Baski_Kropka Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Hejooo! ;) Znajdzie sie jakiś dogomaniak z Częstochowy?? Ja na przestrzeni 2 msc przenoszę się do Czewy z moim futrem :) Z racji tego, że nikogo poza TZ tam nie znam, nie znam tez okolic, milo było by poznać jakiegoś dogomaniaka, chętnego na wspólne spacerki i inne psie wypady :) Dowiem się też chętnie gdzie można pospacerować,lub gdzie można pośmigać z psami na rowerze lub z zaprzęgiem psim :) Pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuleczka Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Hej, żeby nie było że nie ma dogomaniaków z Częstochowy! Jestem z Czewy, ale ze względu, że moja psica czuje się mało komfortowo przy dużych psach, a widzę że masz haszczaka, to wspólny spacerek raczej odpada. Mój ulubiony teren spacerowy to okolice Lasku Aniołowskiego, dzielnica północ, blisko trasy. Jest tu fantastyczna psia społeczność, wszyscy się znamy. Drugie miejsce, to Sokole Góry koło Olsztyna, tam naprawde polecam, fantastyczne miejsce, na rower, na spacer, zaprzęg też chyba dałoby radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Oj odpada dlaczego?? Mój pies w klubie słynie z resocjalizacji innych kudłaczy zazwyczaj schroniskowych adopcyjniaków...cierpliwość ma anielską... a na spacerze i tak zajmuje się wszystkim innym tylko nie towarzyszami spaceru, więc mam nadzieje, że jednak dacie się kiedyś namówić ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuleczka Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Tak zarekomendowałaś swojego psiaka, że trudno odmówić. Daj znać jak już się przeprowadzisz. gdybyś odkopała stary wątek spacerów w czewie, to są zdjęcia właśnie z okolic Lasku Aniołowskiego, aktywnie się socjalizowałyśmy. To był rok 2010 zdaje się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoana Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Jest nas tu więcej z Cz-wy :) a Lasek Aniołowski mamy przespacerowany wzdłuz i wszerz- prawda nuleczka? Oczywiście trudno tu mówić o wielkich wyprawach, ale na codzienne spacery wystarcza (musi). Jak się przeprowadzisz to się odezwij - powitamy chlebem i solą :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 To super, że jest was więcej :D Powiem wam ze szukanie pracy to nie jest za łatwe zajęcie... szczególnie kiedy ma się pracę w swoim miejscu zamieszkania...razże tam u was dużo osób chętnych na posadę a dwa że pracy wcale nie za wiele... :( ale mam nadzieje że w końcu znajdę swoje miejsce :) To czekanie od weekendu do weekendu na czas spędzony z ukochaną osobą jest potworny!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuleczka Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 [QUOTE]a Lasek Aniołowski mamy przespacerowany wzdłuz i wszerz- prawda nuleczka? [/QUOTE] oj prawdę ta kobieta prawi, nasze psice od szczeniaka razem eksplorują każdy dostępny krzaczek A co do pracy w tym... ekhm grajdole to szczerze, życzę dużo szczęścia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annnaka Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Serdecznie zapraszamy na premierę najnowszego filmu dokumentalnego "To tylko zwierzęta". Odbędzie się ona 9. marca 2012 o godzinie 19:30 w Hormon Cafe w Częstochowie (Al. Wolności 2/4). Jeśli nie zdążysz - nie martw się, przygotowaliśmy aż 3 projekcje w ramach premiery (9,10,11 marca). Podobne pokazy odbędą się w różnych miastach Polski w ten sam weekend. Jeśli jesteś spoza Częstochowy szukaj informacji na stronie filmu. Na wszystkie pokazy wstęp wolny. Na miejscu oczywiście bar, napoje, miła atmosfera. Przygotujemy też ciekawe niespodzianki. Szczegóły poniżej. [url]http://www.facebook.com/events/181782655265585/[/url] Zwiastun filmu można obejrzeć na jego stronie głównej. Zapraszamy. Przekaż dalej. "To tylko zwierzęta" - ogólnopolska premiera filmu [url]http://www.totylkozwierzeta.pl/[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 A ja w weekend kiedy byłam z Baskim w Czestochowie w odwiedzinach, w jeden dzień byliśmy w Lasku Aniołowskim i Baski zamordował kreta:/ W niedziele za to poszliśmy za galerie jurajską przeszliśmy przez dwa mosty i wiadukt i znaleźliśmy takie dziwne pola i "kanionik" hehe fajnie tak było troszkę syfu na początku ale czym dalej tym przyjemniej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoana Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Do "kanionu" nie dotarłyśmy- niedługo będziemy do Ciebie zwracać się z pytaniem dokąd na spacer :D A jak tam poszukiwanie pracy? Udało się coś znaleźć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shetanka Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Hej ja też z Częstochowy i na spacerek chętna z moimi głupkami, planujecie coś ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laraa Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Witam, ja też z moim goldenkiem chętnie wybiore się na spacerek;] tylko kiedy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shetanka Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Może by się znaleźli chętni na przyszły weekend? Mi pasuje sobota po południu lub niedziela. Do miejsca się dostosuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermaister Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 A chętny ktoś na spacer do Poraja ?? ja niestety nie będę miała czym dojechać do częstochowy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laraa Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 może być przyszły weekend, jeżeli pogoda dopisze;] a co do Poraja to trochę daleko;p chociaż nie powiem czasem tam bywam z moją psiną;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shetanka Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Hmm nie wiem czy będę miała się jak dostać, pociągiem z dwoma psami niestety nie wolno, a PKSem to wolę nie ryzykować.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziQska Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ponawiam pytanie, czy są chętni na spacer w najbliższym czasie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermaister Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 [quote name='DziQska']Ponawiam pytanie, czy są chętni na spacer w najbliższym czasie?[/QUOTE] W częstochowie ?? a ktoś chętny na spacer w Poraju ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoana Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 WAKACJE ! :loveu: Ja niestety jestem poza regionem :lol:, ale może znajdą się chętni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 [quote name='Yoana']Do "kanionu" nie dotarłyśmy- niedługo będziemy do Ciebie zwracać się z pytaniem dokąd na spacer :D A jak tam poszukiwanie pracy? Udało się coś znaleźć?[/QUOTE] No pracę znalazłam w końcu! parę dni po przeprowadzce do Czewy znalazłam z dnia na dzień można powiedzieć! Ale zajęcie już jakieś mam :D [quote name='Shetanka']Hej ja też z Częstochowy i na spacerek chętna z moimi głupkami, planujecie coś ? :D[/QUOTE] DGM to chyba kipepski emiejsce żeby sie na spacer umówić bo rożnie tu bywamy, może się na PRV wymieńmy numerami :) Ja chętnie na spacery fakt że różnie pracuje ale na pewno uda się dogadać!;) [quote name='Laraa']Witam, ja też z moim goldenkiem chętnie wybiore się na spacerek;] tylko kiedy???[/QUOTE] Takjak wyżej.. jakiś inny środek komunikacji.. może mailowy albo telefoniczny tak...jakoś by było lepiej?? [quote name='Shetanka']Może by się znaleźli chętni na przyszły weekend? Mi pasuje sobota po południu lub niedziela. Do miejsca się dostosuję.[/QUOTE] Powtórze, ze zemną to najlepiej mailowo i telefonicznie bo to jednyne miejsca które sprawdzam bardzo regularnie :D [quote name='cockermaister']A chętny ktoś na spacer do Poraja ?? ja niestety nie będę miała czym dojechać do częstochowy :([/QUOTE] Jak będę miałą dzień wolny to mogę z Baskim do poraja podjechać, ale raczej nie w upały 30C chyba że godziny poranne. Raz byłam i fajnie mu się zasówało po wodzie razem z Panią :P Ale wtedy jezioro było czyściutkiem teraz to nei wiem jak :) [quote name='Laraa']może być przyszły weekend, jeżeli pogoda dopisze;] a co do Poraja to trochę daleko;p chociaż nie powiem czasem tam bywam z moją psiną;p[/QUOTE] Ja w Poraju byłam raz, od strony tego miejsca gdzie jest piasme i troche dalej, ale mniemam że pewnie jest tam lepsze miejsce do spacerowania? [quote name='Shetanka']Hmm nie wiem czy będę miała się jak dostać, pociągiem z dwoma psami niestety nie wolno, a PKSem to wolę nie ryzykować..[/QUOTE] [quote name='DziQska']Ponawiam pytanie, czy są chętni na spacer w najbliższym czasie?[/QUOTE] Ja jestem chetna jak tylko będę miała wolne albo wcześniej skończe robote :D [quote name='cockermaister']W częstochowie ?? a ktoś chętny na spacer w Poraju ??[/QUOTE] j/w [quote name='Yoana']WAKACJE ! :loveu: Ja niestety jestem poza regionem :lol:, ale może znajdą się chętni.[/QUOTE] no tak... :D Podaję maila swojego, można do mnie pisać na [email][email protected][/email] sprawdzam zazwyczaj rano i wieczorem wiec powinnam odpisać w miarę sprawnie ;P To z jakimś małym wyprzedzeniem da się dogadać. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermaister Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 [quote name='Baski_Kropka'] Jak będę miałą dzień wolny to mogę z Baskim do poraja podjechać, ale raczej nie w upały 30C chyba że godziny poranne. Raz byłam i fajnie mu się zasówało po wodzie razem z Panią :P Ale wtedy jezioro było czyściutkiem teraz to nei wiem jak :) Ja w Poraju byłam raz, od strony tego miejsca gdzie jest piasme i troche dalej, ale mniemam że pewnie jest tam lepsze miejsce do spacerowania? . [/QUOTE] o to super by było :) ludzie się kąpią w zalewie także chyba woda nie jest taka zła ;) na plazy jest zawsze dużo ludzi lepsza może była by druga strona zalewu to już bardziej w Jastrzębiu (ja całkiem nie daleko mieszkam) i tam na przeciwko zalewu jest las ;) fajny jest las w Poraju do spacerowania ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 2 sierpnia mam wolne ale rano jade na rozmowe o prace, mam wolne również 06.08 wiec chętnie sie na spacer wybierzemy z rana jeśli będziecie mieli czas tego 6.08 albo 02.08 ale po południu :P do poraja pociągiem podjade potem można się przy zaporze spotkać jako punkt strategiczny :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martynajott Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 fajnie jest na tak zwanym zbiorniku (niedalko Huty, Raków). łąki, woda - psiak może popływać. oprócz tego - oczywiście Olsztyn, pięęękneee tereny! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu1991 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 (edited) Hejka Dogomaniacy z Częstochowy!! żyjecie? ;) Cisza w wątku.. może jakiś spacerek z psiakami? ktoś chętny? PS. Martynajott ja często chodzę na łąki koło sądów :) Edited November 29, 2012 by krzychu1991 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cockermaniaczka Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Ja sie pisze ale w pozniejszym terminie bo moje rude choruje i musze go podleczyc ;)W srode kontrola,zapytam wetki kiedy ew jakis spacer dluzszy bedzie mozliwy :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts