beataczl Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Edzio troszke smutny,ale to juz stateczny Pan.. ale w sile wieku jakby nie bylo ;) dobrze,ze zdrowie dopisuje bo to najwazniejsze.:-) Edziu nie smuc sie ! Ciocie domku szukaja ..moze jakies ogloszonka wykupic.. ma Edzio teraz jakies czy nie..? Quote
Lobaria Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='beataczl']Edzio troszke smutny,ale to juz stateczny Pan.. ale w sile wieku jakby nie bylo ;) dobrze,ze zdrowie dopisuje bo to najwazniejsze.:-) Edziu nie smuc sie ! Ciocie domku szukaja ..moze jakies ogloszonka wykupic.. ma Edzio teraz jakies czy nie..?[/QUOTE] Ma u mnie pakiet do wykorzystania, ale dobry tekst trzeba ułożyć - mam nadzieję, że w ten weekend mi się uda - przy pomocy hoteliku :) Quote
beataczl Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Lobaria']Ma u mnie pakiet do wykorzystania, ale dobry tekst trzeba ułożyć - mam nadzieję, że w ten weekend mi się uda - przy pomocy hoteliku :)[/QUOTE] o to super! ogloszanie niezbedne bardzo to wiemy wszyscy :-):-) Quote
Avilia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Co u chłopaka? Jak znosi coraz zimniejsze dni? Te kosteczki już starsze są :( Quote
hotel_lilki Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Chłopak znosi dobrze zimne dni...ma ocieplona budę i boks dużo słomy w krórej się zakopuje z radością...Widać że jest zadowolony, choć Edzio jest raczej poważnym, spokojnym psikiem...poprostu starszy pan:roll:.To dopiero początek zimy oby była łagodna dla piesków:lol: Quote
krolik2014 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 zagladam do Edzia ,oby zima byla lagodna dla niego i innych Quote
krolik2014 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 jaka cisza u Edzia ,co tam slychac wysylam stala deklaracje za listopad Quote
krolik2014 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Mam nadzieje ze wszystko wporzadku u EDZIA Quote
bakusiowa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 I ja odwiedzam Edzia. Widzę że deklaracje zaczynają się wykruszać:shake: Quote
Lobaria Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='bakusiowa']I ja odwiedzam Edzia. Widzę że deklaracje zaczynają się wykruszać:shake:[/QUOTE] Jak zawsze, gdy psiak za długo w hotelu... Na szczęscie jest jeszcze zapas - kasa po Mecenasie się skończyła... więc teraz szybko będzie topnieć...Zastanawiam się nad przeniesieniem chłopaka do Anety, bo juz faktury nie są potrzebne, a to jednak domowy dt... Potem uzupełnię wpłaty i wydatki - ostatnio nie miałam dostępu do netu, tylko na krótko, aby przelewy robić. Trzeba chłopa ogłaszać i to intensywnie. Jeden pakiet u Emiś wykupiony czeka, drugi Avilia miała na koty przeznaczyć, ale to chyba też leży... Quote
Avilia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Lobaria']Jak zawsze, gdy psiak za długo w hotelu... Na szczęscie jest jeszcze zapas - kasa po Mecenasie się skończyła... więc teraz szybko będzie topnieć...Zastanawiam się nad przeniesieniem chłopaka do Anety, bo juz faktury nie są potrzebne, a to jednak domowy dt... Potem uzupełnię wpłaty i wydatki - ostatnio nie miałam dostępu do netu, tylko na krótko, aby przelewy robić. Trzeba chłopa ogłaszać i to intensywnie. Jeden pakiet u Emiś wykupiony czeka, drugi Avilia miała na koty przeznaczyć, ale to chyba też leży...[/QUOTE] Pakiet na koty już wykorzystany. Quote
Lobaria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='ewu']Też pytam o nestora:)[/QUOTE] Jest ok, ale będę negocjować cenę hoteliku, skoro Aga z fb zapewnia karmę... Sama - jako sponsor - poprosiła mnie o to... Myslę, że 50 zł mniej nie będzie przesadą... gdy karma dla Edzia odpada z kosztów hoteliku... Quote
hotel_lilki Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Nestor ma sie bardzo dobrze...spokojny milusinski psiak, jest zdrowy apetycik też dopisuje i bawi sie z psiakami:multi: Quote
krolik2014 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No wkoncu jakies wiadomosci ,podnosze EDKA Quote
AgiW Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Też odwiedzam psinkę :) No i pieniążki oczywiście w drodze. Quote
Lobaria Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='AgiW']Też odwiedzam psinkę :) No i pieniążki oczywiście w drodze.[/QUOTE] Dziękujemy - już doszły, :Rose: jak od krolik2014 :Rose: W weekend uzupełnię :) - czasem nie wiem, w co łapcie wsadzić - tyle nowych nieszczęść :( Quote
krolik2014 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 bede dopiero za dwa tyg ,trzymaj sie Edzio Quote
Lobaria Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='krolik2014']bede dopiero za dwa tyg ,trzymaj sie Edzio[/QUOTE] Dziękujemy, że jesteś z Edzionkiem - deklaracja doszła, jak i od AGiW - jesteśmy wdzieczni z Edziem :) Nie ma chłopak ogłoszeń:(, a ja nie wiem, w co łapcie wsadzić... Quote
beataczl Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Lobaria']Dziękujemy, że jesteś z Edzionkiem - deklaracja doszła, jak i od AGiW - jesteśmy wdzieczni z Edziem :) Nie ma chłopak ogłoszeń:(, a ja nie wiem, w co łapcie wsadzić...[/QUOTE] nie ma tekstu do ogloszen czy chodzi o wykupienie pakietu? Quote
Lobaria Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='beataczl']nie ma tekstu do ogloszen czy chodzi o wykupienie pakietu?[/QUOTE] Nie ma ani jednego, ani drugiego:( Quote
beataczl Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Lobaria']Nie ma ani jednego, ani drugiego:([/QUOTE] pakiet wykupie ale Kto napisze tekst biedakowi..? sa zdjecia jakies do ogloszen wogole czy beda Quote
Lobaria Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='beataczl']pakiet wykupie ale Kto napisze tekst biedakowi..? sa zdjecia jakies do ogloszen wogole czy beda[/QUOTE] W niedzielę ogarnę, dzięki :) Quote
Recommended Posts