eliza_sk Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Evelka']Ejj, a ja?! No i co z moją namiętną wiadomością?!:cool3: edit: A jednak skrzynka już opustoszała!:multi:[/QUOTE] Ty jeszcze nie podpadłaś tak jak ta loża szyderców powyżej, ale Evelka nic się nie martw - wszystko przed Tobą :eviltong: Dobra, idę na te ósemki Czarownice moje. Quote
Roszpunka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='tomcug']A jakże! :evil_lol:[/QUOTE] Pozostaje mi tylko czekać i drżeć w niepewności... :eek2: Quote
tomcug Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Roszpunka']Pozostaje mi tylko czekać i drżeć w niepewności... :eek2:[/QUOTE] Nic się nie bój - siła złego na jednego!!!!! Damy radę jakby co!:multi::multi::multi: Quote
mama_Alfika Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To ja na wszelki wypadek pod kołdrę wlezę :sleep2: Samą poduszkę znalazłam, nie macie gdzie kołderki ? Quote
tomcug Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='mama_Alfika']To ja na wszelki wypadek pod kołdrę wlezę :sleep2: Samą poduszkę znalazłam, nie macie gdzie kołderki ?[/QUOTE] A proszę bardzo.:loveu: [IMG]http://www.jakkupowac.pl/vars/upload/fckeditor/image/Koldra/kaszmir.jpg[/IMG] Quote
mama_Alfika Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='tomcug']A proszę bardzo.:loveu: [/QUOTE] No, pod taką kołderką razy mnie nie dosięgną :diabloti: Quote
Roszpunka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [LEFT][quote name='eliza_sk']Roszpun, Ty mnie lepiej nie nerwuj, co ? Czy ja marudzę na Twoje foty, zawsze są piękne [COLOR=white](no może z wyjątkiem pomarańczowego tłełka ...)[/COLOR] a nad ostatnimi to piałam :mad: [/QUOTE][/LEFT] [quote name='eliza_sk'] [/QUOTE] Jakieś zastrzeżenia co do koloru tła były...:razz: ujęcia nie takie... wymagania wygórowane... A co ja zawodowy fotografer od bachorów Twoich jestem :diabloti:? [CENTER][QUOTE][B]Idę Majką ósemki na śniegu kręcić.[/B][/QUOTE][LEFT]Nas nie może dosięgnąć, to się na biednym psie wyżywa :shake: Poważna kobieta, działaczka poważnej organizacji... tak publicznie, na forum...:eviltong: [/LEFT] [/CENTER] Quote
Becia66 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mamy labradorkę z pseudo z odmrożonymi sutkami - zobaczcie :-(. Przytulisko bez ciepłego pomieszczenia, tylko dochodzący opiekun karmiący psiaki 2 razy dziennie, a sunia potrzebuje na cito leczenia w warunkach domowych, smarowania sutków, być może czeka ją amputacja :-(. Ma ktoś jakiś pomysł ? [url]http://www.dogomania.pl/threads/223194-Labka-z-pseudo-koczowała-na-mrozie-odmrożone-sutki-potrzebny-pilnie-tymczas!!!?p=18645219#post1864521[/url] Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Roszpunka']Pozostaje mi tylko czekać i drżeć w niepewności... :eek2:[/QUOTE] Drżyj i czekaj w niepewności, ręka sprawiedliwej CIę dosięgnie w najmniej oczekiwanym momencie :diabloti: [quote name='tomcug']Nic się nie bój - siła złego na jednego!!!!! Damy radę jakby co!:multi::multi::multi:[/QUOTE] Ojjjj tomcugowska, przeginasz koleżanko miła. Będziesz widziała spacer w Pińczowie, ojjjj przyjadę ja z kijem, a nie pokojowo na spacer i herbatkę. [quote name='mama_Alfika']No, pod taką kołderką razy mnie nie dosięgną :diabloti:[/QUOTE] Alfikowa, przecież wiesz, że pod kołderką bym Ci lania nie spuściła, bo dzieciaki mogłyby ucierpieć - stanowiąc obstawę mamuśki w nocy. [quote name='Roszpunka'] Jakieś zastrzeżenia co do koloru tła były...:razz: ujęcia nie takie... wymagania wygórowane... A co ja zawodowy fotografer od bachorów Twoich jestem :diabloti:? [CENTER][LEFT]Nas nie może dosięgnąć, to się na biednym psie wyżywa :shake: Poważna kobieta, działaczka poważnej organizacji... tak publicznie, na forum...:eviltong: [/LEFT] [/CENTER] [/QUOTE] No tło było wyborne - ogłoszenia wprost dla niedowidzących, ja w okularach przeciwsłonecznych ogłoszenia robiłam, bo tak raziło :-o Proszę mi tu żadnych insynuacji nie czynić, że będę moim kosmitą ósemki kręcić. Po prostu byłyśmy pobiegać po nieczynnym już dworcu pks. Quote
DoPi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']Oddała Ci Dorotka, to co dołożyłaś ze swoich ? Nic Ci nie wiszę ? :)[/QUOTE] uuuuuu kolezanka zaufania nie ma do mnie:cool3::mad:grabi sobie kolezanka widze u wszystkich:razz:. To ja tylko jeszcze poinformuje może, że nie tylko przelałam kasę od Elizy , ale tez ciut dorzuciłam:eviltong: Quote
tomcug Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='DoPi']uuuuuu kolezanka zaufania nie ma do mnie:cool3::mad:[B]grabi sobie kolezanka widze u wszystkich[/B]:razz:. To ja tylko jeszcze poinformuje może, że nie tylko przelałam kasę od Elizy , ale tez ciut dorzuciłam:eviltong:[/QUOTE] Święta racja!:mad: Quote
DoPi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ale wiecie , są momenty w zyciu kobiety kiedy trzeba jej wybaczyć:eviltong: szkoda, że nie słyszałyscie naszej rozmowy:evil_lol: super:multi: rozmowa "klimaksa" z "napięciem":diabloti:Teraz Elizka moze mnie zabić Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Co to klimaks ??? Kurdę, macie szczęście, że robię sto rzeczy na raz i nie mogę w pełni się Wam poświęcić i zrobić porządku :) Quote
Roszpunka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']Co to klimaks ??? Kurdę, macie szczęście, że robię sto rzeczy na raz i nie mogę w pełni się Wam poświęcić i zrobić porządku :)[/QUOTE] No to faktycznie :p Korzystajmy zatem z okazji :eviltong: A jeżeli chodzi o foty dla niewidomych, to chyba je opatentuję :diabloti: Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='DoPi']ale wiecie , są momenty w zyciu kobiety kiedy trzeba jej wybaczyć:eviltong: szkoda, że nie słyszałyscie naszej rozmowy:evil_lol: super:multi: rozmowa "klimaksa" z "napięciem":diabloti:Teraz Elizka moze mnie zabić[/QUOTE] A już czaję, ale dziś już jestem bez napięcia - i co, nadal nieznośna ? Quote
DoPi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 To może niech kolezanki sie wypowiedzą:evil_lol: ja sie boję:eviltong: Quote
Roszpunka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']A już czaję, ale dziś już jestem bez napięcia - i co, nadal nieznośna ?[/QUOTE] A, to nie wiedziałam, że ten stan od czegoś zależy... Sądziłam, że Ty masz tak zawsze :) Quote
tomcug Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']Co to klimaks ??? Kurdę, macie szczęście, że robię sto rzeczy na raz i nie mogę w pełni się Wam poświęcić i zrobić porządku :)[/QUOTE] Eno, nie bądź taka, poświęć się dla nas w pełni! :diabloti::eviltong: Quote
kasia_jot Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nikt nie dzwonił? :-( :-( :-( Powoli tracę wiarę w sens robienia ogłoszeń... Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dzwonili jacyś kretyni, niewarte pisania. A Beniu zamieszka w Berlinie :) W weekend chcą przyjechać po niego. Quote
mama_Alfika Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']Drżyj i czekaj w niepewności, ręka sprawiedliwej CIę dosięgnie w najmniej oczekiwanym momencie :diabloti: Ojjjj tomcugowska, przeginasz koleżanko miła. Będziesz widziała spacer w Pińczowie, ojjjj przyjadę ja z kijem, a nie pokojowo na spacer i herbatkę. [B]Alfikowa, przecież wiesz, że pod kołderką bym Ci lania nie spuściła, bo dzieciaki mogłyby ucierpieć - stanowiąc obstawę mamuśki w nocy.[/B] No tło było wyborne - ogłoszenia wprost dla niedowidzących, ja w okularach przeciwsłonecznych ogłoszenia robiłam, bo tak raziło :-o Proszę mi tu żadnych insynuacji nie czynić, że będę moim kosmitą ósemki kręcić. Po prostu byłyśmy pobiegać po nieczynnym już dworcu pks.[/QUOTE] O to, to :) Quote
tomcug Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='eliza_sk']Dzwonili jacyś kretyni, niewarte pisania. A Beniu zamieszka w Berlinie :) W weekend chcą przyjechać po niego.[/QUOTE] Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti: A po niemiecku uczyłaś go gadać, Roszpunko? Były jakieś korki? :razz::evil_lol: Quote
mama_Alfika Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='tomcug']Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti:[/QUOTE] Nie bój nic, wyda się Joko albo Jagę :) W końcu podobne :diabloti: Chyba nie będą świntuszyć i zaglądać dzieciakom pod ogonki :diabloti: ? Quote
Roszpunka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='tomcug']Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti: A po niemiecku uczyłaś go gadać, Roszpunko? Były jakieś korki? :razz::evil_lol:[/QUOTE] Nie wiedziała... Wiadomo od kilku godzin... A Beniu ma za sobą pierwsze lekcje - szczeka po niemiecku bardzo sprawnie, warczy na przyzwoitym poziomie, jeszcze tylko gramatyka do poprawki :) Quote
eliza_sk Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='tomcug']Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti: A po niemiecku uczyłaś go gadać, Roszpunko? Były jakieś korki? :razz::evil_lol:[/QUOTE] Nie wiedziałam, ale pan nie odpuścił, dziś Ada-jeje skontrolowała go w Berlinie i można Benia pakować :) Przecież wiesz, że bym Cię tak nie wrobiła ... A Roszpuna to do Benia w 7 językach mówi, więc spokojna Twoja tomcugowska głowa - [COLOR=white]chyba oberwę[/COLOR] :diabloti: Quote
Recommended Posts