KasiaT Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Mam nadzieję,że w niedługim czasie zła passa minie i do Konika uśmiechnie sie los w postaci nowego ,kochającego domku-trzymam mocno za to kciuki Quote
psi Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 to co wrzucamy KONIA na pierwszą ??? Kto pomoże dźwignąć KLOCKA ;) ??? Quote
psi Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='KasiaT']Lecimy wysoko[/QUOTE] Oczywiście cioteczka KasiaT niezawodna :loveu: Quote
KasiaT Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Rozsyłam wici i wciąż pytam znajomych-ale na słowo w typie dobermana ludziom się jeży włos-ach te stereotypy ....... A z innej beczki cioteczko psi jaka szkoda,żeCiebie tu nie ma ,bo moje psiury wyglądają tragicznie,a opcje "gromerów"drastycznie mi zmalały-obleciałam chyba już wszystkich od wielkopsów w białym(idę na próbę do dziewczyny z 27 lipca,bo później zostaje mi albo obcięcie na łysio ,albo Wa-wa.....). Podnoszę chłopaka,może ktoś go w końcu wypatrzy-Konisiu niech Twoje akcje idą wysoko Quote
psi Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='KasiaT']Rozsyłam wici i wciąż pytam znajomych-ale na słowo w typie dobermana ludziom się jeży włos-ach te stereotypy ....... A z innej beczki cioteczko psi jaka szkoda,żeCiebie tu nie ma ,bo moje psiury wyglądają tragicznie,a opcje "gromerów"drastycznie mi zmalały-obleciałam chyba już wszystkich od wielkopsów w białym(idę na próbę do dziewczyny z 27 lipca,bo później zostaje mi albo obcięcie na łysio ,albo Wa-wa.....). Podnoszę chłopaka,może ktoś go w końcu wypatrzy-Konisiu niech Twoje akcje idą wysoko[/QUOTE] tak stereotypy .... :( ale wierzę,ze i on będzie w końcu na swoim :) o matko to aż tak źle w białym jest z groomerami :roll: Quote
KasiaT Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='psi'] o matko to aż tak źle w białym jest z groomerami :roll:[/QUOTE] lepiej nie mówić-nikt nie chce robić dużych kosmatych psów-a bo to wanna za mała,a to za duży ,a jak już niby się zgodzi,to efekt jest opłakany-włos ścięty nieumiejętnym posługiwaniem się trymerem,podszerstek zimowy jak był tak i jest,a o kąpaniu nie wspomnę-bo niby wszyscy maja za małe wanny i najlepiej to jest im robić małe psiaki(bo to prosto i szybko).....szkoda gadać-nie wspomnę o tym ,że Ania od Vectora,Koksa i Aido ma ten sam problem i też robi eksperymenty z opłakanym skutkiem..... Konisiu maszeruj wysoko :loveu: Quote
Magolek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Zaglądam do Konika. Gdzie ten domek, taki cudny psiak. :) Quote
psi Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='KasiaT']lepiej nie mówić-nikt nie chce robić dużych kosmatych psów-a bo to wanna za mała,a to za duży ,a jak już niby się zgodzi,to efekt jest opłakany-włos ścięty nieumiejętnym posługiwaniem się trymerem,podszerstek zimowy jak był tak i jest,a o kąpaniu nie wspomnę-bo niby wszyscy maja za małe wanny i najlepiej to jest im robić małe psiaki(bo to prosto i szybko).....szkoda gadać-nie wspomnę o tym ,że Ania od Vectora,Koksa i Aido ma ten sam problem i też robi eksperymenty z opłakanym skutkiem..... Konisiu maszeruj wysoko :loveu:[/QUOTE] Wiem o Aiduszce :(( ehhhh ludzie ludzie ludzie ..... :( Quote
psi Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 wrzucam na pierwszą .... ZAPRASZAM MIŁOŚNIKÓW RASY BO ONI WIEDZĄ,ŻE STEREOTYPY NIE ISTNIEJĄ :-) Quote
Recommended Posts