Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Nasz Anioł z fb - [B]Aga[/B] - dostarczył Edziowi nową porcję karmy dla wątrobowców :)
Dlaczego ta kochana dziewczyna chce mnie zabić, gdy nazywam Ją Aniołem....
[B]Aga[/B] - jesteś nim :Rose: bez dyskusji :)[/QUOTE]

O, dziękujemy Adze!:)
A tak na przyszłość- jakiej firmy on karmę dostaje?

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='krolik2014']wyslalem swoja deklaracje za pazdziernik ale widze zadnych wiadomosci od 12 wrzesnia co sie dzieje piesku[/QUOTE]

Dzięki - doszło, uzupełnię wszystko przez weekend - nie wiem, w co łapcie wsadzić ....

Posted

Edzo ma się doskonale...apetyt ma, jest psiakiem raczej o usposobienu spokojnym i straszne lubi jak go karmę z ręki...pieszczoszek. Zdjęcia poślę wieczorkiem tylko do kogo, bo ja nie potrafę umieszczać na dogo.

Posted

[quote name='AgiW']Ja również zaglądam do Edzia :) A pieniądze już w drodze.[/QUOTE]

Dzięki, uzupełniłam wszystko... kurczę, dostałam na maila piękne zdjęcia, ale spakowane... Nie daję rady rozpakować... chyba wyślę kolegi komputerowca, aby to rozgryzł i mi odesłał.

Posted

[quote name='Lobaria']Dzięki, uzupełniłam wszystko... kurczę, dostałam na maila piękne zdjęcia, ale spakowane... Nie daję rady rozpakować... chyba wyślę kolegi komputerowca, aby to rozgryzł i mi odesłał.[/QUOTE]

Do mnie wyślij.

Posted

[quote name='ewu']Czy Edzio na zimę przeniesie się z kojca ? Chyba dziadziowi będzie zimno.[/QUOTE]

O tym samym myślałam. On już jedną zimę w kojcu spędził ;/ Nie skazujmy go na następną, to staruszek...

Posted

[quote name='Avilia']O tym samym myślałam. On już jedną zimę w kojcu spędził ;/ Nie skazujmy go na następną, to staruszek...[/QUOTE]

Trzeba Mu poszukać domowego DT

Posted

Edzio czuje się dobrze...jest spokojny staruszek...bawi sie ze swoim kolegą Dzekiem i suczkami Bertą i Szila...stara się szalec jak oni, ale jest jednak starszy i wolniejszy.
Dalej nie wiem kto ma wysłać konta... czy ja?

Posted

Zdjęcia są u mnie, już obrobione, dajcie mi ciut czasu na wstawienie :) Tak naprawdę tylko ja i parę osób działamy na fb, gdzie każdemu psiakowi trzeba poświęcić dużo czasu... aby pomoc była
Nie lubiłam fb, ale dla psiaków się przełamałam - Cioteczki - zróbcie to samo :)

Posted

Edzionek dziękuję za pamięć - stała od ROLAND_DE doszła, ale inne się wykruszają :(

A Edzio smutny, bo domu nie ma...

[IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/44485_355479914540518_1054594487_n.jpg[/IMG]