maja602 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Cisza taka. Mam nadzieję , że Nineczka jej kumpel i pozostali domownicy czują się dobrze. Quote
prosiaczkowo Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 No już po wszystkim, Ninka ślicznie zabieg zniosła, ale pojawiły się komplikacje i mlekotok. Musiała mieć ciążę urojoną, że to się pojawiło :( Dostała hormon i już wraca do siebie. Czytam o tej ciąży urojonej i żadnych objawów nie miała poza wahaniami nastrojów - czego oczywiście nie przypisałam żadnej ciąży urojonej :( Quote
Malgoska Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 prosiaczkowo napisał(a):No już po wszystkim, Ninka ślicznie zabieg zniosła, ale pojawiły się komplikacje i mlekotok. Musiała mieć ciążę urojoną, że to się pojawiło :( Dostała hormon i już wraca do siebie. Czytam o tej ciąży urojonej i żadnych objawów nie miała poza wahaniami nastrojów - czego oczywiście nie przypisałam żadnej ciąży urojonej :( tylko nastroje i od razu taka diagnoza? co robiła? Quote
maja602 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jak się czuje Ninka? Czy już wróciła do dawnej formy? Quote
toyota Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Malgoska napisał(a):tylko nastroje i od razu taka diagnoza? co robiła? Chyba dignoza była postawiona z powodu tego mlekotoku. Poo sterylizacji może się zdarzyć ciąża urojona. Zależy w jakim czasie po cieczce była robiona sterylka. Quote
prosiaczkowo Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 toyota napisał(a):Chyba dignoza była postawiona z powodu tego mlekotoku. Poo sterylizacji może się zdarzyć ciąża urojona. Zależy w jakim czasie po cieczce była robiona sterylka. Doktor też powiedział, że nie musiała mieć ciąży urojonej, tylko przysadka zwariowała, bo zabrakło jajników...nie wiem co myśleć. W każdym razie jest już o niebo lepiej, mleka nie ma i wariuje na śniegu, czy dywanie :) na pleckach :) Quote
sonia1974 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Dawno tego pięknego towarzystwa nieodwiedzałam , Ninka już po sterylce - super że poszło bez większych przeszkód Quote
maja602 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Dawno Was nie odwiedzałam ale cały czas pamiętam. Co słychać w Prosiaczkowie? Jak się czują jego mieszkańcy? Quote
prosiaczkowo Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='maja602']Dawno Was nie odwiedzałam ale cały czas pamiętam. Co słychać w Prosiaczkowie? Jak się czują jego mieszkańcy?[/QUOTE] U Nineczki wszystko w porządku, dostała nowe szeleczki z wyszytym imionkiem (Bartek również :) bo zwiała od weterynarza. Wyszła z obroży! Ale całe szczęście tylko wylazła z gabinetu i jeszcze się cieszyła. My z Bartasem w stresie za nią, ale ładnie dała się z powrotem zapiąć. Teraz z podwójnie zapinanych szeleczek nie wyjdzie na pewno. Poproszę Kkasiiiar, to wstawi fotkę :) Quote
maja602 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Szczerze powim, że choć na odległość, to bardzo polubiłam Ninkę. Miły piesek. Oczywiście inne też lubię ale na ten wątek wchodzę z przyjemnością. Quote
prosiaczkowo Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='maja602']Szczerze powim, że choć na odległość, to bardzo polubiłam Ninkę. Miły piesek. Oczywiście inne też lubię ale na ten wątek wchodzę z przyjemnością.[/QUOTE] Taaak, ona ma taki charakter, jest super milusia :) Zaczepia ludzi na spacerach, bezczelnie tyłek podstawia do drapania, uśmiech jej z buzi nie schodzi. Bartek się tylko przygląda, nie podejdzie do obcych, a jak trzeba to kłapnie. Ogólnie to dość znane psiaki na osiedlu :) nawet zupełnie obcy wet, powiedział że gdzieś ich widział i pomyślał- jakie super towarzystwo :) I twarz ponuraka zmieniła mu się diametralnie na widok tych łobuzów :D Każdy psiak ma w sobie coś, trzeba tylko to wyciągnąć hihihi Quote
maja602 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Pozdrawiam Was wszystkich. Zajrzę znowu za jakiś czas i zapytam co słychać w Prosiaczkowie. Quote
toyota Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Szukamy kogoś z Warszawy z Legionowa, kto by odwiedzał Maciusia w klinice: http://www.dogomania.pl/forum/thread...c-na-operację-! Może któraś ciocia mieszka w okolicy ? Quote
gregorsat Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='prosiaczkowo'] Każdy psiak ma w sobie coś, trzeba tylko to wyciągnąć [/QUOTE] Wiesz Sylwio - to powinno być motto wątku "Już w nowym domu":cool2: Quote
prosiaczkowo Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 pikola napisał(a):A jak sie miewa Ksiezniczka?:lol: A dziękujemy :) Wszystko fajnie, rozwala zabawki aż się kurzy, zdrowotnie bez zastrzeżeń, zaczepia Bartasa. No ale trzeba ciut odchudzić towarzystwo.... Quote
evita2000 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 żarłoki ;) z Ninki i Bartasa Ale z tego co pamiętam na zdjęciach to prosiaki też masz nieźle wypasione :) dorodne i wielgachne. Quote
pikola Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 prosiaczkowo napisał(a):A dziękujemy :) Wszystko fajnie, rozwala zabawki aż się kurzy, zdrowotnie bez zastrzeżeń, zaczepia Bartasa. No ale trzeba ciut odchudzić towarzystwo.... Tak ,koniecznie trzeba zeby sie jakies chorobsko nie przyplatalo np zwiazane.z watroba.Tfu,tfu! U nas odwrotny problem,brak apetytu:shake:Tzn.u mojej suni. Caluski dla pulchniaczkow:lol: Quote
Recommended Posts