Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edzio troszke smutny,ale to juz stateczny Pan.. ale w sile wieku jakby nie bylo ;) dobrze,ze zdrowie dopisuje bo to najwazniejsze.:-)
Edziu nie smuc sie ! Ciocie domku szukaja ..moze jakies ogloszonka wykupic.. ma Edzio teraz jakies czy nie..?

Posted

[quote name='beataczl']Edzio troszke smutny,ale to juz stateczny Pan.. ale w sile wieku jakby nie bylo ;) dobrze,ze zdrowie dopisuje bo to najwazniejsze.:-)
Edziu nie smuc sie ! Ciocie domku szukaja ..moze jakies ogloszonka wykupic.. ma Edzio teraz jakies czy nie..?[/QUOTE]

Ma u mnie pakiet do wykorzystania, ale dobry tekst trzeba ułożyć - mam nadzieję, że w ten weekend mi się uda - przy pomocy hoteliku :)

Posted

[quote name='Lobaria']Ma u mnie pakiet do wykorzystania, ale dobry tekst trzeba ułożyć - mam nadzieję, że w ten weekend mi się uda - przy pomocy hoteliku :)[/QUOTE]

o to super! ogloszanie niezbedne bardzo to wiemy wszyscy :-):-)

Posted

Chłopak znosi dobrze zimne dni...ma ocieplona budę i boks dużo słomy w krórej się zakopuje z radością...Widać że jest zadowolony, choć Edzio jest raczej poważnym, spokojnym psikiem...poprostu starszy pan:roll:.To dopiero początek zimy oby była łagodna dla piesków:lol:

Posted

[quote name='bakusiowa']I ja odwiedzam Edzia. Widzę że deklaracje zaczynają się wykruszać:shake:[/QUOTE]

Jak zawsze, gdy psiak za długo w hotelu... Na szczęscie jest jeszcze zapas - kasa po Mecenasie się skończyła... więc teraz szybko będzie topnieć...Zastanawiam się nad przeniesieniem chłopaka do Anety, bo juz faktury nie są potrzebne, a to jednak domowy dt...
Potem uzupełnię wpłaty i wydatki - ostatnio nie miałam dostępu do netu, tylko na krótko, aby przelewy robić.
Trzeba chłopa ogłaszać i to intensywnie. Jeden pakiet u Emiś wykupiony czeka, drugi Avilia miała na koty przeznaczyć, ale to chyba też leży...

Posted

[quote name='Lobaria']Jak zawsze, gdy psiak za długo w hotelu... Na szczęscie jest jeszcze zapas - kasa po Mecenasie się skończyła... więc teraz szybko będzie topnieć...Zastanawiam się nad przeniesieniem chłopaka do Anety, bo juz faktury nie są potrzebne, a to jednak domowy dt...
Potem uzupełnię wpłaty i wydatki - ostatnio nie miałam dostępu do netu, tylko na krótko, aby przelewy robić.
Trzeba chłopa ogłaszać i to intensywnie. Jeden pakiet u Emiś wykupiony czeka, drugi Avilia miała na koty przeznaczyć, ale to chyba też leży...[/QUOTE]

Pakiet na koty już wykorzystany.

Posted

[quote name='ewu']Też pytam o nestora:)[/QUOTE]

Jest ok, ale będę negocjować cenę hoteliku, skoro Aga z fb zapewnia karmę... Sama - jako sponsor - poprosiła mnie o to...
Myslę, że 50 zł mniej nie będzie przesadą... gdy karma dla Edzia odpada z kosztów hoteliku...

Posted

[quote name='AgiW']Też odwiedzam psinkę :)
No i pieniążki oczywiście w drodze.[/QUOTE]

Dziękujemy - już doszły, :Rose: jak od krolik2014 :Rose:

W weekend uzupełnię :) - czasem nie wiem, w co łapcie wsadzić - tyle nowych nieszczęść :(

Posted

[quote name='krolik2014']bede dopiero za dwa tyg ,trzymaj sie Edzio[/QUOTE]

Dziękujemy, że jesteś z Edzionkiem - deklaracja doszła, jak i od AGiW - jesteśmy wdzieczni z Edziem :)
Nie ma chłopak ogłoszeń:(, a ja nie wiem, w co łapcie wsadzić...

Posted

[quote name='Lobaria']Dziękujemy, że jesteś z Edzionkiem - deklaracja doszła, jak i od AGiW - jesteśmy wdzieczni z Edziem :)
Nie ma chłopak ogłoszeń:(, a ja nie wiem, w co łapcie wsadzić...[/QUOTE]

nie ma tekstu do ogloszen czy chodzi o wykupienie pakietu?