neverend Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witajcie, jestem Dzikusek, pochodzę z Ostródy...Nie mam mamy ani taty. Mieszkam w klatce, bardzo małej z innym - starszym psem. Mam około roku i jeszcze rosnę... Nie jestem pewnie rasowym psem,ale jestem zdrowy i kocham ludzi. Bardzo chcę być blisko nich, choć obawiam się, czy znajdę szczęście... Proszę Cię, popatrz na mnie, pokochaj mnie.... kontakt : [email protected] Quote
Matusz Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzikusek, musi Ciebie ktoś pokochac !!! Skacz do góry !! :) Quote
Aga_Mazury Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 zobaczcie jaki jestem śliczny...................... Quote
Edi100 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czy Ktoś malucha może wystawić na allegro? To dziedziaczek malutki:( Quote
neverend Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Edi100 napisał(a):Czy Ktoś malucha może wystawić na allegro? To dziedziaczek malutki:( da radę.... Quote
Aga_Mazury Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzikusek jest jeszcze na kwarantannie ....i jego imię nie jest bezpodstawne..;) on jest poprostu dziki... Quote
neverend Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 hej hej....DZikuesk jest jeszcze mały... Quote
neverend Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Dziś lepsze zdjęcia małego Dzikuska. On jest w sumie nowy w schronie... jeszcze ma trochę kwarantanny,ale przejmująco szuka domu...Jest samotny i zdziczały... Quote
neverend Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Może jakaś kochana duszyczka założy allegro dla Dzikuska... myślę,że szybko znajdzie domek Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 miejmy nadzieję, że szybko znajdzie domek !! :) Ten dzikusek mały :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Edi100 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bardzo mocno trzymam kciuki by Maluch trafił w dobre ręce! Quote
neverend Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dzikusek bardzo prędko potrzebuje domu, bo jest w ogóle odizolowany od świata. On nie wie co dzieje się wokół. Widzi tylko kraty i jedynego kompana w klatce - poczciwego staruszka. Jest przerażony i nawet boi się podejść do człowieka....To smutne :(:(:placz::placz: Quote
Cez Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 moge wystawic mu allegro, jesli jeszcze potrzebne... w razie czego, tekst wstawic ten z pierwszego postu ? a jakie namiary ? Quote
neverend Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Oczywiście...z góry wielkie dzięki, namiary dam swoje - wyślę na priv.... :multi::multi::multi: oj mój Dzikusku Quote
Cez Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163231562 wystawiony, jak cos poprawic to daj znac. Quote
neverend Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Cez']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163231562 wystawiony, jak cos poprawic to daj znac. wielkie dzięki, naprawdę... wszystko jest ładnie...dziękuje:loveu: Quote
Cez Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163231562 poprawione allegro. Quote
malagos Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dla takich "dzikusków" przydałby się dom tymczasowi, odchuchanie, oswojenie, nauka zycia od podstaw... U mnie dzika sunia po 10 dniach śpi w łóżku, chodzi bez smyczy i bawi sie z kotami! Wiem, łatwo powiedzieć, ale życzę temu maluchowi dobrego opiekuna ............. Quote
neverend Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzięki Wam kochane Cioteczki.... Chciałabym, aby Dzikusek trafił do porządnego domku. Dziś miałam telefon od pewnej Pani z Dolnośląskiego, ale myślę,że nic z tego nie będzie. Pani by go pewnie zaadoptowała,ale był malutki błąd na allegro i Pani myślała,że z jej województwa. No trudno, jakby była zdesperowana, to pewnie niezależnie od kilometrów z chęcią przygaręłaby Dzikuska, jak Państwo z Bydgoszczy, którzy sami na własny koszt przyjechali do Ostródy po psa....Ale cóż...Musi być miłość, no musi... Quote
Cez Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 mam nadzieje, ze ktos jeszcze zwroci na niego uwage... Quote
neverend Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Cez napisał(a):mam nadzieje, ze ktos jeszcze zwroci na niego uwage... Dzięki za pomoc, naprawdę...:loveu::loveu: Quote
Cez Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 alez nie ma za co, zaluje, ze tylko tak moge pomoc i trzymam kciuki za Dzikuska :) Quote
neverend Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Cez napisał(a):alez nie ma za co, zaluje, ze tylko tak moge pomoc i trzymam kciuki za Dzikuska :) To naprawdę bardzo dużo znaczy dla małego Dzikuska.....dzięki:loveu: Quote
Recommended Posts