kora78 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 marta, co z sunia? widzialas ja? trzyma ja znow na tej dzialce? Quote
Cantadorra Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Xmatrix, znasz kogoś z Rudy Śląskiej? Potrzebny transport (zwrot kosztów za benzyne) z Rudy do Wrocławia..... na konsultację do chirurga. Quote
kora78 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 marta, widzialas sunie? co z nia?? przypominam o wizycie u suni ode mnie, Marta. Quote
xmartix Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Cantadorra']Xmatrix, znasz kogoś z Rudy Śląskiej? Potrzebny transport (zwrot kosztów za benzyne) z Rudy do Wrocławia..... na konsultację do chirurga.[/QUOTE] oo. nie widziałam tego wcześniej, ja nie, ale chyba zna Demi od nas, potzreba jeszcze? Quote
Cantadorra Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jak będzie jeszcze potrzebny to dam znać na pw :) Quote
kora78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 jesli ta sunia miala w ogloszeniu napisane, ze 5.01 zabrana, ze przywiazana w lesie byla do drzewa, to mialam dzis telefon adopcyjny o sunie. aha, patrze w 1 post, tam jest tekst ogloszen i widze, ze identycznie. bez imienia. to byl dom z ogrodem, kojec z deugim psem mlodym, do strozowania. kolo wołowa. skojarzylam te sunie i mowilam,ze nieaktualne. dlaczego ludzie psa stroza zawsze rasowego musza miec? a to kundel juz zle szczeka, czy co??????? bo innego nie chciala, jak mowilam o jakis mieszancach onka, ktore znam.... co za ludzie. marta, co u suni? widujesz ją??????????? Quote
kora78 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 znow mialam tel o sunie. ludzie szukaja mlodych owczarkow. ogloszenie jest sprzed ilu miesiecy?... Quote
Recommended Posts