Marta1990 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Spróbujemy może ktoś z ogłoszenia zadzwoni. Jak właściciel już nie przychodzi to chyba już nie przyjdzie. A jeżeli wpadnie wytłumaczee o co mu chodzi. Wczoraj to miałam taki kryzys że szkok. Z soboty na noc nie ma mnie w domu i wtedy będzie musiała zostać na działce. Ale tak poza tym to może jeszcze kilka dni zostać baardzo awaryjnie ;( Quote
kizimizi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 oby znalazl sie dom. Jakby ona miala super fotki to by pomoglo bo taka mloda i ladne jest Quote
kizimizi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) marta daj mi szybko twoj nr, potrzebny jest do ogloszen edit: Marta chce pomoc bo mam czas i chce zrobic kilka ogloszen dla suki. czy mozesz podac mi swoj nr -do mnie ludzie dzwonic nie beda przeciez- bo nie bede miala pozniej zcasu edytowac kazdego z ogloszen a zaraz mi sesja wygasnie. To na poczatek: http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=347538014&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_DELAYEDMXAdIdMZ347538014MXGuidMZ134f6fa1-8680-a20b-26c6-4473ffff8654MXadDelayedMZ24&secev=AQAAATTzQ0gAAM0AAAABACIxMzRmNmZhNzZlMS5hMjBiMjcxLjYzOWUyLmZmZmYwOGQyAAAAAQAAAAAUtwJeAHqQrfdF0KSPvFFyMFVBYxCQM5tZ&wmid=347538014 Edited January 19, 2012 by kizimizi Quote
kora78 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 moze jest satrina? ona ma nr do marty tez. pisz do niej. i moze klauzunka ma ,ale satrina na bank Quote
Marta1990 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) ............ Edited January 19, 2012 by Marta1990 Quote
kizimizi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 dzieki. A tu sunia jest na juz: http://www.krakusik.pl/94859_niespelna_roczna_suka_owczarka_niemiecki.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,47321,aW5kZXgucGhw.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/89991/10msczna-suka-owczarka-niem-do-DOBREJ-ADOPCJI/ tu sie chyba aktualizuje: http://www.adopcje.org/doadopcji-1-82-0-0-Wroclaw.html a to prosze wrzuc do 1 postu zeby kazdy kto chce pomoc mial gotowy tekst na juz: Dnia 05. 01. 12 przygarnęliśmy tymczasowo sunie owczarka niemieckiego. Sunia została znaleziona przywiązana sznurem do drzewa w lesie. Z pewnością miała tam zamarznąć nocą :( sprawa mimo, że została zgłoszona na policje nie została zakończona. Niestety nie znaleziono jej "właściela". Może i dobrze gdyż nigdy nie pozwolilibyśmy oddać mu psa! Sunia była strasznie wychudzona i dało jej się policzyć wszystkie żebra . Obecnie przybrała na wadzę. Niestety musimy pilnie znaleźć jej nowy dom, ponieważ mamy już 5 psów i 5 kotów w małym mieszkaniu. Byliśmy z nią u weterynarza, który stwierdził, że ma około 10 miesięcy i jest zdrowa. Sunia wprost kocha człowieka , gdy widzi jakiegoś ludzia to szaleje z radości poza tym uwielbia zabawę i ruch na świeżym powietrzu. Kocha zabawę z dziećmi i aport. Sunia jest jeszcze szczeniakiem, który domaga sie zabaw oraz szybko sie uczy. Umie chodzić na smyczy i załatwia się na dworze. Można ją zabierać na wycieczki rowerowe . Idealny kompan dla aktywnego człowieka. Niestety nieprzepada za innymi zwierzetami. Sunia przebywa w domu tymczasowym -baaardzo tymczasowym - w strzegomiu województwo dolnośląskie( koło Świdnicy, wrocławia, wałbrzycha). Prosimy o pomoc, nie chcemy jej oddawać do schroniska warunkiem adopcji psa jest przeprowadzenie wizyty adopcyjnej oraz sterylizacja suki. Kontakt w godz. 17-20 pod nr: 515796386 Quote
Cantadorra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Marta, usuń swój nr telefonu. Po co mają dzwonić do ciebie różni dziwni ludzie? Quote
Cantadorra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 kizimizi napisał(a):ja sie nic nie wtracalam wczoraj bo robilo sie juz nieprzyjemnie. Klauzula ma racje, Marta nic wiecej nie zrobi. Strzegom nie ma umowy z Wałbrzychem ani z Dzierzoniowem to na pewno. Skoro mowi, ze jest jakiś "hycel i on cos z TYM robi", no to chyba każda z was, starszych i jakże doświedczonych dogomaniaczek wie co to znaczy. Ja najlepiej podzrucilabym suke do zaufanego schronu -naszego albo Dzierzoniowskiego. Gisella jest tam. To chyba lepsze niz oddac ja do pijaka po przetrzymywaniu tyle. Jakby trafila do nas to my z Kora ja na pewno pooglaszamy i pomozemy znalezc jej dom. Problem w tym, ze nasz schron nie pojedzie tam bo to juz nie jego działka. Trzeba by ja do Wcha podwiesc :( Kizimizi, to dobry pomysł z Dzierżoniowem. Tam jest Giselle. Już nie jeden psiak był mocno ogłaszany dzięki dogomaniakom i Giselle z Dzierżoniowa a jej opieka jest naprawdę dobra. Quote
kizimizi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 miejmy nadzieje ze poki co ktos sensowny po nia zadzwoni. Wrzucilam ja na kilka chodliwych stron -wiek i wyglad to jej atuty przeciez .... a jak nie to bedzie trzeba kombinowac :( Quote
Marta1990 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 dziękuje wam dziewczyny i za edycje ogłoszenia również :) ale niech dzwonią cały dzień ja od następnego tygodnia idę do szkoły tylko we wtorek i w piątkek :) Quote
kora78 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Cantadorra napisał(a):Marta, usuń swój nr telefonu. Po co mają dzwonić do ciebie różni dziwni ludzie? zawsze w tekscie ogloszenia musi byc nr tel, jakos sie ludzie musza skontaktowac. zawsze to samo musi byc na dogo, przydatne w takiej sytuacji, jak teraz. ktos inny- kizi chce robic ogloszenia i nie moze nr tel do marty znalezc. niestety biorac sie za oglaszane psow, musimy sie godzic na upublicznianie swojego nr tel i czesto tez maila, aby w ogole ogloszenie mialo sens i aby moglo zostac aktywowane na jakiejs darmowej stronie ogloszeniowej. trzymam kciuki za sunie. Quote
xmartix Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 dziewczyny to dajcie do mnie,ale ten nr: 668-980-123, nie tozowy żeby się w nic nie wrobić ja siedzę w domu cały dzień bo na zwolnieniu ciążowy jestem, to praktycznie w każdej chwili mogę odebrać, tyle co mi Piter nie będzie się darl ;) p.s. Kizi - pisałam kto zajmuje się bezdomnymi w Strzegomie, po drugie podałaś jakiś nr telefonu na Dogo kilka postów wczesniej i jest on niewykasowany, to chyba Marty więc wykasuj Quote
Marta1990 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 aza odpoczywa tu Aza bawi się z moim tymczasowiczem Dziękuje dziewczyny za słowa wsparcia! Wczoraj naprawdę już chciałam iść do tego chłopaka ją oddać. Dobrze że tego nie zrobiłam. Dzisiaj byłam z nią na długim spacerze. Wzięłam ze sobą wszystkie psy siódemke ; p O dziwo Aza bawiła się z sukami. Niestety na koniec miała starcie z Muka - szalała za patykiem i trąciła Mukę . Starsza pani Muka zaczęła ją gryżć i tak rozegrała sie bójka:shake: rozdzieliłam panny i później już wszystko było ok. Aza dorwała wielki badol i trącałą nim mi o nogi . Później jak już wróciłam do domu to leżała jak zabita :) Czekam czekam na telefony . [video=youtube;GuaGG701uiE]http://www.youtube.com/watch?v=GuaGG701uiE&feature=youtu.be[/video] Quote
Cantadorra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 kora78 napisał(a):zawsze w tekscie ogloszenia musi byc nr tel, jakos sie ludzie musza skontaktowac. zawsze to samo musi byc na dogo, przydatne w takiej sytuacji, jak teraz. ktos inny- kizi chce robic ogloszenia i nie moze nr tel do marty znalezc. niestety biorac sie za oglaszane psow, musimy sie godzic na upublicznianie swojego nr tel i czesto tez maila, aby w ogole ogloszenie mialo sens i aby moglo zostac aktywowane na jakiejs darmowej stronie ogloszeniowej. trzymam kciuki za sunie. Nie chodziło mi o ogłoszenia, ale o forum Quote
xmartix Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 wrzucilam na tablice.pl i ale.gratke.pl na kupiepsa sie nie da bo nie dziala strona Quote
Marta1990 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 xmartix napisał(a):wrzucilam na tablice.pl i ale.gratke.pl na kupiepsa sie nie da bo nie dziala strona dziękuje bardzo Quote
Satrina Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A ten koleś już się nie pojawił?może sobie odpuścił? Quote
Marta1990 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Satrina napisał(a):A ten koleś już się nie pojawił?może sobie odpuścił? ani razu go nie było Quote
kora78 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 to odpuscil. to super. wiec Twoje psy tez bezpieczne. Quote
Marta1990 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 27 przyjeżdża mój tato tak więc suka ma 6 dni Numerów na razie zero :( Quote
Satrina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Marta, wrzuć sunię tutaj koniecznie, Jaworzno jest na Slasku, wiec tranport mzna by było zorganizowac: http://www.dogomania.pl/threads/221472-sunia-do-pilnowania-posesji-poszukiwana Quote
Marta1990 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Satrina napisał(a):Marta, wrzuć sunię tutaj koniecznie, Jaworzno jest na Slasku, wiec tranport mzna by było zorganizowac: http://www.dogomania.pl/threads/221472-sunia-do-pilnowania-posesji-poszukiwana ooo dzięki już wrzuciłłam Quote
doratix Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Hej mieszkam w okolicy Grodkowa Opolskiego mogę stworzyć jej domek tymczasowy (dom z ogrodem i sadem). Pisac na maila: [email protected] Quote
Satrina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 doratix napisał(a):Hej mieszkam w okolicy Grodkowa Opolskiego mogę stworzyć jej domek tymczasowy (dom z ogrodem i sadem). Pisac na maila: [email protected] O było by super, Marta z pewnością napisze do Ciebie. Quote
kora78 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 doratix napisał(a):Hej mieszkam w okolicy Grodkowa Opolskiego mogę stworzyć jej domek tymczasowy (dom z ogrodem i sadem). Pisac na maila: [email protected] mamy przelom :) nareszcie! to bedzie krotkie dt, a moze od razu ds :) Quote
Recommended Posts