giselle4 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Mona to okolo 4-5letnia sunieczka ,ma cos z tylnymi lapeczkami ciągle stoi i sie telepie,mało je jest smutna a nawet i tutaj mozecie mi nie uwierzyc stoi przy kracie i płacze. Wiola zas to roczna sunieczka i chyba w ciązy bo strasznie chuda ale brzusio zaokrąglony Kiedy do niej podchodzisz piszczy,panicznie boi sie dotyku i bliskosci czlowieka, obie dziewczynki zostały przywiezione z inetrwencji z Osiedla Blękitnego to rzut beretem od mojego Osiedla i jest mi przykro ze zostaly w takim stanie pozbawione cieplego kąta bo zostały wywalone na pewną smierc ich cialka nie ogrzeja sie bo niemaja czym a pozbawione jedzenia odejda szybko. Czy ten ,kto je wywalil pomyslał chwilke ? czy tylko nagle zabraklo miejsca w domu bo się skurczylo i Ona wylądowały na zimnej i mokrej ulicy.:( Starsza jest bardziej smiala widac ze chce jeszcze ufac ale mlodsza potrzebuje troche pracy. Blagam Was o pomoc ona odejda w zapomnienie bo odejda z tej ziemi i nikt po nich nie zaplacze Ot,jeszcze jedne sunieczki pozbawione zycia przez zime i glod. Prosze o Dt i pomoc wszelaką bo moja wiara w czlowieka juz nie istnieje. Mialam kiedys dom Mialam kiedys milosc dzisiaj jestem złom dzisiaj jestem nicosc:( 74 83 11 800-Jasia 664 315 852-Grazyna [email protected] Edited February 14, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Mona na pierwszym planie zobaczcie na jej tylne nozki:( na policzku wypalona dziurka wielkosci papierosa Mona placze ,łza jej cieknie z oczka z tułu Wiola i jej wielki brzusio zobacz dobry czlowieku i łza i wypalenie :( brudna w odchodach i te nozki:( czeka spokojnie az jej coreczka sie naje:( Wiola obie dziewczynki Quote
giselle4 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 najedzone spokojnie stoja i patrza czasem mi wstyd ze jestem czlowiekiem Quote
giselle4 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 (edited) porozwieszalam plakaty ale po dokladnej obdukcji chyba lepiej aby nikt ich nie odebral:( http://www.dogomania.pl/threads/221959-Rozliczam..............i-inne-sprawy-10lutego-231zl Edited February 25, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 poker napisał(a):co to za sunie? Duże są ? witaj nie sa duze Quote
Poker Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 trudno mi ocenić ich wielkość,ale chyba sporawe są.Ja mogę brać do 40 cm w kłębię i to 1.sztukę. Quote
giselle4 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Poker napisał(a):trudno mi ocenić ich wielkość,ale chyba sporawe są.Ja mogę brać do 40 cm w kłębię i to 1.sztukę. jutro napisze ile maja w klebie bede zebrac o pomoc dla nich nie maja szansy bez cieplego domu:( Quote
dorota k. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zapisuję Sunieczki. Boższszesz jedyny widzsz i pozwalasz. Quote
giselle4 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 dorota k. napisał(a):Zapisuję Sunieczki. Boższszesz jedyny widzsz i pozwalasz. spac nie moge ...cholera Quote
dorota k. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ja już od dawna nie śpię.... i dlatego mnie tak mało. Graziu będę z Wami na ile mogę. Quote
adkaaaaa5 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nie widzialam nigdy wczesniej sunieczek w DDZ, chyba lepiej jak ich wlasciciel sie nie odnajdzie skoro je zaniedbal... Skoro Wiola boi sie panicznie ludzi to musiala swoje w zyciu przezyc... Lepiej aby znalazły nowe domki, tylko skad takowe brac :(? Jak sie sunie oswoja to podjade zrobic fotki :) porobimy im ogloszenia i licze ze znajda nowe domki :) Quote
basia34 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ja tylko podrzuce ,bo mam je obie codziennie... Quote
giselle4 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 oj jestem i ja momo ze nie wyspana mam nadzieje ze jednak ktos je wezmie i pokocha moze jakis Dt?:( Quote
giselle4 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Wiola ma w kłebie-45cm Mona jest troche wyzsza Quote
Patmol Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 czyli są takie akurat -grzbietem do kolanka bardzo są ładne, chociaż takie biedne Quote
giselle4 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Patmol napisał(a):czyli są takie akurat -grzbietem do kolanka bardzo są ładne, chociaż takie biedne mniejsze ciocia albo ja mam wysoko kolano hihihi glowka do kolana Quote
mimblunka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Zapisuje sunieczki. A one do domku muszą razem, czy rozważacie ewentualne rozdzielenie? Quote
giselle4 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 mimblunka napisał(a):Zapisuje sunieczki. A one do domku muszą razem, czy rozważacie ewentualne rozdzielenie? moga isc razem moga isc osobno Quote
Patmol Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 no to ja jestem taka malutka?:oops: 45 cm -to jest od ziemi dokładnie przed moje kolano :oops: Quote
Poker Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nasz Dolarek ma 39 cm w kłębie i gdy trafiają do nas większe psy, to się bardzo stresuje.Widocznie ma kompleksy chłopak. Podczas pobytu Neris u nas (tej z dzierżoniowskiego schroniska), mimo że była łagodna , bardzo się stresował, to samo z Lady i innymi.Od tej pory nie bierzemy większych od niego. Pokerek jest niskopienny ,ale on ma wszystko w nosie. Quote
Recommended Posts