Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, mamy problem - 2 domki chętne na Lenkę ! Ale taki problem, to chyba nie problem Ważne żeby Lenuszka trafiła do domku, gdzie dojdzie do siebie i będzie kochana, wyjątkowa i jedyna.
Pierwszy domek przyjeżdża już w niedzielę do Fundacji :) z drugim zostaję w kontakcie ;)

I nowinki z nowego domu Tiwiego, które dostałam od Eweliny, domek pisze:
"Tiwi ( zwany Dyziem :-) ma się świetnie. Cała gromada ( psy, koty, swinki.. ) zaakceptowała go bez najmniejszych zgrzytów. On sam pierwsze 1,5 dnia siedział za kanapą w salonie, a teraz jest już duszą towarzystwa. Dodatkowo to pies nadzwyczaj kulturalny, wszelkie potrzeby fizjologiczne załatwia TYLKO na zewnątrz."

Domek nie przesłał żadnych zdjęć, ale domek na pewno bardzo zajęty przy takiej gromadzie ;)

Posted

Właśnie mam zgłoszenie w sprawie Chou-Chou.
Pani ma dzieci i mieszka z kotami. Czekam od niej na nr. telefonu jeżeli będzie w 100% zdecydowana na adopcję tego malucha :)
Jak coś będzie wiadomo dam znać :)

Posted

[quote name='Madzialenos']Chicko i Nadię ogłosiłam na www.przygarnijzwierzaka.pl a resztę będę jutro stopniowo dodawać tak więc już rezerwuje sobie stronkę na ogłoszenia żeby nie było powtarzania się :) A tymczasem idę się dalej kurować z 2 tygodniowej grypy/anginy ;/

Dzięki wielkie Madzialenos, kuruj się, bo jeszcze całe stadko do adopcji czeka :evil_lol: Życzymy dużo zdrowia !

Mała Chou-chou jeczcze nie trafiła na swojego człowieka, były zapytania o nią, wysłałam więcej zdjęć, ale nic z tego.

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
Właśnie mam zgłoszenie w sprawie Chou-Chou.
Pani ma dzieci i mieszka z kotami. Czekam od niej na nr. telefonu jeżeli będzie w 100% zdecydowana na adopcję tego malucha :)
Jak coś będzie wiadomo dam znać :)

Nie nadążam za Tobą ! :crazyeye:

Posted

[quote name='szyszunia557']Oj, mamy problem - 2 domki chętne na Lenkę ! Ale taki problem, to chyba nie problem Ważne żeby Lenuszka trafiła do domku, gdzie dojdzie do siebie i będzie kochana, wyjątkowa i jedyna.
Pierwszy domek przyjeżdża już w niedzielę do Fundacji :) z drugim zostaję w kontakcie ;)

I nowinki z nowego domu Tiwiego, które dostałam od Eweliny, domek pisze:
"Tiwi ( zwany Dyziem :-) ma się świetnie. Cała gromada ( psy, koty, swinki.. ) zaakceptowała go bez najmniejszych zgrzytów. On sam pierwsze 1,5 dnia siedział za kanapą w salonie, a teraz jest już duszą towarzystwa. Dodatkowo to pies nadzwyczaj kulturalny, wszelkie potrzeby fizjologiczne załatwia TYLKO na zewnątrz."

Domek nie przesłał żadnych zdjęć, ale domek na pewno bardzo zajęty przy takiej gromadzie ;)

Ojj to nie żaden problem jeden domek weźmie lenkę a drugi może się skusi na jakąś inną bidę :D

Posted

Ze spraw czysto formalnych całą gromadę psów Grey Animals ogłosiłam na www.przygarnijzwierzaka.pl z tymże co dawałam wiek dorosły to wyświetla się ciągle bardzo młody więc to może kogoś zmylić chyba że doczyta opis to będzie ok . Na gumtree ogłoszę kolejną 10 psów . A i mam pytanie czy ktoś przegląda tą pocztę [email protected] bo może tam też są jakieś chętne domki ? I jeszcze jedno jak się teraz sprawy mają ze zwierzętami ? Jakieś nowe doszły i ile jest ich ogółem ??

Posted

Chicko, Nadia, Roko, Władek, Krówka, Ankur, Anouk, Goya, Zosia, Nikita, Chou-chou, Mutka, Usha, Ares, Max, Emir, Jezz, Lenka <--- To są podopieczni fundacji Grey Animals czy oprócz wyżej wymienionych psów jakieś jeszcze są tam które potrzebują ogłoszeń ??

Posted (edited)

[quote name='Madzialenos']Ze spraw czysto formalnych całą gromadę psów Grey Animals ogłosiłam na www.przygarnijzwierzaka.pl z tymże co dawałam wiek dorosły to wyświetla się ciągle bardzo młody więc to może kogoś zmylić chyba że doczyta opis to będzie ok . Na gumtree ogłoszę kolejną 10 psów . A i mam pytanie czy ktoś przegląda tą pocztę [email protected] bo może tam też są jakieś chętne domki ? I jeszcze jedno jak się teraz sprawy mają ze zwierzętami ? Jakieś nowe doszły i ile jest ich ogółem ??
[email protected] jest moją pocztą fundacyjną, więc bardzo proszę o podawanie jej, jako kontaktowej w sprawie adopcji, żeby nie było niepotrzebnego przekazywania wiadomości, podobnie z tel. proszę o podawanie mojego nr tel. 503117799. Na poczcie nie mam nieodebranych wiadomości, więc wszystkie chętne domki mają odpowiedzi na bieżąco ;)

Edited by szyszunia557
Posted

Madzialenos napisał(a):
Chicko, Nadia, Roko, Władek, Krówka, Ankur, Anouk, Goya, Zosia, Nikita, Chou-chou, Mutka, Usha, Ares, Max, Emir, Jezz, Lenka <--- To są podopieczni fundacji Grey Animals czy oprócz wyżej wymienionych psów jakieś jeszcze są tam które potrzebują ogłoszeń ??

Jak fajnie, coraz krótsza lista ! tak, to są obecnie psy do ogłoszeń :)

Posted

Anouk już w drodze do nowego domu.
Mimo, ze mam drugiego urwisa ,to jest mi teraz tak pusto w domku :)
Z drugiej strony bardzo się cieszę, że Anouk dostała szansę i znalazła swój prawdziwy,stały dom.
Liczę na to, że wszystko dobrze się ułoży. :)

Posted

Madzialenos napisał(a):
Ha ! Wiedziałam ;p już na dniach pójdą kolejne a może Ewelinaaa weźmie na tymczas jakiegoś ;p

Ewelinaaa z pewnością weźmie kolejnego psiaka na tymczas tylko musi się dobrze zastanowić czy jeszcze wziąść przed świętami , czy dopiero po świętach. :)
(muszę się zastanowić, wziąć pod uwagę ewentualny wyjazd na święta, także jak coś to dam znać) :>