryzem i z ryba i ryzem, zajada ją ze smakiem.

Posted

[quote name='dOgLoV']to dla niego nowośc więc na razie pewnie będzie wcinał az mu sie będa uszy trzęsły :evil_lol:[/QUOTE]

no wcina, ale mu chyba było dziś malo bo dobrał się do torby z karmą:diabloti:

Posted

po tych tabletkach w nocy miałam silniejsze bóle, ale to dopiero 1 dzień... teraz boli ale jakoś umiarkowanie.
zmęczona już tym jestem.
wymiotuję codziennie:( najgorzej jak rano mnie męczy.

dobrze, że chodziła Cezar lepiej.

Posted

jak na razie nie odpuszcza, juz 4 tabletki za nami... zaczynaja mnie bardzo boleć jajniki.
może to że mam problemy z krążeniem mają na to wpływ... mam bóle jak przy miesiączce... szczerze to się boję.

mam do sprzedania nowy LG L3 z gwarancją 24 msc i wszystkimi akcesoriami jakie dodaje T-mobile, bez simlocka.
[IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28618/lg-l3-200x300.jpeg[/IMG]

Posted

w sumie bez zmian, tylko czasami mam takie nasilone bóle, ale może się tak wszytsko reguluje... (?) nie wiem.
Cezar mi dziś powbijał zęby w buty zimowe... nie pogryzł tylko są takie ślady ząbków...:( ehhh, wiem moja wina bo wystawiłam to przewietrzenia na schody a on biegał.

Posted

[quote name='justysiek']w sumie bez zmian, tylko czasami mam takie nasilone bóle, ale może się tak wszytsko reguluje... (?) nie wiem.
Cezar mi dziś powbijał zęby w buty zimowe... nie pogryzł tylko są takie ślady ząbków...:( ehhh, wiem moja wina bo wystawiłam to przewietrzenia na schody a on biegał.[/QUOTE]

jeszcze nie jedne buty stracisz ;) mi co prawda Neron nie gryzł butów ale laczki to z umiłowaniem , chyba 15 par mi zjadł , miał taką manie że jak wychodziłam z domu to brał sobie jednego laczka i zanosił na legowisko , później już ich nie zjadał ale brał zawsze jednego kładł na nim głowe i tak sobie spał :lol:

Guest wolfheart
Posted

ale nie jest gorzej,a to już coś nie?:calus:takie malutkie pocieszenie...

Luna za to załatwia mi swetry/bluzy-sobie na szarpak upodobała moje rękawy i spodnie-kłakami które nie chcą się odczepić:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']jeszcze nie jedne buty stracisz ;) mi co prawda Neron nie gryzł butów ale laczki to z umiłowaniem , chyba 15 par mi zjadł , miał taką manie że jak wychodziłam z domu to brał sobie jednego laczka i zanosił na legowisko , później już ich nie zjadał ale brał zawsze jednego kładł na nim głowe i tak sobie spał :lol:[/QUOTE]

Moja Tiamat też tak robiła ;) Pamiętam jak kupiłam nową parę, bo stare mi zjadła i już następnego dnia znalazłam je u niej na legowisku :D Pożarła mi kilka par, a potem brała na legowisko i z nimi spała jak mnie nie było w domu ;) I tylko moje kapcie kradła ;)