Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie, jestem Dzikusek,

pochodzę z Ostródy...Nie mam mamy ani taty. Mieszkam w klatce, bardzo małej z innym - starszym psem. Mam około roku i jeszcze rosnę... Nie jestem pewnie rasowym psem,ale jestem zdrowy i kocham ludzi. Bardzo chcę być blisko nich, choć obawiam się, czy znajdę szczęście... Proszę Cię, popatrz na mnie, pokochaj mnie....

kontakt : [email protected]

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzikusek bardzo prędko potrzebuje domu, bo jest w ogóle odizolowany od świata. On nie wie co dzieje się wokół. Widzi tylko kraty i jedynego kompana w klatce - poczciwego staruszka. Jest przerażony i nawet boi się podejść do człowieka....To smutne :(:(:placz::placz:

Posted

Dla takich "dzikusków" przydałby się dom tymczasowi, odchuchanie, oswojenie, nauka zycia od podstaw...
U mnie dzika sunia po 10 dniach śpi w łóżku, chodzi bez smyczy i bawi sie z kotami!
Wiem, łatwo powiedzieć, ale życzę temu maluchowi dobrego opiekuna .............

Posted

Dzięki Wam kochane Cioteczki.... Chciałabym, aby Dzikusek trafił do porządnego domku. Dziś miałam telefon od pewnej Pani z Dolnośląskiego, ale myślę,że nic z tego nie będzie. Pani by go pewnie zaadoptowała,ale był malutki błąd na allegro i Pani myślała,że z jej województwa. No trudno, jakby była zdesperowana, to pewnie niezależnie od kilometrów z chęcią przygaręłaby Dzikuska, jak Państwo z Bydgoszczy, którzy sami na własny koszt przyjechali do Ostródy po psa....Ale cóż...Musi być miłość, no musi...

Posted

Cez napisał(a):
alez nie ma za co, zaluje, ze tylko tak moge pomoc i trzymam kciuki za Dzikuska :)

To naprawdę bardzo dużo znaczy dla małego Dzikuska.....dzięki:loveu: