KasiaT Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Dzięki Ula za odpowiedz-moja znajoma sama jest straszenną psiarą,więc jak opowiedziałam jej o Koniu,to stwierdziła,że popyta -może coś się w końcu u chłopaka ruszy,bo niemiłosiernie zasiedział się w DT Quote
psi Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='KasiaT']Dzięki Ula za odpowiedz-moja znajoma sama jest straszenną psiarą,więc jak opowiedziałam jej o Koniu,to stwierdziła,że popyta -może coś się w końcu u chłopaka ruszy,bo niemiłosiernie zasiedział się w DT[/QUOTE] Kasia dziękuję :) oby ten domek w końcu odnalazł Konia :) Quote
psi Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 podrzucamy by wątek nie umarł śmiercią naturalną i zapraszam cioteczki do Konia im Nas będzie więcej tym większe chłopak ma szanse na domek ..... PLOTKUJCIE o KONIU by DOMEK usłyszał ;) KasiaT :loveu: dziękuję,ze jesteś :loveu: Quote
psi Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 no to pokazujemy się na pierwszej może akurat miłośnik rasy zajrzy i pokocha KONIA :) Quote
Klementynkaa Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 no a co z tymi ogłoszeniami? są czy ich ni ma? jakby co to poproszę znów o pakiecik! Quote
psi Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Klementynkaa napisał(a):no a co z tymi ogłoszeniami? są czy ich ni ma? jakby co to poproszę znów o pakiecik! Klementynkaa ja nie odpowiadam za KONIA więc nie wiem jak stoi z ogłoszeniami tak jak już napisałam na FB udostepniam,tablica i bialystokonline to robię dla KONIA .... myślę,że już ogłoszenia,które wcześniej były raczej są już nieaktualne .... Quote
Klementynkaa Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 wiem wiem psi :) liczę na jakies info od kogoś kto "czuwa" nad KONIEM i jego ogłoszeniami :) chyba, że pchnę znowu pakiet i tyle... Quote
psi Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Klementynkaa napisał(a):wiem wiem psi :) liczę na jakies info od kogoś kto "czuwa" nad KONIEM i jego ogłoszeniami :) chyba, że pchnę znowu pakiet i tyle... Kuna=mamusia na wakacjach więc jak wróci może coś powie o Koniku ;) .... jak chcesz to puszczaj pakiet jak się zdubluja to trudno im KONIA więcej w necie tym lepeij dla niego ;) to w górę chłopie :loveu: Quote
Klementynkaa Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 aaa to niech nam się Kuna wakacjuje i odpoczywa :) siły jej potrzebne na caaały rok! Quote
KasiaT Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Zdjęcia kawalera poszły w ludzi-może dotrą do wielbicieli dobermanowatych,teraz czekam około 2 tygodni na odpowiedz...... Quote
psi Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 KasiaT napisał(a):Zdjęcia kawalera poszły w ludzi-może dotrą do wielbicieli dobermanowatych,teraz czekam około 2 tygodni na odpowiedz...... super :) zaciskam kciuki :) dziękuję Kasiu :) Quote
KasiaT Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Zaglądam do Konisia,aby w końcu ktoś go sobie wypatrzył................ Quote
mestudio Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Ja tak zaglądam do chłopaka i podczytuję, ale czy robiłyście ogłoszenia na mazowieckie np? Quote
psi Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 mestudio napisał(a):Ja tak zaglądam do chłopaka i podczytuję, ale czy robiłyście ogłoszenia na mazowieckie np? z tego co se przypominam miał on różne pakiety ogłoszeniowe na różne województwa ...... Quote
dreag Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 I dalej nic.... Podrzucam Konisia wysoko;). Quote
KasiaT Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Jak na razie nie mam żadnego odzewu w sprawie Konika:roll:normalnie ludzie chcą tylko małe psiaki,i najlepiej szczonki......... Koniku galopuj wysoko,bo czas najwyższy abyś w końcu znalazł swój domek Quote
Klementynkaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 w tej chwili Konio ma zrobiony pakiecik malutki ale na całą Polskę! Quote
psi Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Klementynkaa napisał(a):w tej chwili Konio ma zrobiony pakiecik malutki ale na całą Polskę! fajnie :) domku dzwoń :) Quote
KasiaT Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Zaglądam wieczorową porą do cudnego chłopaka Quote
dreag Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Klementynkaa napisał(a):w tej chwili Konio ma zrobiony pakiecik malutki ale na całą Polskę! Dzięki za ogloszenia:). Quote
Recommended Posts