KaroXen Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 ślicznie dziękujemy!! prawdziwy anioł z Ciebie ! :) Quote
KaroXen Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Maluch jest już w nowym domku :) zabrała go rodzina która oglądała go w zeszły czwartek :) małżeństwo z córeczką :) Quote
aeriel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Super!!! :) Trzeba zmienić temat wątku :) Quote
maciaszek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Dzwoniłam dziś do schroniska. Powiedziano mi, że Pysio wrócił. Jego nowy numer to 433/12. Quote
soboz4 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 gryzł dzieci, jest bardzo aktywny, więcej niż przeciętnie Quote
soboz4 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nowy opis Pysia (433/12) oddanego z powodu zbyt dużej aktywności i nieporozumień z dziećmi Pysio to średniej wielkości piesek, waży 12 kg i 38 cm w kłębie. Ma gęstą, dłuższą sierść z przewagą białego koloru, wstawki czarno – brązowe. Jest bardzo towarzyski dogaduje się z każdym psem. Sam zaczepia do zabawy. Uwielbia ganiać się i bawić z innymi psiakami. Bardzo ładnie skupia się na opiekunie i szybko się uczy. Reaguje na imię i potrafi siad. Nie przeszkadzają mu zabiegi pielęgnacyjne myślę, że jest już do nich przyzwyczajony i cierpliwie czeka aż opiekun go wyczesze. Jest małym łakomczuchem, za smaczka jest gotów zrobić wszystko. Jest bardzo wesoły. Podskakuje do góry jak mała piłeczka. Dom, który zdecyduje się na adopcję Pysia musi być świadomy aktywności pieska. Pysio jest bardzo ruchliwy, przez cały dzień może się bawić, jest niezniszczalny jeżeli chodzi o zmęczenie. Został oddany z adopcji właśnie z powodu aktywności oraz tym, że potrafi odwarknąć na dziecko. Polecany dom bez małych dzieci. Pysio jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. jego galeria https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Pysio433122Lata12Kg38Cm26042012R Quote
soboz4 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Dla Pysia wymarzony byłby dom z ogrodem, ten wiecznie uśmiechnięty psiak nigdy się nie męczy, może startować w maratonie! Quote
KaroXen Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 W sobotę oglądały go już 2 rodziny, jednej całkiem go odradziłam bo Pani miała małe dziecko, a druga rodzina zastanawiała się między nim, a Iskierką. Trzymam kciuki za nasze psiaki może któremuś się uda :) Pysio w sobotę był bardzo grzeczny, oczywiście szalał na wybiegu, ale potrafi być też cierpliwy i grzecznie siedzieć przy nodze. Wydaje mi się, że to wszystko zależy od człowieka. On na prawdę nie jest w żaden sposób agresywny. Oby tym razem mu się poszczęściło i żeby znalazł domek już na zawsze :) Quote
Romina_74 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Państwo, którzy zastanawiali się nad wyborem pomiędzy Pysiem a Iskrą mieli przyjechać w poniedziałek czyli wczoraj ... Iskierka nadal w boksie, myślałam, że zdecydowali się na Pysia. Czyli jednak jeszcze nie podjęli decyzji... Quote
KaroXen Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Może to i lepiej, zawsze lepsze są te przemyślane adopcje. Żaden psiak nie chce wracać z powrotem do schroniska, ale mam nadzieje że jednak przyjadą po któregoś z naszych pupili. :) Quote
Romina_74 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 KaroXen napisał(a):Może to i lepiej, zawsze lepsze są te przemyślane adopcje. Żaden psiak nie chce wracać z powrotem do schroniska, ale mam nadzieje że jednak przyjadą po któregoś z naszych pupili. :) Po Iskrę przyjeżdża jutro rano małżeństwo z Dąbrowy Górniczej :) Więc Mamie i Synkowi nie pozostanie dylemat ;) Quote
KaroXen Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Super wiadomość bardzo się cieszę !!!! :) mam nadzieje że Pysiowi też się uda :) Quote
Recommended Posts