Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA :*
Nareszcie te cholerne petardy ku końcowi... psy mi nie chciały wychodzić na spacery, dramat! Dopiero dziś rano dość chętnie wyszły i nie musiałam ich siłą wyciągać z mieszkania tudzież wynosić... Bartas panikarz jęczał, piszczał, wskakiwał na nas na dworze i lał pod siebie, a Ninusia robiła się płaska, trzęsąca i taka płaska zwiewała do domu :( nie chciała się nawet załatwić. Dostawali psio-kocie leki na stres, coś tam się stłumiło, ale generalnie tragedia. Pozdrawiamy w Nowym Roku i pomyślności życzymy Wszystkim Istotkom!!!!

Posted

prosiaczkowo napisał(a):
DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA :*
Nareszcie te cholerne petardy ku końcowi... psy mi nie chciały wychodzić na spacery, dramat! Dopiero dziś rano dość chętnie wyszły i nie musiałam ich siłą wyciągać z mieszkania tudzież wynosić... Bartas panikarz jęczał, piszczał, wskakiwał na nas na dworze i lał pod siebie, a Ninusia robiła się płaska, trzęsąca i taka płaska zwiewała do domu :( nie chciała się nawet załatwić. Dostawali psio-kocie leki na stres, coś tam się stłumiło, ale generalnie tragedia. Pozdrawiamy w Nowym Roku i pomyślności życzymy Wszystkim Istotkom!!!!

To masakra jednym słowem :(.

U mnie tylko jedna Dunia panikuje, jeszcze Lalka jest nadmiernie podekscytowana, a reszta leży do góry kołami i ma gdzieś.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fotki będę niedługo, Kkasiiiar ma problemy z komputerem, a ja nie umiem ich wstawiać :( Przepraszamy wszystkich.
A poza tym niedługo trzymajcie kciuki za Nineczkę, bo idzie pod nóż, tak na pocz. marca sterylizujemy dziewczynkę! Strasznie się boję...

Posted

[quote name='prosiaczkowo']:loveu:Dzisiaj jest wielki dzień!!!! Rok temu 15 lutego Toyota przywiozła nam Farcię-Ninkę!!!!!:loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

I tak było:

I tak jest:

Prawdziwa Farciara:)

Posted

prosiaczkowo napisał(a):
:loveu:Dzisiaj jest wielki dzień!!!! Rok temu 15 lutego Toyota przywiozła nam Farcię-Ninkę!!!!!:loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

Ta da da da dam !!!:kciuki::kciuki::kciuki::Cool!::Cool!::Cool!::buzi::buzi::buzi::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao:

Posted

Dziękujemy za życzenia :) Ninuś obyś jak najdłużej z nami była!
W sekrecie powiem, że Bartas zrobił Ninie drinka w urodziny :) wrzucił frolika do wody i wyszła różowa :DDD
Frolik jako przysmak, nie jako karma jakby co

Posted

prosiaczkowo napisał(a):
Dziękujemy za życzenia :) Ninuś obyś jak najdłużej z nami była!
W sekrecie powiem, że Bartas zrobił Ninie drinka w urodziny :) wrzucił frolika do wody i wyszła różowa :DDD
Frolik jako przysmak, nie jako karma jakby co

Prawdziwy dżentelmen :)

Posted

[quote name='prosiaczkowo']Dziękujemy za życzenia :) Ninuś obyś jak najdłużej z nami była!
Frolik jako przysmak, nie jako karma jakby co[/QUOTE]

Kochane Psiaki:loveu: