Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz "synek" Elfaddo zakończył Młodzieżowy Championat, a jego siostrzyczka, nasza Elhonney ma kolejne Zw.Mł.
W porównaniu z bratem wybiegała sobie Najlepszego Juniora w Rasie,a potem BOB.
Potem nie została zupełnie doceniona na BISach juniorów,ale za to wygrała BOG ...a potem BIS IV !!!

Pękamy z dumy :D

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katik']Gratulacje dla zwycięzców.
Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało osób się chwali wynikami?
No i fotki też by się przydały. :)[/QUOTE]

A i owszem- MEDOR MIRAR z Kuźni Championów, mojej hodowli i handlingu dosk, Zwycięzca Młodzieży, BEST JUNIOR, BOB, BOG IV, BIS JUNIOR III :)

Jeżeli ktoś ma fotki z finałów- baaardzo poproszę...

Posted

No to my też się pochwalimy:)

[B]Desi (Lofty Desperado)[/B] - BOB, BIS użytków, BOG I i na koniec BIS II
[B]Godi (Lofty Lady Godiva)[/B] - Wo, NSzwR - na BIS szczeniąt niestety Godi nie miała szczęścia:)

Posted

Moja Abiśka 1 lokata, doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Rozpoczęty Młodzieżowy Championat Polski
Wystawiane przeze mnie:
Leonberger PS I LOVE YOU Złota Elita - lokata 1, doskonała, CWC, Zwycięzca, Rozpoczęty Championat Polski
Bloodhound - 1 lokata, doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Best Junior, BOB
[B]Handling:
Leonberger PS I LOVE YOU Złota Elita - 1 place, excellent, CWC, Best of Sex! Started Champion Poland title :)
Bloodhound BUBBLE LEE Justirag - 1 place, excellent, Junior Winner, Best Junior, BOB![/B]

[quote name='Ela_i_Morfeusz']Zapraszam do obejrzenia zdjęć z bytomskiej wystawy [URL]http://www.kynologia.pl/wystawy/lista-wystaw/41-krajowa-wystawa-psow-rasowych-bytom,41#galeria[/URL] - nie jest ich za dużo ale zawsze coś ;)[/QUOTE]

ooo dzięki załapałam się na fotkę :) Mogę wstawić na swoją stronę?
[url]http://www.kynologia.pl/media/thumbs/b/4/b4c8a1244189f503182d7a2aa055f274.jpg[/url]

Posted

[quote name='Marchewkowy']ooo dzięki załapałam się na fotkę :) Mogę wstawić na swoją stronę?
[URL]http://www.kynologia.pl/media/thumbs/b/4/b4c8a1244189f503182d7a2aa055f274.jpg[/URL][/QUOTE]

Bardzo proszę :) Zapraszam też do dołączenia do nowej kynologii.

Zapomniałam w poprzednim poście - bardzo gratuluję wszystkim tych mniejszych i większych sukcesów :klacz:

Posted

Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;)

Co do wyników moich/ handlingowych psów :
* Surpriz iz Podmoskovska High Spirit : Dosk 1 , Zw. Mł . BOB Junior , BoB ( gryfonik)
* Quando Sub Divo : dosk 1 , BOB Veteran , III BIS Veteran ( Łysy )
* Waiting For The Sun Resuruss :dosk 1 , CWC , Zwycięzca ,BOB , III BOG (łysy )
* Magor Sti -Va dosk 1 , CWC , Zwycięzca ,BOB , IV BOG

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='resuruss']Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;)
[/QUOTE]

Już nie mogę się doczekać....

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='resuruss']Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;)
[/QUOTE]I jak tam fotki? Będą jakieś? :cool3:

• 1 month later...
Posted

[/QUOTE]

Dziękuje za zamieszczenie zdjec,szkoda tylko ,że sa niewidoczne .....

Posted

[B]resuruss[/B] cyt:
[QUOTE] Magor Sti -Va dosk 1 , CWC , Zwycięzca ,BOB , IV BOG [/QUOTE]
Czy,to mój znajomy pudel średni czarny???
Serdeczne grtulacje:multi:

[QUOTE]Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;-) [/QUOTE]

Mam nadzieje na mnostwo pudlowych zdjęć;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='resuruss']Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka [/QUOTE]

Czy są już może zmieszczone fotki z tej wystawy?