Jump to content
Dogomania

3 SZCZENIAKI - porzucone w parku - WRESZCIE w nowych domach !

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evelka']Ejj, a ja?!
No i co z moją namiętną wiadomością?!:cool3:

edit: A jednak skrzynka już opustoszała!:multi:[/QUOTE]

Ty jeszcze nie podpadłaś tak jak ta loża szyderców powyżej, ale Evelka nic się nie martw - wszystko przed Tobą :eviltong:

Dobra, idę na te ósemki Czarownice moje.

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Pozostaje mi tylko czekać i drżeć w niepewności... :eek2:[/QUOTE]

Nic się nie bój - siła złego na jednego!!!!! Damy radę jakby co!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='mama_Alfika']To ja na wszelki wypadek pod kołdrę wlezę :sleep2:
Samą poduszkę znalazłam, nie macie gdzie kołderki ?[/QUOTE]

A proszę bardzo.:loveu:
[IMG]http://www.jakkupowac.pl/vars/upload/fckeditor/image/Koldra/kaszmir.jpg[/IMG]

Posted

[LEFT][quote name='eliza_sk']Roszpun, Ty mnie lepiej nie nerwuj, co ? Czy ja marudzę na Twoje foty, zawsze są piękne [COLOR=white](no może z wyjątkiem pomarańczowego tłełka ...)[/COLOR] a nad ostatnimi to piałam :mad:
[/QUOTE][/LEFT]
[quote name='eliza_sk']
[/QUOTE]

Jakieś zastrzeżenia co do koloru tła były...:razz: ujęcia nie takie... wymagania wygórowane... A co ja zawodowy fotografer od bachorów Twoich jestem :diabloti:?
[CENTER][QUOTE][B]Idę Majką ósemki na śniegu kręcić.[/B][/QUOTE][LEFT]Nas nie może dosięgnąć, to się na biednym psie wyżywa :shake:
Poważna kobieta, działaczka poważnej organizacji... tak publicznie, na forum...:eviltong:
[/LEFT]

[/CENTER]

Posted

mamy labradorkę z pseudo z odmrożonymi sutkami - zobaczcie :-(. Przytulisko bez ciepłego pomieszczenia, tylko dochodzący opiekun karmiący psiaki 2 razy dziennie, a sunia potrzebuje na cito leczenia w warunkach domowych, smarowania sutków, być może czeka ją amputacja :-(. Ma ktoś jakiś pomysł ?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/223194-Labka-z-pseudo-koczowała-na-mrozie-odmrożone-sutki-potrzebny-pilnie-tymczas!!!?p=18645219#post1864521[/url]

Posted

[quote name='Roszpunka']Pozostaje mi tylko czekać i drżeć w niepewności... :eek2:[/QUOTE]

Drżyj i czekaj w niepewności, ręka sprawiedliwej CIę dosięgnie w najmniej oczekiwanym momencie :diabloti:

[quote name='tomcug']Nic się nie bój - siła złego na jednego!!!!! Damy radę jakby co!:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Ojjjj tomcugowska, przeginasz koleżanko miła. Będziesz widziała spacer w Pińczowie, ojjjj przyjadę ja z kijem, a nie pokojowo na spacer i herbatkę.

[quote name='mama_Alfika']No, pod taką kołderką razy mnie nie dosięgną :diabloti:[/QUOTE]

Alfikowa, przecież wiesz, że pod kołderką bym Ci lania nie spuściła, bo dzieciaki mogłyby ucierpieć - stanowiąc obstawę mamuśki w nocy.

[quote name='Roszpunka']
Jakieś zastrzeżenia co do koloru tła były...:razz: ujęcia nie takie... wymagania wygórowane... A co ja zawodowy fotografer od bachorów Twoich jestem :diabloti:?
[CENTER][LEFT]Nas nie może dosięgnąć, to się na biednym psie wyżywa :shake:
Poważna kobieta, działaczka poważnej organizacji... tak publicznie, na forum...:eviltong:
[/LEFT]
[/CENTER]
[/QUOTE]

No tło było wyborne - ogłoszenia wprost dla niedowidzących, ja w okularach przeciwsłonecznych ogłoszenia robiłam, bo tak raziło :-o

Proszę mi tu żadnych insynuacji nie czynić, że będę moim kosmitą ósemki kręcić. Po prostu byłyśmy pobiegać po nieczynnym już dworcu pks.

Posted

[quote name='eliza_sk']Oddała Ci Dorotka, to co dołożyłaś ze swoich ? Nic Ci nie wiszę ? :)[/QUOTE]
uuuuuu kolezanka zaufania nie ma do mnie:cool3::mad:grabi sobie kolezanka widze u wszystkich:razz:. To ja tylko jeszcze poinformuje może, że nie tylko przelałam kasę od Elizy , ale tez ciut dorzuciłam:eviltong:

Posted

[quote name='DoPi']uuuuuu kolezanka zaufania nie ma do mnie:cool3::mad:[B]grabi sobie kolezanka widze u wszystkich[/B]:razz:. To ja tylko jeszcze poinformuje może, że nie tylko przelałam kasę od Elizy , ale tez ciut dorzuciłam:eviltong:[/QUOTE]

Święta racja!:mad:

Posted

ale wiecie , są momenty w zyciu kobiety kiedy trzeba jej wybaczyć:eviltong: szkoda, że nie słyszałyscie naszej rozmowy:evil_lol: super:multi: rozmowa "klimaksa" z "napięciem":diabloti:Teraz Elizka moze mnie zabić

Posted

[quote name='eliza_sk']Co to klimaks ??? Kurdę, macie szczęście, że robię sto rzeczy na raz i nie mogę w pełni się Wam poświęcić i zrobić porządku :)[/QUOTE]

No to faktycznie :p Korzystajmy zatem z okazji :eviltong:

A jeżeli chodzi o foty dla niewidomych, to chyba je opatentuję :diabloti:

Posted

[quote name='DoPi']ale wiecie , są momenty w zyciu kobiety kiedy trzeba jej wybaczyć:eviltong: szkoda, że nie słyszałyscie naszej rozmowy:evil_lol: super:multi: rozmowa "klimaksa" z "napięciem":diabloti:Teraz Elizka moze mnie zabić[/QUOTE]

A już czaję, ale dziś już jestem bez napięcia - i co, nadal nieznośna ?

Posted

[quote name='eliza_sk']A już czaję, ale dziś już jestem bez napięcia - i co, nadal nieznośna ?[/QUOTE]

A, to nie wiedziałam, że ten stan od czegoś zależy... Sądziłam, że Ty masz tak zawsze :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Co to klimaks ??? Kurdę, macie szczęście, że robię sto rzeczy na raz i nie mogę w pełni się Wam poświęcić i zrobić porządku :)[/QUOTE]

Eno, nie bądź taka, poświęć się dla nas w pełni! :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='eliza_sk']Drżyj i czekaj w niepewności, ręka sprawiedliwej CIę dosięgnie w najmniej oczekiwanym momencie :diabloti:

Ojjjj tomcugowska, przeginasz koleżanko miła. Będziesz widziała spacer w Pińczowie, ojjjj przyjadę ja z kijem, a nie pokojowo na spacer i herbatkę.

[B]Alfikowa, przecież wiesz, że pod kołderką bym Ci lania nie spuściła, bo dzieciaki mogłyby ucierpieć - stanowiąc obstawę mamuśki w nocy.[/B]

No tło było wyborne - ogłoszenia wprost dla niedowidzących, ja w okularach przeciwsłonecznych ogłoszenia robiłam, bo tak raziło :-o

Proszę mi tu żadnych insynuacji nie czynić, że będę moim kosmitą ósemki kręcić. Po prostu byłyśmy pobiegać po nieczynnym już dworcu pks.[/QUOTE]
O to, to :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Dzwonili jacyś kretyni, niewarte pisania. A Beniu zamieszka w Berlinie :) W weekend chcą przyjechać po niego.[/QUOTE]

Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti:

A po niemiecku uczyłaś go gadać, Roszpunko? Były jakieś korki? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti:[/QUOTE]
Nie bój nic, wyda się Joko albo Jagę :) W końcu podobne :diabloti: Chyba nie będą świntuszyć i zaglądać dzieciakom pod ogonki :diabloti: ?

Posted

[quote name='tomcug']Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti:

A po niemiecku uczyłaś go gadać, Roszpunko? Były jakieś korki? :razz::evil_lol:[/QUOTE]

Nie wiedziała... Wiadomo od kilku godzin...

A Beniu ma za sobą pierwsze lekcje - szczeka po niemiecku bardzo sprawnie, warczy na przyzwoitym poziomie, jeszcze tylko gramatyka do poprawki :)

Posted

[quote name='tomcug']Wiedziałaś i kazałaś mi ogłaszać? Toż to szczyt szczytów! :mad::mad::mad::diabloti:

A po niemiecku uczyłaś go gadać, Roszpunko? Były jakieś korki? :razz::evil_lol:[/QUOTE]

Nie wiedziałam, ale pan nie odpuścił, dziś Ada-jeje skontrolowała go w Berlinie i można Benia pakować :) Przecież wiesz, że bym Cię tak nie wrobiła ...
A Roszpuna to do Benia w 7 językach mówi, więc spokojna Twoja tomcugowska głowa - [COLOR=white]chyba oberwę[/COLOR] :diabloti: