Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozsyłam wici i wciąż pytam znajomych-ale na słowo w typie dobermana ludziom się jeży włos-ach te stereotypy .......
A z innej beczki cioteczko psi jaka szkoda,żeCiebie tu nie ma ,bo moje psiury wyglądają tragicznie,a opcje "gromerów"drastycznie mi zmalały-obleciałam chyba już wszystkich od wielkopsów w białym(idę na próbę do dziewczyny z 27 lipca,bo później zostaje mi albo obcięcie na łysio ,albo Wa-wa.....).

Podnoszę chłopaka,może ktoś go w końcu wypatrzy-Konisiu niech Twoje akcje idą wysoko

Posted

[quote name='KasiaT']Rozsyłam wici i wciąż pytam znajomych-ale na słowo w typie dobermana ludziom się jeży włos-ach te stereotypy .......
A z innej beczki cioteczko psi jaka szkoda,żeCiebie tu nie ma ,bo moje psiury wyglądają tragicznie,a opcje "gromerów"drastycznie mi zmalały-obleciałam chyba już wszystkich od wielkopsów w białym(idę na próbę do dziewczyny z 27 lipca,bo później zostaje mi albo obcięcie na łysio ,albo Wa-wa.....).

Podnoszę chłopaka,może ktoś go w końcu wypatrzy-Konisiu niech Twoje akcje idą wysoko[/QUOTE]

tak stereotypy .... :( ale wierzę,ze i on będzie w końcu na swoim :)
o matko to aż tak źle w białym jest z groomerami :roll:

Posted

[quote name='psi']
o matko to aż tak źle w białym jest z groomerami :roll:[/QUOTE]
lepiej nie mówić-nikt nie chce robić dużych kosmatych psów-a bo to wanna za mała,a to za duży ,a jak już niby się zgodzi,to efekt jest opłakany-włos ścięty nieumiejętnym posługiwaniem się trymerem,podszerstek zimowy jak był tak i jest,a o kąpaniu nie wspomnę-bo niby wszyscy maja za małe wanny i najlepiej to jest im robić małe psiaki(bo to prosto i szybko).....szkoda gadać-nie wspomnę o tym ,że Ania od Vectora,Koksa i Aido ma ten sam problem i też robi eksperymenty z opłakanym skutkiem.....

Konisiu maszeruj wysoko :loveu:

Posted

[quote name='KasiaT']lepiej nie mówić-nikt nie chce robić dużych kosmatych psów-a bo to wanna za mała,a to za duży ,a jak już niby się zgodzi,to efekt jest opłakany-włos ścięty nieumiejętnym posługiwaniem się trymerem,podszerstek zimowy jak był tak i jest,a o kąpaniu nie wspomnę-bo niby wszyscy maja za małe wanny i najlepiej to jest im robić małe psiaki(bo to prosto i szybko).....szkoda gadać-nie wspomnę o tym ,że Ania od Vectora,Koksa i Aido ma ten sam problem i też robi eksperymenty z opłakanym skutkiem.....

Konisiu maszeruj wysoko :loveu:[/QUOTE]
Wiem o Aiduszce :(( ehhhh ludzie ludzie ludzie ..... :(