Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ten pan to widocznie funta kłaków wart.... A tak szczerze, to wiemy jak to jest, kiedy ludzie dzwonią, robią nadzieję, a później nic z tego :( Ale to i tak lepiej, niż tacy, którzy później się "rozmyślają "... . Szarifku twój domek gdzieś jest.

Posted

a wiec donosze ze Szarif ma swoj domek ,jest niedaleko od Nas i zawsze kiedy chce moge Jego odwiedzic .Mloda dziewczyna z tata mnie zapraszali i napewno bede tez dzwonic zebym wiedziala co u Mojego skarba.Lzy byly ,ale tak zeby nikt nie widzial.Szczescia moje kochane serduszko.

Posted

basia34 napisał(a):
a wiec donosze ze Szarif ma swoj domek ,jest niedaleko od Nas i zawsze kiedy chce moge Jego odwiedzic .Mloda dziewczyna z tata mnie zapraszali i napewno bede tez dzwonic zebym wiedziala co u Mojego skarba.Lzy byly ,ale tak zeby nikt nie widzial.Szczescia moje kochane serduszko.

No dlaczego ja dopiero tak późno to weszłam. Od razu mi się humor poprawił:):)
Bardzo bardzo się cieszę, a Basia na pewno jeszcze bardziej,
Wszystko dzięki niej:):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
No dlaczego ja dopiero tak późno to weszłam. Od razu mi się humor poprawił:):)
Bardzo bardzo się cieszę, a Basia na pewno jeszcze bardziej,
Wszystko dzięki niej:):)

Ty późno a ja dopiero teraz i przez tyle godzin nie byłam świadoma tego że kochany Szarifuś ma domek ależ się wyruszyłam :-) szczęścia Szarifku w nowym domku już na zawsze :)

Posted

basia34 napisał(a):
Dzisiaj mialam wiadomosc od wlascicielki Szarifka ,wiec Szarif to kochany i usluchany piesek .Nie moze sie Jego nachwalic,serce moje mowi ze bedzie dobrze.

:multi::multi::multi::multi: