Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj te potracone biedaki :-(
U nas ostatnio były dwa spaniele po wypadku, jeden już w domku, drugi niestety siedzi. :shake:
U Moniki55 sznupka już trzeci miesiąc siedzi na BDT, też potrącona.
Nie wiem jak Ci pomóc na odległość. Finansowo kiepsko, jak masz inny pomysł daj znać na PW. Chyba kiedyś z Moniką55 rozmawiałyście?

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może zgubił się w Sylwestra. Huki to dla psiaków, które nie są myśliwymi, to tragedia. Mój pierwszy psiak- spaniel - był zachwycony. Inne przerażone. Ale to kwestia zadbania właściciela, aby psiak się nie zgubił i nie bał tak strasznie. Ja nie odpalałam szampana w godzinie ZERO, tylko tuliłam [B]Blunia[/B], aby poczuł się bezpieczny.

Posted

Rozmawiałam z Klaudus przed chwilą...
Nie jest dobrze, chłopach żyje, ale weci nie rokuja zbyt dobrze. Ma złamane 2 łapki / przednią i tylna, połamanych parę żeber, woda w płuckach się gromadzi, to ją usuwają farmakologiczne, z tego co zrozumiałam. Na oba oczka najprawdopodobniej nie widzi. Płakać się chce. Cioteczki - trzymajcie kciuki za to, by przeżył.
PIESECZKU KOCHANY - TRZYMAJ SIĘ, wysyłamy Tobie tyle energii, ile potrafimy.

Posted

[quote name='paulina0409']Jestem z wątku Smuteczka. Jestem myślami z maleńkim Fileńkiem i trzymam mocno za Niego kciuki.
Czy On ma wydarzenie na fb? Mogę zrobić.[/QUOTE]
Filuś nie ma niczego... oprócz naszych serc...
Dobrze, że Klaudus zabrała Go do lecznicy, choć nie wiem, jaka ona jest. Tak bym chciała być razem z psiakiem, aby czuł, ze jest kochany...
Ta bezsilność rozp....la...

Posted

[I]Tak jak napisała Lobaria...
Nie jest kolorowo.
Najbliższe dni będą decydujące.
Chłopak nie je sam.
Cały czas kroplówki.
Byłabym wdzięczna jakby ktoś mógł wspomóc jakimś bazarkiem.
Leczenie mało nie wyjdzie a ja mam długi wszędzie gdzie się da.
Zawiozłam chłopakowi kocyki i podusię.
Przynajmniej wygodnie będzie miał.Oczkami się na razie nie zajmują - bo to Jego najmniejszy problem.
Ale chyba na oba nie widzi. [/I]

Posted

Proszę również o numer konta na pw wspomogę niewielkim grosikiem, jak ktoś będzie robił bazarek proszę o kontakt szybką paczką prześlę kilka fantów, trzymaj się szkrabie:-(