Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No już po wszystkim, Ninka ślicznie zabieg zniosła, ale pojawiły się komplikacje i mlekotok. Musiała mieć ciążę urojoną, że to się pojawiło :( Dostała hormon i już wraca do siebie. Czytam o tej ciąży urojonej i żadnych objawów nie miała poza wahaniami nastrojów - czego oczywiście nie przypisałam żadnej ciąży urojonej :(

Posted

prosiaczkowo napisał(a):
No już po wszystkim, Ninka ślicznie zabieg zniosła, ale pojawiły się komplikacje i mlekotok. Musiała mieć ciążę urojoną, że to się pojawiło :( Dostała hormon i już wraca do siebie. Czytam o tej ciąży urojonej i żadnych objawów nie miała poza wahaniami nastrojów - czego oczywiście nie przypisałam żadnej ciąży urojonej :(

tylko nastroje i od razu taka diagnoza?
co robiła?

Posted

Malgoska napisał(a):
tylko nastroje i od razu taka diagnoza?
co robiła?

Chyba dignoza była postawiona z powodu tego mlekotoku. Poo sterylizacji może się zdarzyć ciąża urojona. Zależy w jakim czasie po cieczce była robiona sterylka.

Posted

toyota napisał(a):
Chyba dignoza była postawiona z powodu tego mlekotoku. Poo sterylizacji może się zdarzyć ciąża urojona. Zależy w jakim czasie po cieczce była robiona sterylka.

Doktor też powiedział, że nie musiała mieć ciąży urojonej, tylko przysadka zwariowała, bo zabrakło jajników...nie wiem co myśleć. W każdym razie jest już o niebo lepiej, mleka nie ma i wariuje na śniegu, czy dywanie :) na pleckach :)

• 2 months later...
Posted

[quote name='maja602']Dawno Was nie odwiedzałam ale cały czas pamiętam. Co słychać w Prosiaczkowie? Jak się czują jego mieszkańcy?[/QUOTE]

U Nineczki wszystko w porządku, dostała nowe szeleczki z wyszytym imionkiem (Bartek również :) bo zwiała od weterynarza. Wyszła z obroży! Ale całe szczęście tylko wylazła z gabinetu i jeszcze się cieszyła. My z Bartasem w stresie za nią, ale ładnie dała się z powrotem zapiąć. Teraz z podwójnie zapinanych szeleczek nie wyjdzie na pewno. Poproszę Kkasiiiar, to wstawi fotkę :)

Posted

[quote name='maja602']Szczerze powim, że choć na odległość, to bardzo polubiłam Ninkę. Miły piesek. Oczywiście inne też lubię ale na ten wątek wchodzę z przyjemnością.[/QUOTE]

Taaak, ona ma taki charakter, jest super milusia :) Zaczepia ludzi na spacerach, bezczelnie tyłek podstawia do drapania, uśmiech jej z buzi nie schodzi. Bartek się tylko przygląda, nie podejdzie do obcych, a jak trzeba to kłapnie. Ogólnie to dość znane psiaki na osiedlu :) nawet zupełnie obcy wet, powiedział że gdzieś ich widział i pomyślał- jakie super towarzystwo :) I twarz ponuraka zmieniła mu się diametralnie na widok tych łobuzów :D Każdy psiak ma w sobie coś, trzeba tylko to wyciągnąć hihihi

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

pikola napisał(a):
A jak sie miewa Ksiezniczka?:lol:

A dziękujemy :) Wszystko fajnie, rozwala zabawki aż się kurzy, zdrowotnie bez zastrzeżeń, zaczepia Bartasa. No ale trzeba ciut odchudzić towarzystwo....

Posted

prosiaczkowo napisał(a):
A dziękujemy :) Wszystko fajnie, rozwala zabawki aż się kurzy, zdrowotnie bez zastrzeżeń, zaczepia Bartasa. No ale trzeba ciut odchudzić towarzystwo....

Tak ,koniecznie trzeba zeby sie jakies chorobsko nie przyplatalo np zwiazane.z watroba.Tfu,tfu!
U nas odwrotny problem,brak apetytu:shake:Tzn.u mojej suni.
Caluski dla pulchniaczkow:lol: