evita2000 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Dziękujemy! i również życzymy Wesołych Świąt :):tree1: Quote
sonia1974 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zdrowych i radosnych świąt dla ludzkiej i psiej rodzinki :x-mas: Quote
prosiaczkowo Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA :* Nareszcie te cholerne petardy ku końcowi... psy mi nie chciały wychodzić na spacery, dramat! Dopiero dziś rano dość chętnie wyszły i nie musiałam ich siłą wyciągać z mieszkania tudzież wynosić... Bartas panikarz jęczał, piszczał, wskakiwał na nas na dworze i lał pod siebie, a Ninusia robiła się płaska, trzęsąca i taka płaska zwiewała do domu :( nie chciała się nawet załatwić. Dostawali psio-kocie leki na stres, coś tam się stłumiło, ale generalnie tragedia. Pozdrawiamy w Nowym Roku i pomyślności życzymy Wszystkim Istotkom!!!! Quote
maja602 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 U nas już spokojniej. Strzały ucichły. Głupi zwyczaj. Nie wiem z jakiego powodu ludzie tak wiwatują? Quote
evita2000 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dziękujemy i również życzymy całej Prosiaczkowej Rodzince najlepszego w Nowym Roku. Quote
toyota Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 prosiaczkowo napisał(a):DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA :* Nareszcie te cholerne petardy ku końcowi... psy mi nie chciały wychodzić na spacery, dramat! Dopiero dziś rano dość chętnie wyszły i nie musiałam ich siłą wyciągać z mieszkania tudzież wynosić... Bartas panikarz jęczał, piszczał, wskakiwał na nas na dworze i lał pod siebie, a Ninusia robiła się płaska, trzęsąca i taka płaska zwiewała do domu :( nie chciała się nawet załatwić. Dostawali psio-kocie leki na stres, coś tam się stłumiło, ale generalnie tragedia. Pozdrawiamy w Nowym Roku i pomyślności życzymy Wszystkim Istotkom!!!! To masakra jednym słowem :(. U mnie tylko jedna Dunia panikuje, jeszcze Lalka jest nadmiernie podekscytowana, a reszta leży do góry kołami i ma gdzieś. Quote
maja602 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Zaglądam na mój ulubiony wątek. Pozdrawiam. Quote
prosiaczkowo Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='maja602']Zaglądam na mój ulubiony wątek. Pozdrawiam.[/QUOTE] Pozdrawiamy serdecznie! Fotki w przygotowaniu :) Quote
gregorsat Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Pozdrawiamy z Ashą Ninę i Bartasa vel Batonika i Pańciostwo ich.:Rose::Rose::Rose: I zimowych foteczek żądamy. ;) Quote
prosiaczkowo Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='gregorsat']Pozdrawiamy z Ashą Ninę i Bartasa vel Batonika i Pańciostwo ich.:Rose::Rose::Rose: I zimowych foteczek żądamy. ;)[/QUOTE] No akurat Ty jesteś z fotkami na bieżąco :D :p Quote
evita2000 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A ja czekam , czekam ;) na fotki cudnej rodzinki . Quote
prosiaczkowo Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Fotki będę niedługo, Kkasiiiar ma problemy z komputerem, a ja nie umiem ich wstawiać :( Przepraszamy wszystkich. A poza tym niedługo trzymajcie kciuki za Nineczkę, bo idzie pod nóż, tak na pocz. marca sterylizujemy dziewczynkę! Strasznie się boję... Quote
terra Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 To trzymam kciuki za Ninkę, żeby wszystko przebiegło bez problemów. Mizianka za uszkiem dla ślicznotki :) Quote
prosiaczkowo Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 :loveu:Dzisiaj jest wielki dzień!!!! Rok temu 15 lutego Toyota przywiozła nam Farcię-Ninkę!!!!!:loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Malgoska Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='prosiaczkowo']:loveu:Dzisiaj jest wielki dzień!!!! Rok temu 15 lutego Toyota przywiozła nam Farcię-Ninkę!!!!!:loveu::multi::multi::multi::multi::multi: I tak było: I tak jest: Prawdziwa Farciara:) Quote
evita2000 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Łza się w oku kręci. Rok wspaniałego życia u wspaniałej rodziny:multi: Quote
gregorsat Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 prosiaczkowo napisał(a)::loveu:Dzisiaj jest wielki dzień!!!! Rok temu 15 lutego Toyota przywiozła nam Farcię-Ninkę!!!!!:loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Ta da da da dam !!!:kciuki::kciuki::kciuki::Cool!::Cool!::Cool!::buzi::buzi::buzi::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao: Quote
pikola Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Slicznosci:loveu: Z okazji pierwszej rocznicy w super domku Wszystkiego Najlepszego Nineczko:loveu:Duzo zdrowka i samych szczesliwych dni.. Quote
maja602 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Jak ten czas szybko leci. Samych pogodnych dni dla Ninki i wszystkich mieszkańców Prosiaczkowa. Quote
prosiaczkowo Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dziękujemy za życzenia :) Ninuś obyś jak najdłużej z nami była! W sekrecie powiem, że Bartas zrobił Ninie drinka w urodziny :) wrzucił frolika do wody i wyszła różowa :DDD Frolik jako przysmak, nie jako karma jakby co Quote
kkasiiiar Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 prosiaczkowo napisał(a):Dziękujemy za życzenia :) Ninuś obyś jak najdłużej z nami była! W sekrecie powiem, że Bartas zrobił Ninie drinka w urodziny :) wrzucił frolika do wody i wyszła różowa :DDD Frolik jako przysmak, nie jako karma jakby co Prawdziwy dżentelmen :) Quote
evita2000 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Oby wszyscy żyli długo i szczęśliwie razem :) Quote
pikola Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='prosiaczkowo']Dziękujemy za życzenia :) Ninuś obyś jak najdłużej z nami była! W sekrecie powiem, że Bartas zrobił Ninie drinka w urodziny :) wrzucił frolika do wody i wyszła różowa :DDD Frolik jako przysmak, nie jako karma jakby co[/QUOTE] Kochane Psiaki:loveu: Quote
prosiaczkowo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Piątek godz. 9.00 (o ile doktor nie przedłuży urlopu) Ninka na stół ;( Quote
Recommended Posts