Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dreag napisał(a):
Chyba nic z tego, bo Kuna się nie chwali...

Kuna odpisała tej osobie ale to chyba nie ten domek .... bo cisza ..... szukamy dalej

Posted

No a już myślałam,że ciocia KasiaT zapomniała o chłopaku albo się rozchorował bo aż 3 dni bez słowa powitania :mad: no ale,że My to nie pamiętliwe bestie to cieszymy się,że cała i zdrowa cioteczka KasiaT tu z Nami jest :loveu: za co serdecznie dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='psi']to cieszymy się,że cała i zdrowa cioteczka KasiaT tu z Nami jest :loveu: za co serdecznie dziękujemy :loveu:[/QUOTE] Dołączam się:).

Posted

[quote name='dreag']Dołączam się:).[/QUOTE]

ciocia dreag :loveu: = mamusia Konisia :loveu: jak by nie patrzeć użyczyła mu autka jak chłopak zmarzł w dupkę w lesie :loveu: ..... serdecznie dziękuję za obecność :loveu:

Posted

Troszkę mnie nie było i myślałam,że jak tu znowu zajrzę,to poczytam jakieś dobre wiadomości,a tu ciągle cisza.Mam nadzieję,że chłopak znajdzie swoje miejsce na ziemi(a co do mojego nie bytowania na wątku-to siedzę na urlopie i pilnuję swojego odjajczonego Obelixa,który najlepiej po zabiegu siedziałby cały czas na moich kolanach lub polegiwał na mojej osobie-a waży 60 kg)

Posted

[quote name='KasiaT']Troszkę mnie nie było i myślałam,że jak tu znowu zajrzę,to poczytam jakieś dobre wiadomości,a tu ciągle cisza.Mam nadzieję,że chłopak znajdzie swoje miejsce na ziemi(a co do mojego nie bytowania na wątku-to siedzę na urlopie i pilnuję swojego odjajczonego Obelixa,który najlepiej po zabiegu siedziałby cały czas na moich kolanach lub polegiwał na mojej osobie-a waży 60 kg)[/QUOTE]

Nieobecność usprawiedliwiona :loveu:
Obelix zapomniał o swoich gabarytach :D udanego wypoczynku i szybkiego powrotu do zdrowia Obelixie :loveu:

Jest jeden domek zainteresowany KONIEM ale to za miesiąc się wyklaruje (przeprowadzka) no i do sprawdzenia czy to właściwy domek ..... na razie szukamy dalej

Posted

[quote name='Klementynkaa']zaglądam się przytwitać bo cóż innego zostało :)[/QUOTE]

Przywitanie się też jak najbardziej wskazane ;)

Koniu na pierwszą błagać o domek .....

Posted

[quote name='dreag']Ludzie nie wiedzą, jaki skarb mogą posiąść:).[/QUOTE]

Prawda :) chłopak pozytywnie "nakręcony" na człowieka tylko brać i kochać :loveu:

Posted

[quote name='dreag']Ostatnio zastój, nie chcą małych, ani dużych...:([/QUOTE]

nie chcą nie chcą ale zechcą ;) wierzę,że DOMEK konisiowi jest tylko się jeszcze nie odnaleźli ale pracujemy nad tym by im pomóc :)