Kanzaj Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Rubi w sobotę została wyciągnięta na siłę.... na spacer... ale tak się bała, że została przed budynkiem.... trochę się poprzytulałysmy... kiełbaski tez nie bardzo chciała... wiecie jaka ona jest piękna............. To co Ona jeszcze tam robi... Quote
desdemona Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 wlasnie:( co taka przeurocza sunia tam robi? nikt jej nie chce i ma reszte zycia spedzic w schronie? Quote
lidka_park Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Wczoraj udało mi sie Rubi namówić na spacerek:) Początkowa była przestraszona, podobnie jak tydzień temu. W sumie, to prawie rok nie była na spacerku... Najpierw poczakaliśmy, aż wszystkie psiaki pójda na spacer. Szeptałam jej na uszko, ze dawniej była na spacerkach i ze nie ma czego się bać. Po jakimś czasie udało się, sama zaczeła iść... Poczatkowo niepewnie, ale z czasem nabierała odwagi. Gdy usiedliśmy na łące na zmiane tarzała sie w trawie albo domagała sie głaskania. A gdy tylko ktoś podchodził, to warczała... Nie chciała mnie nikomu oddać Rubi, juz teraz na spacerkach bedzie tylko lepiej Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dzisiaj nie dopisali wolontariusze i niestety Rubi nie poszła na spacerek jak zresztą jeszcze kilka Okruszków.... Quote
Matusz Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Rubaszku, a ja pracuję i nawet nie mam jak do schroniska wpaść:shake::shake: Quote
Kanzaj Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Rubi, Rubi, czemu CIĘ nikt nie lubi?????????? Quote
figa33 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 To śliczna Rubi cały czas w schronisku...:shake: Quote
Aga_Mazury Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kanzaj napisał(a):Rubi, Rubi, czemu CIĘ nikt nie lubi?????????? no wiesz...:mad: ja ją uwielbiam nie tylko lubię... Kanzaju Ty jeden :diabloti: Quote
Kanzaj Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Aga_Mazury napisał(a):no wiesz...:mad: ja ją uwielbiam nie tylko lubię... Kanzaju Ty jeden :diabloti: Powiem Kropce, że Ją zdradzasz :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Spróbuj:mad: Ja tak Kocham Kropencję, że już do jej siostry też mówię Kropcia i cały czas w niej szukam mojej Krzykaczki ;) Quote
Dominika1987 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Do góry Rubi!! Ona jest prześliczna, tak żałuję, że nie mogę jej pomóc ;( Quote
Kanzaj Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Spróbuj:mad: Ja tak Kocham Kropencję, że już do jej siostry też mówię Kropcia i cały czas w niej szukam mojej Krzykaczki ;) A wątek kiedy Jej założysz :mad::mad::mad::mad::mad:?!?!?!?!???????? Rubiku do góry!!! Quote
Natussiaa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 wkleiłam tutaj Rubi;): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10847666#post10847666 Quote
Recommended Posts