Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, że Tarnowskie Góry, przejęzyczyłam się ;)
Pani sprawiła na mnie dobre wrażenie. Jeśli wszystko będzie ok, w sobotę psiak będzie grzał doopkę w swoim własnym stałym domku :loveu: :loveu:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tarnowsko Górskie (kurcze jak to się pisze) Cioteczki bardzo prosimy o pomoc w kontroli przedadopcyjnej!!!
Do soboty już tylko jeden dzień...
Pani naprawdę sprawia super wrażenie, ale zawsze jest jakaś niewiadoma, a ja wolę być pewna ;)
Tarnowskie Góry pomocy!!!

Posted

Sms-uje z przyszłą Pańcią Tigerka i Pańcia już doczekać się nie może :)
Zakochała się w maluchu od pierwszego wejrzenia :loveu:
A mój TZ chodzi po pokoju z młodym na rękach i lamentuje, że wredna pańcia chce go oddać...
No cóż znaleźli wspólny język, obaj lubią wstawać o 3 w nocy do lodówki ;)

Posted

A ja nerwowo zaciskam paluchy, żeby ten domek był tym jedynym. Ja tez mam wrażenie że Pani zakochała się w malcu, jak go pokazałam, to już tylko o nim była mowa.
A TZ niech się nie burzy, małosz to psiaków na tymczasy, jak lubi nocami niańczyc psiaki, cos mu poszukamy ;)

Posted

supergoga napisał(a):
A ja nerwowo zaciskam paluchy, żeby ten domek był tym jedynym. Ja tez mam wrażenie że Pani zakochała się w malcu, jak go pokazałam, to już tylko o nim była mowa.
A TZ niech się nie burzy, małosz to psiaków na tymczasy, jak lubi nocami niańczyc psiaki, cos mu poszukamy ;)

Ciociu Supergogo, ja już mu cosik wynalazłam ;)
Przecież nasza Mafcia po odchowaniu szczeniorków też zostanie sama ;)
Teraz TZ wziął sobie do łóżka Tigrę i Tigera, a mnie chyba czeka banicja do drugiego pokoju...
Chociaż towarzystwo chyba znowu zaczyna się rozkręcać, niby śpią z TZ-tem, ale są jakoś tak dziwnie ruchliwe i tak sobie fajnie mruczą ;)
A co do Tigerka to pochłaniacz wszelkiego żarcia, ma swoją miskę na wodę i jedzenie, ale i tak wyprzedza we wszystkim Tigrę z prędkością światła...
Zjada swoje i podchodzi do jej misek...
Muszę później Tigrę po kątach dokarmiać ;)
A Pańcia jak najbardziej pozytywne wrażenie...
Podejrzewam, że jak odzyska net to sama się tutaj zaloguje ;)

Posted

Anashar napisał(a):
Noo to czekamy na wiesci, do soboty niedaleko :) I oby domek byl naprawde wspanialy :)

Ja jestem do tej pory zachwycona :)
Nowa Pańcia co chwilę do mnie pisała, bo jej net siadł przez wichurę i bała się, że straci kontakt ze mną...
A z tego co mi mówiła to w Tigerku zakochała się od razu ;)
A Tigerek twardziel znowu sobie śpi na wyrku...
Chyba rozpieszczam kolejnego psa, ale ... cieszmy się kochać psy, one tak szybko odchodzą...

Posted

Anashar napisał(a):
Oj, z tym rozpiecszczaniem to sie nie zgodze ;)
Kochac - TAK, Rozpieszczac - NIE

Ja się z tym cały czas nie zgadzam, ale ciężko mi to wychodzi...
Tigerka i tak za bardzo nie rozpieszczałam (tylko troszkę ;) )...
Dzieciak już siada na komendę i łapkę daje, od Tigry się nauczył ;)
I jak mówię "spokój" to przestaje buźkę wydzierać, co prawda narazie za pomocą smakołyków ;)

Posted

kacha_wawa napisał(a):
O godzinie 10:15 bedziemy z Tigerkiem w drodze do nowego domku :loveu:
Wszystko będzie dobrze, razem z nową Pańcią chyba wydamy majątek na telefony ;););)

No prosze jak szybko i sprawnie :multi:
Kciuki za domek:thumbs:

Posted

Kurcze, mój TZ się zapłacze jutro, mały jest jego pupilkiem ;)
Nie mówię, że ja łezki nie uronię, ale najważniejsze jest dobro Tigerka :loveu:
Tigruśka też będzie tęskniła, w końcu to jej kompan do zabawy i do psocenia...
Oj ten maluch zawsze pozostanie w naszych serduchach, był z nami tylko kilka dni, a każdy się do niego strasznie przywiązał...
Taki nasz Cudaczek kochany :loveu:

Posted

Anashar napisał(a):
Ale będziesz mogła go zawsze odwiedzać :loveu:

Obowiązkowo, już z Sonią (nową Pańcią) o tym rozmawiałam :loveu:
I umowę adopcyjną też bez żadnych zażaleń, skarg i wniosków podpisze ;)
Sonia i cała rodzinka zakochana, już się doczekać nie mogą Tigerka :D

Posted

Będzie, będzie napewno :loveu:
Ale i tak nam będzie brakowało tej małej skrzękliwej kwoki ;)
On taki kochany jest, z Tigrulą utworzyli nowych Bad Boysów (co prawda Tigra jest dziewczynką ;) )...
Tak się razem fajnie dogadywali...
Teraz Niuniek śpi i nie wie co go rano czeka...
Wiem, że będzie miał dobrze, ale takie matczyne serce się we mnie odzywa...
Jak na niego patrzę to nie wierzę, że jutro o tej samej porze już będzie kilkaset kilometrów ode mnie, już nie będziemy mogli go przytulać, całować i miziać...
Będzie miał już swoje rączki do miziania i swoich Państwa do kochania, ale zawsze będę go kochać, zawsze będzie u nas w sercach szczególne miejsce zajmował...
Dzięki niemu TZ przekonał się, że psiaki na DT to zbawienie, on wniósł taką iskierkę radości do naszego domu...
Chyba nic więcej nie napiszę, bo się rozklejam ...

Posted

:mad: :mad: :mad: Jak to nie bęzie zdjęć. Czy ja mam się zdenerwować. Przeciez baterie się ponoć ładowały a tu takie cuś. No ładnie.
A my czekamy na fotorelacje - nic musimy zadowolić sie reportażem pisanym - czekamy na wieści.

Posted

Witam wszystkie Cioteczki i Wujków :)
Od soboty Tigerek psoci w swoim nowym, własnym domku :)
Rodzinka sprawdzona, mały będzie miał do dyspozycji duże mieszkanie w domu czterorodzinnym, ogrodzony ogród, a na spacerki będzie chodził do pobliskiego lasku :):):)
Pani jak tylko kupi aparat cyfrowy powrzuca tutaj nowe fotki :):):)
A co do moich fotek to jest lipa, baterie od aparatu naładowałam, ale dopiero na miejscu przypomniałam sobie o nich...
No cóż skleroza nie boli ;)

• 5 months later...
Posted

Cioteczki i Wujkowie, czy pamiętacie jeszcze maleńkiego Tigerka??
Zobaczcie jak chłopaczysko wyrosło ;) Najchętniej spędza czas na dworzu obgryzając badyle i czekając na łakome kąski z grilla ;)
Przystojny młodzieniec z niego się zrobił ;)