Kasia77 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Paulaabp']Probuje jej robic zdjecia, ale zauwazylam ze bardzo jest wychudzona :( . Ostatnio jak stalam i ja wolalam to szczekala ale tez machala ogonkiem :) .[/QUOTE] biedna sunia:(:( Quote
Igiełka Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Odwiedzam naszego super psiaka :) trzymam też mocno kciuki za rudą sunieczkę by choć troszkę przytyła :) Quote
Kasia77 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Igiełka']Odwiedzam naszego super psiaka :) trzymam też mocno kciuki za rudą sunieczkę by choć troszkę przytyła :)[/QUOTE] Witam się z Barym ;) i ciekawa jestem, czy są jakieś wieści o Rudej? wiadomo, czy sunia chuda, bo chuda, czy chuda bo chora? , Paula dajesz rade zaglądać do niej? Quote
Paulaabp Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Kasia77']Witam się z Barym ;) i ciekawa jestem, czy są jakieś wieści o Rudej? wiadomo, czy sunia chuda, bo chuda, czy chuda bo chora? , Paula dajesz rade zaglądać do niej?[/QUOTE] Tak , ostatnio dawałam jej karmy suchej to jadła :) . Ale chuda jest bardzo:( . W ta niedziele obiecuje że beda zdjecia i wtedy ja zobaczycie :) A z Barrym wszystko dobrze, uszka pogryzły owady bo inne pieski tez takie mają :) Quote
Kasia77 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Paulaabp']Tak , ostatnio dawałam jej karmy suchej to jadła :) . Ale chuda jest bardzo:( . W ta niedziele obiecuje że beda zdjecia i wtedy ja zobaczycie :) A z Barrym wszystko dobrze, uszka pogryzły owady bo inne pieski tez takie mają :)[/QUOTE] biedne uszka Barusiowe, wszędzie tego robactwa pełno:mad: dziękuje za wieści o suni, zapytaj Paula czemu ona biedula taka chuda, jeść pewnie dostaje normalnie, więc może chora, może ta narośl co jej wycinali zimą, to było coś więcej niż zwykła narośl..... Quote
Myngey Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Zaglądam do chłopaka :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Paulaabp Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Z Barrym wszystko dobrze :) . Zadowolony chłopak chodzi na spacerki :) . Dzisiaj chcialam zrobic zdjecia Rudej wiec udalam sie w kierunku jej budy . Nagle patrze, nie ma jej na lancuchu. Wokol w kojcach tez jej nie ma... Ruda prawdopodobnie jest za TM ... :-( Nie mam 100 % pewnosci, ale pani z ktora rozmawialam ( nie pracuje ona w schronisku ) mowila ze ona byla bardzo chora, ten wielki guz, podobno Ruda ledwo podnosila sie z ziemi.. Jeszcze w srode dopytam sie pracownikow schroniska, czy to prawda... Jezeli tak - ja nie moge w to uwierzyc .. Jeszcze ostatnio dawałam jej karmy, jadła. A dziś - pusty łancuch lezy na ziemi ...:-( :-( :placz: :placz: :shake: :shake: Quote
danusiadanusia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 i witam wszystkich u naszego chłopaka:) Quote
Paulaabp Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='danusiadanusia']kurcze;( Paula to sprawdź to[/QUOTE] Tak , w środe . Quote
Kasia77 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Paulaabp'] Dzisiaj chcialam zrobic zdjecia Rudej wiec udalam sie w kierunku jej budy . Nagle patrze, nie ma jej na lancuchu. Wokol w kojcach tez jej nie ma... Ruda prawdopodobnie jest za TM ... :-( Nie mam 100 % pewnosci, ale pani z ktora rozmawialam ( nie pracuje ona w schronisku ) mowila ze ona byla bardzo chora, ten wielki guz, podobno Ruda ledwo podnosila sie z ziemi.. Jeszcze w srode dopytam sie pracownikow schroniska, czy to prawda... Jezeli tak - ja nie moge w to uwierzyc .. Jeszcze ostatnio dawałam jej karmy, jadła. A dziś - pusty łancuch lezy na ziemi ...:-( :-( :placz: :placz: :shake: :shake:[/QUOTE] O boże.... całe życie na łańcuchu ,zapomniana sunia, aż do śmierci:placz: boże, niech to nie będzie prawda...niech to nie będzie prawda:-( Quote
kinga_kinga7 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 czekamy na wieści o Rudej! miałam jej zakładać wątek..i mam nadzieje,że to zrobię! a tymczasem do góry Barusiu:) Quote
Igiełka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 oo tak cierpliwie czekamy na wiadomości o suni i choć na odległość miziamy naszego Barrysia :) Quote
Igiełka Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Witamy się i podnosimy Barrysia :) Quote
Kasia77 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Paulaabp']Tak , w środe .[/QUOTE] z ogromnym strachem czekam na wieści, wiadomo coś o suni? Quote
kinga_kinga7 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Kasia77']z ogromnym strachem czekam na wieści, wiadomo coś o suni?[/QUOTE] właśnie,Paula masz jakieś wiadomość?? Quote
Paulaabp Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Pech ze nie ma narazie w schronisku pani Mirki, a Ruda ufa tylko jej , pozwala sie głaskac. Ale wciaz jej nie ma .. W izolatkach tez nie.. To chyba prawda :-( Quote
Kasia77 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Paulaabp']Pech ze nie ma narazie w schronisku pani Mirki, a Ruda ufa tylko jej , pozwala sie głaskac. Ale wciaz jej nie ma .. W izolatkach tez nie.. To chyba prawda :-([/QUOTE] i nie można się dowiedzieć inaczej? , jeśli nie żyje, to pewnie jest gdzieś odnotowane w papierach. ....takie miała straszne życie ...niby przypadek jak ich wiele , ale jeden z tych które na dogomani dotknęły mnie najbardziej:( suniu, ciągle chce mieć nadzieję, że ten pusty łańcuch, to tylko dlatego, że w końcu zostałaś uwolniona , że tylko Cię przenieśli... Quote
jola_li Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A tak chcialoby się odpocząć od tych smutnych wiadomości :(... Quote
Recommended Posts