psi Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 witam z rana i o samopoczucie pytam ???? Koniu zdrów ???? Cioteczko Kuna jak znajdziesz chwilkę wdepnij tu do Nas :loveu: Quote
Klementynkaa Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ja to mam juz opad rąk i wszystkiego innego z tym naszym Koniem... przecież to niemożliwe tak długo szukać!!! Quote
psi Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='Klementynkaa']ja to mam juz opad rąk i wszystkiego innego z tym naszym Koniem... przecież to niemożliwe tak długo szukać!!![/QUOTE] mi witki również opadły :-( cisza jak makiem zasiał,żadnego odzewu nawet zapytania o Konisia ale dalej będę klepała i klepała i może się uda mu domek znaleźć ..... Konisiu na pierwszą hopsamy Quote
psi Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 odezwała się osoba na BO jeśli to ktoś sensowny to odpisze dla Kuny a jak nie to szukamy dalej .... Quote
Klementynkaa Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='psi']odezwała się osoba na BO jeśli to ktoś sensowny to odpisze dla Kuny a jak nie to szukamy dalej ....[/QUOTE] to trzymam kciuki! Quote
dreag Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Chyba nic z tego, bo Kuna się nie chwali... Quote
psi Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='dreag']Chyba nic z tego, bo Kuna się nie chwali...[/QUOTE] Kuna odpisała tej osobie ale to chyba nie ten domek .... bo cisza ..... szukamy dalej Quote
dreag Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [B]Magolek[/B], dzięki za zasilenie konta Konika;). Quote
psi Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 No a już myślałam,że ciocia KasiaT zapomniała o chłopaku albo się rozchorował bo aż 3 dni bez słowa powitania :mad: no ale,że My to nie pamiętliwe bestie to cieszymy się,że cała i zdrowa cioteczka KasiaT tu z Nami jest :loveu: za co serdecznie dziękujemy :loveu: Quote
psi Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Hmmmmmmmmmmmm to jak znów chłopaka podrzucę ..... halo jest tu ktoś jeszcze ...... Quote
dreag Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='psi']to cieszymy się,że cała i zdrowa cioteczka KasiaT tu z Nami jest :loveu: za co serdecznie dziękujemy :loveu:[/QUOTE] Dołączam się:). Quote
psi Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='dreag']Dołączam się:).[/QUOTE] ciocia dreag :loveu: = mamusia Konisia :loveu: jak by nie patrzeć użyczyła mu autka jak chłopak zmarzł w dupkę w lesie :loveu: ..... serdecznie dziękuję za obecność :loveu: Quote
KasiaT Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Troszkę mnie nie było i myślałam,że jak tu znowu zajrzę,to poczytam jakieś dobre wiadomości,a tu ciągle cisza.Mam nadzieję,że chłopak znajdzie swoje miejsce na ziemi(a co do mojego nie bytowania na wątku-to siedzę na urlopie i pilnuję swojego odjajczonego Obelixa,który najlepiej po zabiegu siedziałby cały czas na moich kolanach lub polegiwał na mojej osobie-a waży 60 kg) Quote
psi Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='KasiaT']Troszkę mnie nie było i myślałam,że jak tu znowu zajrzę,to poczytam jakieś dobre wiadomości,a tu ciągle cisza.Mam nadzieję,że chłopak znajdzie swoje miejsce na ziemi(a co do mojego nie bytowania na wątku-to siedzę na urlopie i pilnuję swojego odjajczonego Obelixa,który najlepiej po zabiegu siedziałby cały czas na moich kolanach lub polegiwał na mojej osobie-a waży 60 kg)[/QUOTE] Nieobecność usprawiedliwiona :loveu: Obelix zapomniał o swoich gabarytach :D udanego wypoczynku i szybkiego powrotu do zdrowia Obelixie :loveu: Jest jeden domek zainteresowany KONIEM ale to za miesiąc się wyklaruje (przeprowadzka) no i do sprawdzenia czy to właściwy domek ..... na razie szukamy dalej Quote
Klementynkaa Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 zaglądam się przytwitać bo cóż innego zostało :) Quote
KasiaT Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 No to trzymam kciuki,oby to był ten właściwy domek i za miesiąc Koniś mógł grzać dupcię w DS Quote
Recommended Posts