karolina175 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) [SIZE="5"]Witam w naszej galeri :lol: Mam na imie Karolina a oto moje futrzaki: Suri - od niej zaczea sie miłosc do amstaffow:) Kupiłam ja 3 lata temu. Jest piekna zrownoważona, inteligentną, pocieszną suczka o wielkim sercu do człowieka :loveu: Nauczyla mnie co to cierpliwosc, bezgraniczna miłosc i prawdziwa przyjaźn :) Orsi - moj maly cocker spaniel:) Zywiołowy wariat o wielkim sercu:) Nizalezny ale kochany pies :) Dzieki niemu nigdy sie nie nudzimy :) Zawsze wszedzie go pełno:) Jego rozesmiana mordka stopi najtwrtsze serce:loveu: Junior- jest ze mna od 2lat :) Przygarnelismy go ze schroniska w Gaju kolo Poznania. Jak twierdzona jest psem nieadopcyjnym, ja tak nie uwazam :) Owszem na poczatku byly warkotki i pokazywanie kto zadzi. Teraz to najcudowniejszy pies:) Opanowany, wesoły, zrownowazony kochajacy ludzi i zwierzeta :) Ponoc nie tolerowal innych zwierzat... Teraz kocha je wszystkie:) Uwielbia dzieci chodz tez mial ich nie tolerowac :) jest poprostu wspanialym psem ktory wyraza miłosc calym soba:) A tu wszystkie razem szczesliwe i kochane:) U nas w domu jest wesolo, mozna spedzic najlepsze chwile wlasnie z nimi :) Edited January 23, 2012 by karolina175 Quote
gromowataa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Cuudowna trójjka ! wycałuj te wszystkie pyszczolki ode mnie :) Quote
zaba14 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 hej! Fajne mordki, oczywiście bullowate NAJ! ;) nie muszę mówić czemu, będę często wpadać z wizyta ;) Quote
karolina175 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Wycalowane z samego rana :) A raczej one wszystkie mnie wycalowaly:) Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Niedlugo wiecej zdjec pociesznych mordek :) Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 I jeszcze takie znalazlam :) Quote
Donvitow Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Cześć Karolino. Dzięki za linka do Waszej galerii. Bardzo się cieszę że będę mógł podglądać fotki Juniora jak i zresztą i innych Twoich psiaków. Junior spędził troszkę czasu w Gaju. Troszkę na spacerach ze mną. Mieliśmy nieco wątpliwości czy będzie nadawał się do adopcji. Czy odważymy się go wyadoptować. Na pewno był jednym z moich ulubieńców. I na pewno będziemy pamiętać jego historię i jego " wyczyny" w schronisku. Zaraz wysyłam linka do Agi która też była zauroczona Juniorem i pauli/ kierowniczki Gaju/ którą uwielbiał " robić w konia". Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Fotki beda na bierzaco :) Junior teraz kocha psy, czlowieka i moja 2 letnia siostre :) Nie mam z nim zadnych najmniejszych problemow:) Bral udzial w koncercie charytatywnym dla naszej fundacji, spisal sie wzorowo:) Ludzie go polubieli:) Ma nawet sukces na swoim koncie a mianowicie chopak ktory bardzo bal sie psow TTB teraz je lubi i juz sie nie boi :) Wiec jest to nasz wspolny sukces :) Quote
agaga21 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 jestem jestem :) tak, to prawda, byłam zauroczona juniorem baaaardzo! całymi miesiącami odnawiałam mu allegro by w końcu trafił na odpowiednich ludzi. bardzo się cieszę że założyłaś galerię. reszta stada też świetna, super, że tak fajnie się dogadują. będę zaglądać :) Quote
Donvitow Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aga a masz może stare foty Juniora z Gaju bo moje " zeżarła" awaria kompa. Popytam Domi i Paulę czy czegoś nie mają na kompach? Quote
agaga21 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Donvitow']Aga a masz może stare foty Juniora z Gaju bo moje " zeżarła" awaria kompa. Popytam Domi i Paulę czy czegoś nie mają na kompach? a na wątkach zniknęły? edit: ha! znalazłam wątek! jasne, że są tam foty :) http://www.dogomania.pl/threads/117093-Amstaff-Perro-ponownie-porzucony-znów-marnieje-i-marznie-w-schronie-POMOCY!/page11 Quote
agaga21 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 karolina, miłego czytania. zaopatrz siew chusteczki bo pewnie łezka ci się w oku zakręci :) Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Dziekuje bardzo:) Wzielam sie za czytanie :) Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 agaga21 napisał(a):karolina, miłego czytania. zaopatrz siew chusteczki bo pewnie łezka ci się w oku zakręci :) Racja zakrecila sie... Ale juz jest szczesliwy i caly moj do konca zycia :) Quote
Helga&Ares Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Karolina to na pewno ten sam Junior?? :) Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Tak to ten sam Junior :) Nie moze byc inaczej :) Teraz mieszka z suczka i 2 psiakami :) Quote
Helga&Ares Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 karolina175 napisał(a):Tak to ten sam Junior :) Nie moze byc inaczej :) Teraz mieszka z suczka i 2 psiakami :) Znam go ze schroniska i nigdy przenigdy nie powiedziałabym, że ten psiak może się tak zmienić! Jestem w SZOKU! Brawo Karolina! Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Az tak straszny byl ? :) Teraz jest przytulakiem rozdajacym calusy na lewo i prawo :) Ponoc warczal na dzieci, a moja 2 letnia siostre kocha moze robic z nim co zechce:) Siada na niego, ciagnie za ogon, uszy, je z nim (nie pozwalamy jej ale jak sposcimy ja z oka w czasie karmienia juz jest z nim w misce :) ) Jest wspanialym psem o ogromnym sercu :) Ciesze sie ze to jego wybralismy :) Quote
Donvitow Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Karolinko proszę wklej ten filmik który widziałem na fb jak junior bawi się warkoczem z Twoimi dwoma i jeszcze małym tymczasowiczem to dopiero Domi się zdziwi/ Nawet moja żona jak widziała ich zabawy była w szoku/. To tylko potwierdza jakie to fajne psy i jak wiele złego mogą im ludzie zrobić./ na szczęscie " naprawiłaś to i Juniora życie. Dodam tylko że jak jechałem do Was drogi były zasypane. Po nocy spadła masa śniegu. Rano stwierdziłem że nie jadę bo nie dojadę. Na to żona i tak nie masz nic lepszego do roboty a Junior marznie. No i pojechałem. Ostatni odcinek za pługiem. Powrót był jeszcze gorszy bo się zrobiło ciemno, nadal sypało a pługi zniknęły z dróg. Ale się opłaciło. Pozostaje tylko czekać na foty naszego ulubieńca. Quote
phase Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ooo i jest Junior! :) Fajna ta Twoja ekipa. :D Pozdrawiam. :) Quote
Helga&Ares Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Moje zdjecia Juniora ze schroniska https://picasaweb.google.com/mm.dominika/Junior Quote
Recommended Posts