Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam:
[url]http://www.facebook.com/events/259132390828305/[/url]

od razu mówię, że nie mam doświadczenia w prowadzeniu takich rzeczy, mam nadzieję, że dopisze szczęście nowicjusza;))

Posted (edited)

Lucyna zmontowała takie "cuś";) filmik jest wrzucany na forach, gdzie Magik ma wątki pozakładane, porobimy jeszcze filmiki z naszymi psami, ogólnie psy duże, kundelki, staruszki, ale to będa tylko zdjęcia, i powsadzamy te filmiki gdzie się da, bo juz sama nie wiem jak te psiaki ogłaszac...
[video=youtube;QDhnNrhvsrk]http://www.youtube.com/watch?v=QDhnNrhvsrk&feature=youtu.be[/video]

Edited by Ramiel
Posted

A ja pozwolę sobie zaprosić na bazarek, między innymi na Smerfetkę z Mielca:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223220-Co%C5%9B-do-ubrania-dla-Pani-i-Pana-do-ko%C5%84ca-lutego-godz.-22?p=18650033#post18650033"]http://www.dogomania.pl/threads/2232...3#post18650033[/URL]

Posted

Temat kota i Magika już był omawiany, jakby je tolerował, to mój TZ by go zabrał;( Jeśli w schronie dadzą zgodę, to zabierzemy Magika na długi spacer, ja go nie utrzymam, ale mó TZ ma siły mnóstwo i sam się zaofiarował;D Będziemy też starały się o kastracje Magika.

Posted

KasiaKia, ci państwo co mi podałaś namiary to jest...brak słów. Tak wspaniali, czuli ludzie, dostałam od nich przepięknego maila z obrazkiem;) Obiecali sledzic strone internetowa oraz Fb i wyczekiwać na swojego nowego członka rodziny;D A tak na marginesie, to w poniedziałek, jak byłyśmy u veta z Babuszką, spotkałyśmy się z pewnym panem i od słowa do słowa, okazało się, że to do niego trafiła wtedy ta bokserka, która na widok swojego pana w progu tamtych ludzi, uciekła do mieszkania i się zesikała ze strachu... Ona podobno non stop mu ucieka, boi sie go panicznie, on na nia krzyczy, bije, bo Sonia ma umieć szukać miny na wojnie... Ok, mozna zadzwonic na plicje a co będzie z psem?? Gdzie trafi?? Schron?? Boże....

Posted

Magik,cholera jasna,masz natychmiast polubić koty!Pare domów przeszło ci koło nosa,bo ci sie koty nie podobaja.Nie mozesz udawac,ze ich nie widzisz?Bądz mądry,co chesz całe zycie w schronie na łańcuchu spędzić?

Posted

DZIEWCZYNY- MAGIK MA DOM!!! na 100 %!!!!
Zaraz się popłacze ze szczęścia;)) Tereska - dziewczyna taka - wzięła od nas kotka kilka tygodni temu. W ten weekend zorganizowała w Dobryninie zbiórkę w markecie i uzbierała 60 kg karmy. I pokazała magnes z Magikiem swojej siostrze.... A ona się zakochała i zabiera go !!! Tylko najpierw chce go wykastrować w schronie i zabiera Magicznego Psa do siebie do domu z ogrodem, będzie miał kojec, ale nie musi w nim mieszkać;))) a najwazniejsze, że będziemy wiedziały jak sie ma Magik, i zawsze będzie można wpaść się przytulić z psiakiem;)) Jak już Magik będzie w nowym domu, to my się z Lucyna i Olą chyba w trupa upijemy;)))

Posted

O kurde, ale wiadomość - August w domu, teraz Magik... aż łza się w oku kręci. Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!

Wykupiłam Magikowi pakiet 100 ogłoszeń, ale w takim wypadku wstrzymuję go i poczekam aż się rozwinie sytuacja :)

Posted

Dajcie znac na odległosc upije sie z Wami!Oby szybko był zabieg,a jak pojedzie oby sprawował sie tak,zeby w kojcu nie musiał siedziec!Mam nadzieje ,ze osoba wiarygodna,bo tyle jest "potknięć"

Posted

Jak tam sprawy? Kiedy kastracja? Kurde, powinni go w schronisku wyciachac już dawno, byłoby mu na pewno lżej.

Nie mogę się doczekac kiedy Magikowi odepną ten wstrętny łańcuch... :roll: