Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

a wiec oto co nalezy skompletowac dla psiakow
5 zdjec
imie psa
miejscowosc w ktorej pies przebywa
czy ma szczepienia, odrobaczenie, kastracje/sterylke
dane kontaktowe (imie, mail, telefon)
text
dalej Akrum prosi aby dane wysylac na maila: [email protected] albo na watku
oraz: Cytuje ja
"Jak pieniążki wpłyną na konto, potwierdzę ten fakt na bazarku w poście rozliczeniowym nr 5.

Dane do ogłoszeń proszę wklejać tak, by wszystkie info wyszczególnione w poście nr 2 były zawarte, bym nie musiała dopytywać się o jakieś informacje, ponieważ przedłużać to będzie czas wykonania pakieciku "

jutro rano wplacam kase....
mysle , ze Tiwi zalapie sie na pakiecik?

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kava']a wiec oto co nalezy skompletowac dla psiakow
5 zdjec
imie psa
miejscowosc w ktorej pies przebywa
czy ma szczepienia, odrobaczenie, kastracje/sterylke
dane kontaktowe (imie, mail, telefon)
text
dalej Akrum prosi aby dane wysylac na maila: [email protected] albo na watku
oraz: Cytuje ja
"Jak pieniążki wpłyną na konto, potwierdzę ten fakt na bazarku w poście rozliczeniowym nr 5.

Dane do ogłoszeń proszę wklejać tak, by wszystkie info wyszczególnione w poście nr 2 były zawarte, bym nie musiała dopytywać się o jakieś informacje, ponieważ przedłużać to będzie czas wykonania pakieciku "

jutro rano wplacam kase....
mysle , ze Tiwi zalapie sie na pakiecik?

Oczywiście, że Tiwi się załapał!:)
Wybrałyśmy Ushę, Tiwiego, Roko, Chicko i Timona:)
Jeszcze raz dziękujemy!!

Posted

kasa dzis poszla, wiec lada dzien bedzie mozna startowac z ogloszeniami...

a moze wstawic dane do ogloszen dodatkowo na bazarku? jakby nie bylo dodatkowa reklama...

Posted

Kava napisał(a):
kasa dzis poszla, wiec lada dzien bedzie mozna startowac z ogloszeniami...

a moze wstawic dane do ogloszen dodatkowo na bazarku? jakby nie bylo dodatkowa reklama...

postaram się wrzucić to też na bazarek, mam nadzieję, że wystarczy czasu...

Posted

Zaglądam z wątku Nadinki i melduję, że ona ma ogłoszenia na 50 stronach (zresztą od czasu kiedy jest u Wiosny). Niestety do tej pory nie było żadnego zapytania o nią z ogłoszeń - raz pytał dom w okolicy, ale zdecydował się na innego psiaka. Mam nadzieję, że tym razem się uda.

Posted

Madzialenos napisał(a):
Czy można utworzyć konto na nk i facebook tylko i wyłącznie w celach ogłoszeniowych psów ??

na fb można zrobić WYDARZENIE. W prawym górny rogu na stronie głównej fb masz taką opcje.

Może ktoś z fundacji GA mógłby otworzyć profil fundacyjny na fb. Można by było dodawać tam zdjęcia psiaków i rozsyłać gdzie się da:)

Posted

[quote name='Madzialenos']Cookie i bezimienna nazwana roboczo córką ogłoszone na www.lento.pl jednak z tym ogłaszaniem to chyba nie ma sensu bo i tak telefonów nie ma i tak :(

Nie ma co się poddawać tylko ogłaszać!!! Ja lecę zrobić psiakom ogłoszenia na opole24:)

Posted

WAZNE!!!
Poszukujemy psa Ediego (poltorarocznego) ktoremu ostatnio robiono ogloszenia... Przez pomylke zostal wstawiony numer dziewczyny ktora nie wie o jakiego psa chodzi... Byly juz 2 telefony szkoda zeby pies stracil sznse na dom!!!!!! Jesli ktos ma takiego psa prosze info na PW

Posted

Nowe wieści, wieści smutne...
Kilka dni po zabiegu sterylizacji, kiedy Córka - zwana też Krasulką, doszła już do siebie i stała się wesołą i rozbrykaną suczką wydarzył się straszny wypadek. Krasulka została przypięta na smyczy przy swoim kojcu, podczas gdy my odeszliśmy na chwilę Minęło może pięć minut, może nawet nie. Znaleźliśmy Krasulkę martwą.
Przeskoczyła przez półtorametrowy murek, przecisnęła się przez kratę nad nim. Spadła, po czym zawisła na drugiej stronie. Po chwili byliśmy przy niej - było za późno.
Straszny, potworny wypadek...
Prosimy więc osoby, które przygotowały ogłoszenia dla niej, o ich usunięcie.

Nadia czeka w dalszym ciągu na wizytę przedadopcyjną. Jest mały problem z dopasowaniem terminu pomiędzy nami a chętnymi. Jeżeli tylko drogi będą przejezdne, w tym tygodniu powinna sie odbyć.

A oto jedna z naszych podopiecznych, dla której został ufundowany pakiecik ogłoszeniowy na bazarku Akrum:

Anouk - mała kruszynka ze stada staruszki.
Malutka Anouk pochodzi od starszej pani, która kiedyś kilka psów przygarnęła, chciała pomóc. Później ludzie przynosili, podrzucali, psy się mnożyły...
Zgromadziła w ten sposób ponad 20 psów. Sytuacja ją przerosła.
Anouk jest niewielką, terierowatą, czarną suczką, w wieku ok. 4 lat.
Trafiła do nas trochę wystraszona i zagubiona, ale bardzo miła i łagodna.
Bardzo ładnie chodzi na smyczy, lubi też przebywać na rękach.
Jest malutka i niekłopotliwa, idealna na kanapę i na kolana, nie wymaga zbyt długich, intensywnych spacerów ani wyszukanych zabiegów pielęgnacyjnych.
Anouk jest już po sterylizacji i czeka na propozycje adopcyjne.
Nie pozwólcie tej milusińskiej spędzić zimę w kojcu, z dala od dotyku ciepłych, kochających dłoni.

Posted

[quote name='szyszunia557']Nowe wieści, wieści smutne...
Kilka dni po zabiegu sterylizacji, kiedy Córka - zwana też Krasulką, doszła już do siebie i stała się wesołą i rozbrykaną suczką wydarzył się straszny wypadek. Krasulka została przypięta na smyczy przy swoim kojcu, podczas gdy my odeszliśmy na chwilę Minęło może pięć minut, może nawet nie. Znaleźliśmy Krasulkę martwą.
Przeskoczyła przez półtorametrowy murek, przecisnęła się przez kratę nad nim. Spadła, po czym zawisła na drugiej stronie. Po chwili byliśmy przy niej - było za późno.
Straszny, potworny wypadek...
Prosimy więc osoby, które przygotowały ogłoszenia dla niej, o ich usunięcie.

O matko!!!:(

Posted

Dzisiaj mam lepsze wieści, ale aż boję się pisać, żeby nie zapeszyć !

Zgłosiła sie pani chętna do adopcji naszego karmelkowego ciasteczka - Cookie :multi:
Z dopcją trzeba będzie jeszcze chwilę poczekać, musi jeszcze zostac wykastrowany, ale pani już go sobie "zamówiła" ;)
Jest tylko mały problem, że pani jest aż z Jeleniej Góry. I tu mam do Was prośbę, czy jest ktoś z Was z okolicy, żeby móc przeprowadzić wizyte przed adopcyjną ? To bardzo ułatwiło by sprawę i przyspieszyło adopcję.

Dziekuję wszystkim zaangażowanym w ogłoszenia naszych psiaków.
Nie traćcie nadziei, bo widać efekty Waszej pracy !!!

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Dzisiaj mam lepsze wieści, ale aż boję się pisać, żeby nie zapeszyć !

Zgłosiła sie pani chętna do adopcji naszego karmelkowego ciasteczka - Cookie :multi:
Z dopcją trzeba będzie jeszcze chwilę poczekać, musi jeszcze zostac wykastrowany, ale pani już go sobie "zamówiła" ;)
Jest tylko mały problem, że pani jest aż z Jeleniej Góry. I tu mam do Was prośbę, czy jest ktoś z Was z okolicy, żeby móc przeprowadzić wizyte przed adopcyjną ? To bardzo ułatwiło by sprawę i przyspieszyło adopcję.

Dziekuję wszystkim zaangażowanym w ogłoszenia naszych psiaków.
Nie traćcie nadziei, bo widać efekty Waszej pracy !!!

Szyszunia, a jak pani natrafila na Cookiego? byl oglaszany?

zajrzyj tutaj i zapytaj a ja poszperam w mojej glowie i postaram sobie przypomniec, bo cos mi swita

http://www.dogomania.pl/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy.dogomania.pl-REJESTRUJCIE-SIE!

Posted

Alice88 napisał(a):
Coockie mieszka u nas od wtorku, 2 tygodnie wcześniej przybłąkał się do rodziny w Byczynie. Jest młodziutki - ma około roku, może nawet nie. Niezwykle bystry, żywy i energiczny, takie żywe sreberko, fajny chłopak. Mam cichą nadzieję, że może ktoś go szuka, może uciekł? Chociaż nie wiem, Byczyna taka maleńka. Narazie kwarantanna, a później dom potrzebny PILNIE, bo mamy już potężny tłok...;(
Piesek bardzo czysty, zadbany, jakby prosto z kanapy. Może się zgubił, tylko czemu nikt go nie szuka :(

Kava nasz Cookie znalazł sie tutaj na wątku, więc któraś z naszych cudownych, pomagających osób, go ogłosiła, bo pani dzwoniła w sprawie ogłoszenia, a nie z FB, ani ze stony Fundacji :)
Dziekuję Kava za kontakt, zostawiam sobie w zanadrzu, bo znalazłam kogoś w międzyczasie z okolic Jelenie Góry.