Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi przykro :( Mój piesek odszedł za TM miesiąc temu i strasznie mi go brakuje... Boli jakby mniej, ale brakuje mi strasznie przytulania się do niego i tego, że zawsze rozweselał mnie gdy wracałam do domu, że kradł czapkę lub kapcie i merdając ogonkiem paradował z nimi po całym mieszkaniu :) Musiałam go uśpić, ale decyzja była bardzo trudna :( Mimo to wiem, że zrobiłam dobrze, że istoty, którą się kocha, nie można skazać na bezsensowne cierpienie tylko dlatego, że chce się pobyć z nią ten tydzień czy dwa dłużej...

Moja psina nie ma wątku, ma za to skromną galerię, której nie chcę usunąć... Lubię patrzeć na tą jego szczęśliwą mordkę...

[url]http://www.dogomania.pl/galeria/d/8955/[/url]

Posted

Azunia właśnie została pochowana...
Kopanie trwało ponad 2 godziny... Ja wstałem i od razu poszedłem kopać... Ziemia była zmarznięta na 30 cm... Kopaliśmy młotkiem i siekierką :) Już biega za Tęczowym Mostem, je swoje ulubione przysmaki.. Jest zdrowa jak nigdy dotąd :) (mam taką nadzieję, a jak wiemy nadzieja umiera ostatnia ;))

A mi mniej więcej przeszło... Jestem szczęśliwy że już nie męczy się na tym świecie :evil_lol:

Co prawda brakuje mi jej, ale w tym psim niebie jest jej lepiej...

Żałuję też że nie założyłem jej wątku trochę wcześniej...

Aha...
Wczoraj oglądając na moim telefonie zdjęcia Azuni, okazało się że mam jeszcze odrobinkę zdjęć :) Takich dla was.... I wysnułem jeszcze jeden wniosek... Mój telefon to skarb.. Bo mam na nim pamiatkę po moim skarbie :P
Dobra bo znowu łzy mi lecą :oops:
Pozdrawiamy :) Ja z ziemi, a Aza zza TM :loveu:

Posted

[quote name='aeriel']Piękne zdjęcie :) Aza na pewno jest teraz szczęśliwa, nic ją nie boli i pierwszy raz może patrzeć na wszystkich ludzi z góry :)[/QUOTE]

Własnie, Azunia teraz ma widok na cały swiat :loveu:

Posted

Ja tu pierwszy raz,a tu takie smutna wieść:(
trzymaj się,i płacz do woli,bo on pomoże,choć nie od razu(Ja też 6 lat temu straciłam przyjaciela Baltusia)

a Ty Azuniu biegaj szczęśliwie za TM

P.S.Azunia była bardzo piękną suczką

pozdrawiamy

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja tu pierwszy raz,a tu takie smutna wieść:(
trzymaj się,i płacz do woli,bo on pomoże,choć nie od razu(Ja też 6 lat temu straciłam przyjaciela Baltusia)

a Ty Azuniu biegaj szczęśliwie za TM

P.S.Azunia była bardzo piękną suczką

pozdrawiamy[/QUOTE]

Dziękujemy i witamy :) Zaraz wpadamy do Oskarka :)
Strasznie żałuję że nie założyłem Azuli wątku wcześniej :(

Dziś wieczorem będzie kolejne zdjęcie :)

Posted

[quote name='pralinka94']Biedna Aza, może spotka się za TM z moim Dudusiem, który wczoraj również odszedł... ech, co to za wczorajszy dzień..[/QUOTE]

Trzymaj się :(:(
Na pewno się spotkają :)
Jak twój stan będzie Ci pozwalał napisać co się stało to możesz to tu napisać :(

Posted

[quote name='Istar19']eh Pralinka trzymaj się ...coś pechowy ten rok :([/QUOTE]

Początek faktycznie bardzo pechowy... W środę jeszcze byłem z Azunią u weta, to też suczka ( chyba mix asta i boxera) była do uśpienia.. Miała straszne guzy na sutkach :(

Posted

Kolejne zdjęciuszko :D

Zdjęcie pt. "Gardzę Tobą" :evil_lol:
[IMG]http://i52.tinypic.com/2w5575u.jpg[/IMG]

Strasznie za nią tęsknię :(

No, a kolejne zdjęcie jutro wieczorkiem :)

Posted

[quote name='vaness']codziennie jedno będzie ? ;)[/QUOTE]

Chyba tak ?! A może nawet nie bo mam niewielkie zapasy :( Na razie do końca tygodnia będzie :)

Posted

[CENTER][B][U]Usprawiedliwienie[/U][/B][/CENTER]
Proszę o usprawiedliwienie nieobecności [B]Nemooo[/B], wieczorem dnia 07.02.2012 i nie dodanie zdjęcia suczki imieniem Aza.
Powód: Przyjazd gości.

A teraz tak na serio :)
Sorki że nie było zdjęcia, ale goście nas zaskoczyli i byli do późna :p
Czyli: Zaległe zdjęcie+ Dzisiejsze zdjęcie+(może bonusik:))= może 3 zdjęcia :)

Pozdrawiamy i do wieczorka :P

Posted

Przepraszam zdjęć dziś nie będzie :(
Coś mi się z telefonem psuje...
Mam wrażenie że teraźniejsze telefony są robione na 2 lata :(
Obiecuję ze jutro rano/w południe będą..... Muszę się z tym uporać.
Pozdrawiam i miłej nocy :)