cockermanka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nasz "synek" Elfaddo zakończył Młodzieżowy Championat, a jego siostrzyczka, nasza Elhonney ma kolejne Zw.Mł. W porównaniu z bratem wybiegała sobie Najlepszego Juniora w Rasie,a potem BOB. Potem nie została zupełnie doceniona na BISach juniorów,ale za to wygrała BOG ...a potem BIS IV !!! Pękamy z dumy :D Quote
izabela.szczepaniak Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) Gratulacje dla wszystkich my niestety tylko oc.bardzo dobra lokata 1 mój rudzielec odmówił współpracy na ringu Edited May 22, 2012 by izabela.szczepaniak Quote
zula Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Jakby ktoś miał zdjęcia złotej cocker spanielki z wyboru BIS Junior, BOG VIII albo BIS to będę bardzo wdzięczna :) Quote
katik Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Gratulacje dla zwycięzców. Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało osób się chwali wynikami? No i fotki też by się przydały. :) Quote
DaRa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='katik']Gratulacje dla zwycięzców. Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało osób się chwali wynikami? No i fotki też by się przydały. :)[/QUOTE] A i owszem- MEDOR MIRAR z Kuźni Championów, mojej hodowli i handlingu dosk, Zwycięzca Młodzieży, BEST JUNIOR, BOB, BOG IV, BIS JUNIOR III :) Jeżeli ktoś ma fotki z finałów- baaardzo poproszę... Quote
Lofty Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 No to my też się pochwalimy:) [B]Desi (Lofty Desperado)[/B] - BOB, BIS użytków, BOG I i na koniec BIS II [B]Godi (Lofty Lady Godiva)[/B] - Wo, NSzwR - na BIS szczeniąt niestety Godi nie miała szczęścia:) Quote
Ela_i_Morfeusz Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Zapraszam do obejrzenia zdjęć z bytomskiej wystawy [URL]http://www.kynologia.pl/wystawy/lista-wystaw/41-krajowa-wystawa-psow-rasowych-bytom,41#galeria[/URL] - nie jest ich za dużo ale zawsze coś ;) Quote
Marchewkowy Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Moja Abiśka 1 lokata, doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Rozpoczęty Młodzieżowy Championat Polski Wystawiane przeze mnie: Leonberger PS I LOVE YOU Złota Elita - lokata 1, doskonała, CWC, Zwycięzca, Rozpoczęty Championat Polski Bloodhound - 1 lokata, doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Best Junior, BOB [B]Handling: Leonberger PS I LOVE YOU Złota Elita - 1 place, excellent, CWC, Best of Sex! Started Champion Poland title :) Bloodhound BUBBLE LEE Justirag - 1 place, excellent, Junior Winner, Best Junior, BOB![/B] [quote name='Ela_i_Morfeusz']Zapraszam do obejrzenia zdjęć z bytomskiej wystawy [URL]http://www.kynologia.pl/wystawy/lista-wystaw/41-krajowa-wystawa-psow-rasowych-bytom,41#galeria[/URL] - nie jest ich za dużo ale zawsze coś ;)[/QUOTE] ooo dzięki załapałam się na fotkę :) Mogę wstawić na swoją stronę? [url]http://www.kynologia.pl/media/thumbs/b/4/b4c8a1244189f503182d7a2aa055f274.jpg[/url] Quote
Tusia&NN Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Czy będzie ktoś tak miły i poda mi z katalogu imię i przydomek suni wilczarza irlandzkiego? Baaaardzo proszę ;) Quote
panienkabubu Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Czy ktoś z Was mógłby mi podać kto wybierał grupę II i jakie były ewentualnie wyniki ? Quote
Ela_i_Morfeusz Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Marchewkowy']ooo dzięki załapałam się na fotkę :) Mogę wstawić na swoją stronę? [URL]http://www.kynologia.pl/media/thumbs/b/4/b4c8a1244189f503182d7a2aa055f274.jpg[/URL][/QUOTE] Bardzo proszę :) Zapraszam też do dołączenia do nowej kynologii. Zapomniałam w poprzednim poście - bardzo gratuluję wszystkim tych mniejszych i większych sukcesów :klacz: Quote
izabela.szczepaniak Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 A to i ja troszku dodam swoich fotek [URL]http://foto.onet.pl/cg53f,jzz4s81zgzwx,u.html?V=1[/URL] Quote
resuruss Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;) Co do wyników moich/ handlingowych psów : * Surpriz iz Podmoskovska High Spirit : Dosk 1 , Zw. Mł . BOB Junior , BoB ( gryfonik) * Quando Sub Divo : dosk 1 , BOB Veteran , III BIS Veteran ( Łysy ) * Waiting For The Sun Resuruss :dosk 1 , CWC , Zwycięzca ,BOB , III BOG (łysy ) * Magor Sti -Va dosk 1 , CWC , Zwycięzca ,BOB , IV BOG Quote
cockermanka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Poczekamy, poczekamy ;) Dzięki za informację ;) Quote
DaRa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='resuruss']Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;) [/QUOTE] Już nie mogę się doczekać.... Quote
zula Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='resuruss']Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;) [/QUOTE]I jak tam fotki? Będą jakieś? :cool3: Quote
Amoreno Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='resuruss']Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;) [/QUOTE] Dziękuje za zamieszczenie zdjec,szkoda tylko ,że sa niewidoczne ..... Quote
EFMAN Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [B]resuruss[/B] cyt: [QUOTE] Magor Sti -Va dosk 1 , CWC , Zwycięzca ,BOB , IV BOG [/QUOTE] Czy,to mój znajomy pudel średni czarny??? Serdeczne grtulacje:multi: [QUOTE]Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka ;-) [/QUOTE] Mam nadzieje na mnostwo pudlowych zdjęć;) Quote
Pati&Verdel Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Jeśli ktoś miałby fotki Cavalierów w klasie Baby to prosiłabym bardzo o przesłanie na mój e-mail [email][email protected][/email]. Quote
Pati&Verdel Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='resuruss']Witam , jak co roku zdjęcia mojego autorstwa z całych finałów będą umieszczone na stronie oddziału .Proszę o chwile cierpliwości . Zdjęc jest ok 200 z soboty + ok 400 z niedzieli lecz niestety każde trzeba "obrobić " a moja doba jest na to zdecydowanie za krotka [/QUOTE] Czy są już może zmieszczone fotki z tej wystawy? Quote
Recommended Posts