szyszunia557 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) Dziękujemy serdecznie ! Ale myślę, że najlepszym podziękowaniem jest właśnie ten uśmiechnięty pychol w swoim własnym domu:loveu: Edited March 7, 2012 by szyszunia557 Quote
Madzialenos Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Heh tak uśmiechnięty pysio cookiego jest cud miód :loveu: Quote
Madzialenos Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Chicko i Nadię ogłosiłam na www.przygarnijzwierzaka.pl a resztę będę jutro stopniowo dodawać tak więc już rezerwuje sobie stronkę na ogłoszenia żeby nie było powtarzania się :) A tymczasem idę się dalej kurować z 2 tygodniowej grypy/anginy ;/ Quote
Ewelinaaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Z niecierpliwością czekamy na wieści w sprawie małej Lenki :) Quote
szyszunia557 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Oj, mamy problem - 2 domki chętne na Lenkę ! Ale taki problem, to chyba nie problem Ważne żeby Lenuszka trafiła do domku, gdzie dojdzie do siebie i będzie kochana, wyjątkowa i jedyna. Pierwszy domek przyjeżdża już w niedzielę do Fundacji :) z drugim zostaję w kontakcie ;) I nowinki z nowego domu Tiwiego, które dostałam od Eweliny, domek pisze: "Tiwi ( zwany Dyziem :-) ma się świetnie. Cała gromada ( psy, koty, swinki.. ) zaakceptowała go bez najmniejszych zgrzytów. On sam pierwsze 1,5 dnia siedział za kanapą w salonie, a teraz jest już duszą towarzystwa. Dodatkowo to pies nadzwyczaj kulturalny, wszelkie potrzeby fizjologiczne załatwia TYLKO na zewnątrz." Domek nie przesłał żadnych zdjęć, ale domek na pewno bardzo zajęty przy takiej gromadzie ;) Quote
Ewelinaaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dziewczęta, a co tam u malutkiej Chou-Chou? :) Quote
Ewelinaaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Właśnie mam zgłoszenie w sprawie Chou-Chou. Pani ma dzieci i mieszka z kotami. Czekam od niej na nr. telefonu jeżeli będzie w 100% zdecydowana na adopcję tego malucha :) Jak coś będzie wiadomo dam znać :) Quote
szyszunia557 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Madzialenos']Chicko i Nadię ogłosiłam na www.przygarnijzwierzaka.pl a resztę będę jutro stopniowo dodawać tak więc już rezerwuje sobie stronkę na ogłoszenia żeby nie było powtarzania się :) A tymczasem idę się dalej kurować z 2 tygodniowej grypy/anginy ;/ Dzięki wielkie Madzialenos, kuruj się, bo jeszcze całe stadko do adopcji czeka :evil_lol: Życzymy dużo zdrowia ! Mała Chou-chou jeczcze nie trafiła na swojego człowieka, były zapytania o nią, wysłałam więcej zdjęć, ale nic z tego. Quote
szyszunia557 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ewelinaaa napisał(a):Właśnie mam zgłoszenie w sprawie Chou-Chou. Pani ma dzieci i mieszka z kotami. Czekam od niej na nr. telefonu jeżeli będzie w 100% zdecydowana na adopcję tego malucha :) Jak coś będzie wiadomo dam znać :) Nie nadążam za Tobą ! :crazyeye: Quote
Ewelinaaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Pojawia nam sie mały problem, Pani jest aż ze Szczecina. Czekam na nr. telefonu od niej i wtedy trzeba będzie sie dogadać co z tym transportem. Quote
Madzialenos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='szyszunia557']Oj, mamy problem - 2 domki chętne na Lenkę ! Ale taki problem, to chyba nie problem Ważne żeby Lenuszka trafiła do domku, gdzie dojdzie do siebie i będzie kochana, wyjątkowa i jedyna. Pierwszy domek przyjeżdża już w niedzielę do Fundacji :) z drugim zostaję w kontakcie ;) I nowinki z nowego domu Tiwiego, które dostałam od Eweliny, domek pisze: "Tiwi ( zwany Dyziem :-) ma się świetnie. Cała gromada ( psy, koty, swinki.. ) zaakceptowała go bez najmniejszych zgrzytów. On sam pierwsze 1,5 dnia siedział za kanapą w salonie, a teraz jest już duszą towarzystwa. Dodatkowo to pies nadzwyczaj kulturalny, wszelkie potrzeby fizjologiczne załatwia TYLKO na zewnątrz." Domek nie przesłał żadnych zdjęć, ale domek na pewno bardzo zajęty przy takiej gromadzie ;) Ojj to nie żaden problem jeden domek weźmie lenkę a drugi może się skusi na jakąś inną bidę :D Quote
Madzialenos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ze spraw czysto formalnych całą gromadę psów Grey Animals ogłosiłam na www.przygarnijzwierzaka.pl z tymże co dawałam wiek dorosły to wyświetla się ciągle bardzo młody więc to może kogoś zmylić chyba że doczyta opis to będzie ok . Na gumtree ogłoszę kolejną 10 psów . A i mam pytanie czy ktoś przegląda tą pocztę [email protected] bo może tam też są jakieś chętne domki ? I jeszcze jedno jak się teraz sprawy mają ze zwierzętami ? Jakieś nowe doszły i ile jest ich ogółem ?? Quote
Madzialenos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Na gumtree na razie nie mogę dodawać więc może później albo jutro dodam ogłoszenia :diabloti: Quote
Ewelinaaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ja pooglaszalam na gumtree, wiec Ty juz nie musisz :) Quote
Madzialenos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ok dzięki :) A więc ja co ja mogę zrobić <myśli> a tak to ja pójdę szukać jakiś stronek na ogłoszenia ;p Quote
Madzialenos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Chicko ogłoszony na www.petworld.pl a jutro ogłoszę całą resztę :) Quote
Madzialenos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Chicko, Nadia, Roko, Władek, Krówka, Ankur, Anouk, Goya, Zosia, Nikita, Chou-chou, Mutka, Usha, Ares, Max, Emir, Jezz, Lenka <--- To są podopieczni fundacji Grey Animals czy oprócz wyżej wymienionych psów jakieś jeszcze są tam które potrzebują ogłoszeń ?? Quote
szyszunia557 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) [quote name='Madzialenos']Ze spraw czysto formalnych całą gromadę psów Grey Animals ogłosiłam na www.przygarnijzwierzaka.pl z tymże co dawałam wiek dorosły to wyświetla się ciągle bardzo młody więc to może kogoś zmylić chyba że doczyta opis to będzie ok . Na gumtree ogłoszę kolejną 10 psów . A i mam pytanie czy ktoś przegląda tą pocztę [email protected] bo może tam też są jakieś chętne domki ? I jeszcze jedno jak się teraz sprawy mają ze zwierzętami ? Jakieś nowe doszły i ile jest ich ogółem ?? [email protected] jest moją pocztą fundacyjną, więc bardzo proszę o podawanie jej, jako kontaktowej w sprawie adopcji, żeby nie było niepotrzebnego przekazywania wiadomości, podobnie z tel. proszę o podawanie mojego nr tel. 503117799. Na poczcie nie mam nieodebranych wiadomości, więc wszystkie chętne domki mają odpowiedzi na bieżąco ;) Edited March 8, 2012 by szyszunia557 Quote
szyszunia557 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Madzialenos napisał(a):Chicko, Nadia, Roko, Władek, Krówka, Ankur, Anouk, Goya, Zosia, Nikita, Chou-chou, Mutka, Usha, Ares, Max, Emir, Jezz, Lenka <--- To są podopieczni fundacji Grey Animals czy oprócz wyżej wymienionych psów jakieś jeszcze są tam które potrzebują ogłoszeń ?? Jak fajnie, coraz krótsza lista ! tak, to są obecnie psy do ogłoszeń :) Quote
Madzialenos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No to dobrze podaje adres i nr tel :) I tak coś czuję że Ankur,Anouk, Chou-chou Lenka Mutka pójdą do domku w najbliższych dniach czuję to w kościach :D Quote
Ewelinaaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Anouk już w drodze do nowego domu. Mimo, ze mam drugiego urwisa ,to jest mi teraz tak pusto w domku :) Z drugiej strony bardzo się cieszę, że Anouk dostała szansę i znalazła swój prawdziwy,stały dom. Liczę na to, że wszystko dobrze się ułoży. :) Quote
Madzialenos Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ha ! Wiedziałam ;p już na dniach pójdą kolejne a może Ewelinaaa weźmie na tymczas jakiegoś ;p Quote
Ewelinaaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Madzialenos napisał(a):Ha ! Wiedziałam ;p już na dniach pójdą kolejne a może Ewelinaaa weźmie na tymczas jakiegoś ;p Ewelinaaa z pewnością weźmie kolejnego psiaka na tymczas tylko musi się dobrze zastanowić czy jeszcze wziąść przed świętami , czy dopiero po świętach. :) (muszę się zastanowić, wziąć pod uwagę ewentualny wyjazd na święta, także jak coś to dam znać) :> Quote
Recommended Posts