kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Oczywiście, że Tarnowskie Góry, przejęzyczyłam się ;) Pani sprawiła na mnie dobre wrażenie. Jeśli wszystko będzie ok, w sobotę psiak będzie grzał doopkę w swoim własnym stałym domku :loveu: :loveu: Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Tarnowsko Górskie (kurcze jak to się pisze) Cioteczki bardzo prosimy o pomoc w kontroli przedadopcyjnej!!! Do soboty już tylko jeden dzień... Pani naprawdę sprawia super wrażenie, ale zawsze jest jakaś niewiadoma, a ja wolę być pewna ;) Tarnowskie Góry pomocy!!! Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Sms-uje z przyszłą Pańcią Tigerka i Pańcia już doczekać się nie może :) Zakochała się w maluchu od pierwszego wejrzenia :loveu: A mój TZ chodzi po pokoju z młodym na rękach i lamentuje, że wredna pańcia chce go oddać... No cóż znaleźli wspólny język, obaj lubią wstawać o 3 w nocy do lodówki ;) Quote
supergoga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A ja nerwowo zaciskam paluchy, żeby ten domek był tym jedynym. Ja tez mam wrażenie że Pani zakochała się w malcu, jak go pokazałam, to już tylko o nim była mowa. A TZ niech się nie burzy, małosz to psiaków na tymczasy, jak lubi nocami niańczyc psiaki, cos mu poszukamy ;) Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 supergoga napisał(a):A ja nerwowo zaciskam paluchy, żeby ten domek był tym jedynym. Ja tez mam wrażenie że Pani zakochała się w malcu, jak go pokazałam, to już tylko o nim była mowa. A TZ niech się nie burzy, małosz to psiaków na tymczasy, jak lubi nocami niańczyc psiaki, cos mu poszukamy ;) Ciociu Supergogo, ja już mu cosik wynalazłam ;) Przecież nasza Mafcia po odchowaniu szczeniorków też zostanie sama ;) Teraz TZ wziął sobie do łóżka Tigrę i Tigera, a mnie chyba czeka banicja do drugiego pokoju... Chociaż towarzystwo chyba znowu zaczyna się rozkręcać, niby śpią z TZ-tem, ale są jakoś tak dziwnie ruchliwe i tak sobie fajnie mruczą ;) A co do Tigerka to pochłaniacz wszelkiego żarcia, ma swoją miskę na wodę i jedzenie, ale i tak wyprzedza we wszystkim Tigrę z prędkością światła... Zjada swoje i podchodzi do jej misek... Muszę później Tigrę po kątach dokarmiać ;) A Pańcia jak najbardziej pozytywne wrażenie... Podejrzewam, że jak odzyska net to sama się tutaj zaloguje ;) Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Noo to czekamy na wiesci, do soboty niedaleko :) I oby domek byl naprawde wspanialy :) Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Anashar napisał(a):Noo to czekamy na wiesci, do soboty niedaleko :) I oby domek byl naprawde wspanialy :) Ja jestem do tej pory zachwycona :) Nowa Pańcia co chwilę do mnie pisała, bo jej net siadł przez wichurę i bała się, że straci kontakt ze mną... A z tego co mi mówiła to w Tigerku zakochała się od razu ;) A Tigerek twardziel znowu sobie śpi na wyrku... Chyba rozpieszczam kolejnego psa, ale ... cieszmy się kochać psy, one tak szybko odchodzą... Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Oj, z tym rozpiecszczaniem to sie nie zgodze ;) Kochac - TAK, Rozpieszczac - NIE Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Anashar napisał(a):Oj, z tym rozpiecszczaniem to sie nie zgodze ;) Kochac - TAK, Rozpieszczac - NIE Ja się z tym cały czas nie zgadzam, ale ciężko mi to wychodzi... Tigerka i tak za bardzo nie rozpieszczałam (tylko troszkę ;) )... Dzieciak już siada na komendę i łapkę daje, od Tigry się nauczył ;) I jak mówię "spokój" to przestaje buźkę wydzierać, co prawda narazie za pomocą smakołyków ;) Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 O godzinie 10:15 bedziemy z Tigerkiem w drodze do nowego domku :loveu: Wszystko będzie dobrze, razem z nową Pańcią chyba wydamy majątek na telefony ;););) Quote
Iza i Fidel Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 kacha_wawa napisał(a):O godzinie 10:15 bedziemy z Tigerkiem w drodze do nowego domku :loveu: Wszystko będzie dobrze, razem z nową Pańcią chyba wydamy majątek na telefony ;););) No prosze jak szybko i sprawnie :multi: Kciuki za domek:thumbs: Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Kurcze, mój TZ się zapłacze jutro, mały jest jego pupilkiem ;) Nie mówię, że ja łezki nie uronię, ale najważniejsze jest dobro Tigerka :loveu: Tigruśka też będzie tęskniła, w końcu to jej kompan do zabawy i do psocenia... Oj ten maluch zawsze pozostanie w naszych serduchach, był z nami tylko kilka dni, a każdy się do niego strasznie przywiązał... Taki nasz Cudaczek kochany :loveu: Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Anashar napisał(a):Prosimy o zdjęcia po powrocie :multi: Bedą fotki, a jakżeby inaczej ;) Baterie właśnie się ładują ;) Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ale będziesz mogła go zawsze odwiedzać :loveu: Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Anashar napisał(a):Ale będziesz mogła go zawsze odwiedzać :loveu: Obowiązkowo, już z Sonią (nową Pańcią) o tym rozmawiałam :loveu: I umowę adopcyjną też bez żadnych zażaleń, skarg i wniosków podpisze ;) Sonia i cała rodzinka zakochana, już się doczekać nie mogą Tigerka :D Quote
Anashar Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nooo widzisz, Tigerek napewno będzie kochany :D Quote
kacha_wawa Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Będzie, będzie napewno :loveu: Ale i tak nam będzie brakowało tej małej skrzękliwej kwoki ;) On taki kochany jest, z Tigrulą utworzyli nowych Bad Boysów (co prawda Tigra jest dziewczynką ;) )... Tak się razem fajnie dogadywali... Teraz Niuniek śpi i nie wie co go rano czeka... Wiem, że będzie miał dobrze, ale takie matczyne serce się we mnie odzywa... Jak na niego patrzę to nie wierzę, że jutro o tej samej porze już będzie kilkaset kilometrów ode mnie, już nie będziemy mogli go przytulać, całować i miziać... Będzie miał już swoje rączki do miziania i swoich Państwa do kochania, ale zawsze będę go kochać, zawsze będzie u nas w sercach szczególne miejsce zajmował... Dzięki niemu TZ przekonał się, że psiaki na DT to zbawienie, on wniósł taką iskierkę radości do naszego domu... Chyba nic więcej nie napiszę, bo się rozklejam ... Quote
Anashar Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dlatego min. ja nie moglbym wziasc psiaka na tymczas. Bo juz bym go nie oddal ;) Quote
Anashar Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Mila wiadomosc - Tigerek jest juz w nowym, kochajacym domku :loveu: Ale zdjec nie bedzie :-( Kasia jak dorwie sie do neta, napisze wiecej :) Quote
supergoga Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :mad: :mad: :mad: Jak to nie bęzie zdjęć. Czy ja mam się zdenerwować. Przeciez baterie się ponoć ładowały a tu takie cuś. No ładnie. A my czekamy na fotorelacje - nic musimy zadowolić sie reportażem pisanym - czekamy na wieści. Quote
kacha_wawa Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Witam wszystkie Cioteczki i Wujków :) Od soboty Tigerek psoci w swoim nowym, własnym domku :) Rodzinka sprawdzona, mały będzie miał do dyspozycji duże mieszkanie w domu czterorodzinnym, ogrodzony ogród, a na spacerki będzie chodził do pobliskiego lasku :):):) Pani jak tylko kupi aparat cyfrowy powrzuca tutaj nowe fotki :):):) A co do moich fotek to jest lipa, baterie od aparatu naładowałam, ale dopiero na miejscu przypomniałam sobie o nich... No cóż skleroza nie boli ;) Quote
kacha_wawa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Cioteczki i Wujkowie, czy pamiętacie jeszcze maleńkiego Tigerka?? Zobaczcie jak chłopaczysko wyrosło ;) Najchętniej spędza czas na dworzu obgryzając badyle i czekając na łakome kąski z grilla ;) Przystojny młodzieniec z niego się zrobił ;) Quote
Recommended Posts