kacha_wawa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witam wszystkich dogomaniaków... Sytuacja z lipca się powtarza... Znowu koledze oszczeniła się suka, pies sąsiadów przeskoczył przez ogrodzenie w czasie jej cieczki i na świat przyszło 6 szczeniorów... Niestety prośba w stosunki do kolegi o wysterylizowanie suki po pierwszej wpadce spełzła na niczym... 5 szczeniorów znalazło już domy (nie wiem czy dobre, bo oddawał je kolega), pozostał jeden śliczny chłopczyk, 8 tygodniowy Tiger... Dzieciak jest u mnie od wczoraj, zgłosiła się do mnie kobieta chętna na adopcję, w rozmowie wydawało się, że naprawdę konkretne babka, ale to tylko w rozmowie... Jak chłopczyk był już u mnie, babka się rozmyśliła... Został więc na DT. Teraz mam tutaj istny dom wariatów.... Wiem, że jest wiele psiaków w potrzebie, ale może komuś maluch wpadnie w oko?? Zaznaczam, że wydam go tylko bardzo odpowiedzialnej osobie po podpisaniu umowy adopcyjnej... Dzieciak pomimo swoich 8 tygodni nie był nawet odrobaczony, o szczepieniach nie wspominam nawet... Zrobię to we własnym zakresie, najwyżej okradnę jakiś bank, bo mam na utrzymaniu już Mafcię z 6 szczeniorkami w hoteliku, Cyganek od Chrupka także w wielkiej potrzebie, a takiej sytuacji nie przewidziałam :( A oto fotki Tigerka, małego terrorysty, który bez opamiętania gania moją Tigrunię i obgryza wszystko co jest w zasięgu jego ząbków, a także sika TZ-towi do butów, jednym słowem: DIABLO :evil_lol: Ta piękna dama, która spogląda na malucha nie jest do adopcji ;) Może ktoś z dogomaniaków słyszał o chętnym na takiego maluszka, bardzo prosimy o pomoc... Quote
kacha_wawa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Ciotki i Wujkowie pomóżcie, niedługo trafię przez wariatów do Tworek i będziecie mnie mieć na sumieniu ;) Robią mi glutki właśnie demolkę, Tigra pokazuje młodszemu koledze jak się psoci... Klawiaturę jedną już mi oboje olali ciepłym moczem... W czasie zabawy zrzucili ją na ziemię, Tiger zrobił siusiu na nią, a Tigra, żeby zniwelować jego zapach zrobiła to drugi raz... Niestety dzieciak nie może u nas zostać, niedługo trafi do nas Mafcia z Wołomina na tymczas, poza tym mamy w planach wyjazd zagranicę, Tigrulkę weźmiemy, ale z dwoma psami już będzie ciężko znaleźć mieszkanie do wynajęcia... Quote
Anashar Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Komu komu Tigerek do domu? :cool3: Taki słodziuchny szczylek :lol: Quote
supergoga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 wyślij go do Doddy, takiego malca na pewno odpowiedni domek weźmie. Doddy ma rękę do bulików, tylko trzeba jej ten link wysłać Quote
kacha_wawa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Maćku mam swoje powody... Ale nie będę tego tutaj roztrząsać... Quote
Anashar Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To szukamy domku ;) Kto zechce kochanego i rozbrykanego malucha? :) Quote
kacha_wawa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 No właśnie komu rozbrykany Pan i Władca?? ;) Quote
Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No to widzę, że szybko awansował na pana domu :lol: Quote
kacha_wawa Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Anashar napisał(a):No to widzę, że szybko awansował na pana domu :lol: A jak go inaczej nazwać jak nawet Tigra zwiewa na jego widok???? Obgryza ją łobuziak i obgryza wszystko co mu w pysia się zmieści ;) Quote
kacha_wawa Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Tiger, zwaliłeś mnie z wyra, śpisz obok TZ-ta i już więcej nie przeginaj ;) Szukamy odpowiedzialnego domku... Quote
kacha_wawa Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Komu taki słodziaczek, który degraduje ludzi z własnego łóżka i roznosi dom w drobne części???? Quote
kacha_wawa Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Rozrabiaka z Tigrą polegli po ciężkim dniu "pracy" ;) Trzeba przyznać, że bardzo żywotne z niego stworzonko, no ale jak ma się Tigrę za przykład to w sumie nie można oczekiwać po psiaku, że będzie spokojny. Jednocześnie Tigerek, to taka przylepa, non stop zaczepia, żeby go miziać... ;) A apetyt?? Wystarczy, że coś do jedzenia znajdzie się w zasięgu wzroku, a mały już do tego zmierza ;) Tigrę karmimy wstawiając jej miskę na łóżku, inaczej mały pochłaniacz by się zajął jej zawartością ;) To dla kogo takie psie dziecko?? Za kilka miesięcy będzie dużym panem i będzie napewno wspaniałym przyjacielem i zarazem obrońcą rodziny ;) Quote
Iza i Fidel Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Rozeslalam wici i czekam z nadzieja,ze ktos wezmie malucha. Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Rozeslalam wici i czekam z nadzieja,ze ktos wezmie malucha. Dziękujemy Izo :loveu: Quote
hankag Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kacha pozdrawiam , ...podesle informacje zaraz Iwonie ze sklepiku na Szembeka ...ona ma łape do rozdawania zwierząt :evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 hankag napisał(a):Kacha pozdrawiam , ...podesle informacje zaraz Iwonie ze sklepiku na Szembeka ...ona ma łape do rozdawania zwierząt :evil_lol: Byłabym Ci bardzo wdzięczna, mam w tej chwili remont mieszkania, skrobiemy ściany w kuchni, a te gluty non stop tam szaleją roznosząc na sobie resztki farby... Poza tym wspólnie z mamą i TZ ukrywamy fakt istnienia malucha przed moim ojcem, mam nadzieję, że nie wpadnie do nas z odwiedzinami ;) Mały to prawdziwy diabeł tasmański, wszędzie go pełno, a wspólnie z Tigrą to mieszanka wybuchowa... Są oboje nieustraszeni w psotach i nie mają czasu nawet na odpoczynek... Mój brat jeździ na taksówce w jednej z głównych warszawskich korporacji, miał go przez radostację ogłosić, może to będzie jakaś metoda. Ja właśnie siedzę i wrzucam go na różne portale. Wkurzyłam się na eurocity, wysłali mi jakiś zły kod aktywacyjny, ale 3,66 mnie skasowali, a admin cały czas milczy... Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Oto jak się teraz rządzą psy: Komu taki diabełek malutki?? Quote
supergoga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dajcie jakiś namiar kontaktowy - bo nie wiem jaki kontakt dawać dla zainteresowanych adopcją psiaka. Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 supergoga napisał(a):Dajcie jakiś namiar kontaktowy - bo nie wiem jaki kontakt dawać dla zainteresowanych adopcją psiaka. Gosiu jak możesz to podaj namiary do mnie: 603-647-237. Dzięki wielkie :) Quote
supergoga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Wysłałam ten telefon do osoby bardzo zainteresowanej Tigerkiem. Może znajdzie kochający domek. Trzymam kciuki Quote
kacha_wawa Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 supergoga napisał(a):Wysłałam ten telefon do osoby bardzo zainteresowanej Tigerkiem. Może znajdzie kochający domek. Trzymam kciuki A ja wysłałam maila ;) Może podwójny nasz atak zmasowany przekona Pańcię, ze to Tigerek jest tym wymarzonym psiakiem ;) Jak wszystko będzie ok to trzeba poprosić Cioteczki z Tarnowa o sprawdzenie domku. Czy ktoś wie, które Cioteczki są z Tarnowa?? Quote
supergoga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A mnie się wydaje że to okolice Tarnowskich Gór, nie Tarnowa. Ale sprawdzimy. I tu i tu są dogomaniacy. Sprawdzą. I dobrze byłoby wysłać ankiete przedadopcyjna, ja wysyłam taka ankietę zawsze. Quote
Recommended Posts