Paula03 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 To i my się u was witamy :loveu: http://i1198.photobucket.com/albums/aa451/Szilkowa/IMG_6368.jpg Uwielbiam ją :loveu: :loveu: Quote
madziulik_13 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Paula03 - hej!:) wikikoniki - na razie tylko na agilitowe z Paulą od Weny Quote
wikikoniki Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Też bym chciała ;( Albgo na jakiś obóz ;( Ale się użalam nad sobą ;< Quote
FredziaFredzia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Piękna jest, moja ulubiona maść u bc. ;) Quote
paulaa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A ja nie moge żadnego fajnego semi w wawie znaleźć. :roll: Quote
madziulik_13 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Piękna jest, moja ulubiona maść u bc. ;-) Dzięki, mi się jej umaszczenie też podoba chodź ma bardzo nie typowe. paulaa. napisał(a):A ja nie moge żadnego fajnego semi w wawie znaleźć. :roll: Mieszkasz w Warszawie i narzekasz? Przecież jest tam dużo klubów Quote
paulaa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nawet w jednym trenujemy, ale jakieś semi też by się przydało, dla poszerzenia wiedzy. :smile: Quote
madziulik_13 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Wiesz co ja bym dała żeby trenować w prawdziwym klubie.. a gdzie biegacie?:) Quote
paulaa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 madziulik_13 napisał(a):Wiesz co ja bym dała żeby trenować w prawdziwym klubie.. a gdzie biegacie?:) A ty nawet nie wiesz co bym dała żeby mieć bordera... :smile: Trenujemy w Forcie. ;) Quote
Gucci13 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 my też wpadamy z odwiedzinami :) Tiot jest boski :loveu: Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 madziulik_13 napisał(a):Mieszkasz w Warszawie i narzekasz? Przecież jest tam dużo klubów Ja mieszkam w okolicy wawy a tez narzekam:P tyle klubów a my nic :splat: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jest tylko jeden sensowny klub w wawie :D Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):Jest tylko jeden sensowny klub w wawie :D dlaczego niby :P? znaczy ja nie bylam w zadnym ale raczej czaiłam się na cavano, a o którym Ty mowisz :)? Quote
paulaa. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):Jest tylko jeden sensowny klub w wawie :D Który ? :razz: Quote
darii_iia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 westie_justa napisał(a):dlaczego niby :P? znaczy ja nie bylam w zadnym ale raczej czaiłam się na cavano, a o którym Ty mowisz :)? paulaa. napisał(a):Który ? :razz: Zgaduję, że chodzi o Freexy. :) Quote
madziulik_13 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):Jest tylko jeden sensowny klub w wawie :D Przepraszam Zuziu ale powiem że 2:diabloti: Dzisiaj mimo lejącego deszczu miałyśmy fajny trening :D Po treningu czas na foteczki 8) Borderowaty co raz bardziej ten mój border By Angelika:) Quote
Vilena Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witajcie! Ale piękna dziewczyna!!! Śliczna jest! Świetne zdjęcia wstawiasz, będę zaglądać do Was :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 darii_iia napisał(a):Zgaduję, że chodzi o Freexy. :) Si :) madziulik_13 napisał(a):Przepraszam Zuziu ale powiem że 2:diabloti: Jeśli myślisz o tym, o którym ja myślę to nanoszę poprawę "Są tylko dwie sensowne (a fe, jakie małe słowo) trenerki w Wawie" :) A kręciłyście coś na treningu? (Interesuje mnie tylko jedno kręcenie):cool1: Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 To się musze nie zgodzić, bo nie wiem czy byłyście na jakimś z treningu Fortu (ja mam akurat z Magdą Ziółkowską ) i na prawde klimat i styl nauczania jest naprawde super, można wiele wynieść.. ;) Quote
borysova Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 To umaszczenie jest świetne! Urocza Borderka :) Quote
madziulik_13 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Vilena - dziękujemy! Zuzia- oo tak :cool3: z tym się w pełni zgodzę! :) paulaa. - ja byłam na seminarium które prowadziła Magda Z, jak i na obozie Fortowym :) każdy woli co innego ;) borysova - dziękujemy! Muszę przyznać że też uwielbiam jej umaszczenie :loveu: chodź następnym razem za czekoladę z toffi się nie obrażę:evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='paulaa.']To się musze nie zgodzić, bo nie wiem czy byłyście na jakimś z treningu Fortu (ja mam akurat z Magdą Ziółkowską ) i na prawde klimat i styl nauczania jest naprawde super, można wiele wynieść.. ;) Ja już trochę w agi siedzę i nie jedno słyszałam....prawda, nie byłam nigdy na żadnym Fortowym obozie tudzież treningu ale obserwowałam Fortowców na zawodach i mają chyba trochę inne podejście do kwestii biegania z psem, niż np. ja. Poza tym dla mnie agility nie kończy się tylko na trenowaniu :) Na pewno uczą dobrze i trzymają poziom ale dla mnie trochę za duża masówka tam jest. Magda, wpadasz i żadnych zdjęc nie dostarczasz?? Nie ładnie, nie ładnie... :razz: Quote
madziulik_13 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Zuzia jeżeli Ty masz jeszcze coś Tiotowego na komputerze to się nie obrażę jak wstawisz :evil_lol: Bo ja jestem teraz na wsi i nie mam mojego komputera:( Quote
Recommended Posts