psi Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 to znów podrzucam :) może dziś będzie ten szczęśliwy dzień dla KONIA :) Quote
KasiaT Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Konisiu czy nie dość stagnacji w Twoim życiu,czas najwyższy aby ktoś Ciebie wypatrzył Quote
psi Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='KasiaT']Konisiu czy nie dość stagnacji w Twoim życiu,czas najwyższy aby ktoś Ciebie wypatrzył[/QUOTE] Prawda .... czas do DOMU .....i swoje miejsce na ziemi pilnować,obsikiwać,kochać ..... Quote
psi Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='zuanna']zaglądam wieczorem :)[/QUOTE] dziękuję :loveu: Quote
holmina Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 zaglądam do psiaczka ,czytam od 1str i podrzucam.. Quote
psi Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='holmina']zaglądam do psiaczka ,czytam od 1str i podrzucam..[/QUOTE] Witaj holmina :loveu: dziękuję serdecznie za podrzucenie :loveu: hopsamy z KONISIEM na pierwszą :) Quote
dreag Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 O fajnie, nowa fanka Konisia:). Właśnie wysyłam maila przedstawiaącego naszego chłopaka, dostałam cynk, że ktoś tam szuka psa do pilnowania posesji;). Quote
psi Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='dreag']O fajnie, nowa fanka Konisia:). Właśnie wysyłam maila przedstawiaącego naszego chłopaka, dostałam cynk, że ktoś tam szuka psa do pilnowania posesji;).[/QUOTE] No może kawaler rozkocha serducho DOMKU ... zaciskam kciuki :) Quote
dreag Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Nie wrócił, na innym moim wydarzeniu stało się tak samo:(. Nie ma co liczyć, że się pojawi, skasował się i tyle... Quote
psi Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 hej ..... to co podrzucamy Konisia ..... domku nie widać :( Quote
Recommended Posts