madziulik_13 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Dzisiaj zrobiłam sobie na w półlegalne wolne od szkoły:) A gdy wstałam zobaczyłam za oknem .. śnieg ! :shake: No nic na spacer trzeba iść. Tak wiec dla równowagi teraz brzydkie zdjęcia :diabloti: Lis polarny i grizzly wyruszają na podbój okolicy Chociaż ja wolę gdy jest tak Czyli zamiast śniegu szron :) I co do planów - tak jak mówiłam nie jedziemy na NNL CAMP ale za to na obóz z GRAFA turnus V :) Quote
wikikoniki Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Sliczna Tia i Szila :loveu: mam nadzieje, ze nam rowniez sie uda dotzrec... Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 http://i1198.photobucket.com/albums/aa451/Szilkowa/DSCN0513.jpg ahh te oczka piękne i ten czekoladowy nosek :loveu: Quote
madziulik_13 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 No właśnie nie wiem czemu zdjęcia są takie blade :hmmmm: Nie widać na nich ładnych, niebieskich oczu Tiota :shake: Quote
paulaa. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Ona jest cudna i na śniegu i na tle zielonej trwaki. :smile: Super fotki! edit: A czy wy się przypadkiem nie wybieracie na DCAC ? :cool3: Bo mi jakoś przemkneliście na fb Edited February 3, 2012 by paulaa. Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 oj tam widać jaka jest piękna i to mi wystarczy :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 o tak, ja też zdecydowanie wolę wersję bez śniegu! U nas na razie nie ma nawet nadziei na stopnienie tego paskudztwa... tylko w sumie hmm...jak jest ubity śnieg to można nawet pobiegac i jakoś wyglądac a jak jest chlapa to nie pobiegasz...więc może na razie niech zostanie już tak jak jest :p http://i1198.photobucket.com/albums/aa451/Szilkowa/DSCN0537.jpg najlepsze :loveu: razem i aktywnie :D Quote
Natalia&Cody Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Super zdjęcia. :loveu: Dziewczyny jak zwykle super wyszły. ;) Quote
Karro Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Hej hej! Masz przepiękną sunię! My mamy kolegę berneńczyka pojawia się czasem u nas w galerii Zapraszamy też do nas :) Quote
Aleksa. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Witamy się.:hand: przeczytałam całą galerie :loveu: super psisko.:loveu: śliczna, a jak była malutka, to już w ogóle :loveu: oczka ma przepiękne.:loveu: Quote
Paula03 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dziewczyny cudne :loveu: A u nas nie ma śniegu, praktycznie w ogóle :D Quote
madziulik_13 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Paulaa. - miałyśmy ale wtedy jeszcze nie wiedziałam o obozach freexowych :) Zuzia - u nas jest lodowisko, trochę zaczęło topnieć na słońcu ale szybko znowu mróz złapał - masakra :shake: Co do zdjęcia one po polach dawały razem i to nie źle ale aparat zaraz po tym zdjęciu mi padł:( Paula03 - zazdroszczę! :P To takie o dwie słodkie siostry Tia i młodsza siostra Ness :) A teraz pies z największym bananem na pysku dziękuje za odwiedziny :jumpie: A i gdybyście się nudzili - zapraszamy na nasz kanał na ytb http://www.youtube.com/user/Madziulik13 Quote
Molowe Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Tia trochę nie zainteresowana maluchem :D bananowy uśmiech najlepszy :loveu: a na kanał na yt zaglądamy regularnie :) Quote
wikikoniki Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 My też subskrybujemy kanał :) Ale śliczny banan :loveu: A siostra Ness ? Ja tak czasem na mojego mniejszego kurdupla mówię :D Quote
madziulik_13 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Nie mamy nowych zdjęć, ale że ja jestem chora i siedzę w domu to złożyłam zaległy filmik [video=youtube;k8qlBfN7-SQ]http://www.youtube.com/watch?v=k8qlBfN7-SQ[/video] Quote
kajkoowa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bardzo przyjemnie się go oglądało :) Tia jest bardzo szybka :) Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 TIA ! :loveu: Najpiękniejszy pies na świecie :loveu: Super filmik, fajne hopanie :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bardzo mi się podoba Wasze bieganie :) Już się nie mogę doczekac żeby zobaczyc Was na żywo po takiej przewie! :) Quote
madziulik_13 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Kaja10014,Molowe,wikikoniki - dzięki!:) Zuzia - dzięki, ja też nie mogę się doczekać, już za 2 tyg :loveu:Ale boję się tej przerwy, jak ona wpłynie na mamusię:( Quote
Aleksa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 tak mi się podoba, że jeszcze raz obejrzę.:loveu: Quote
Lonley Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 cudne zdjęcia, fajny filmik, piękna psinka :) Cudnie skaczecie :)) Quote
Bewarka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witam :) Świetne filmiki, aż miło patrzeć jak pies uwielbia pracować :loveu: Zdjęcia też super, słodka psina ;) Quote
Recommended Posts