Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Byłam dziś na chwilkę w schronisku i spotkałam Paulę z Baruniem jak szli na spacer:-) Oczywiście Dama i koleżanka Pauli szły obok:-)
Kochani bardzo pilnie jest potrzebny wózek inwalidzki dla suczki z naszego schroniska. Będę wdzięczna za każdą informację gdzie można taki wózek szybko zamówić, nie mam żadnego sprawdzonego miejsca, nigdy takiego wózka nie kupowałam i nie mam o tym pojęcia. Jeśli ktoś z Was może pomóc w jakikolwiek sposób, poradzić na co zwrócić uwagę itd. to proszę piszcie. Sprawa naprawdę pilna, bo sunia ciąga za sobą tylne łapki i obciera skórę...Teraz wózek, a potem szukanie domu...

Edited by nukujek
Posted

[quote name='nukujek']Kochani bardzo pilnie jest potrzebny wózek inwalidzki dla suczki z naszego schroniska. Będę wdzięczna za każdą informację gdzie można taki wózek szybko zamówić, nie mam żadnego sprawdzonego miejsca, nigdy takiego wózka nie kupowałam i nie mam o tym pojęcia. Jeśli ktoś z Was może pomóc w jakikolwiek sposób, poradzić na co zwrócić uwagę itd. to proszę piszcie. Sprawa naprawdę pilna, bo sunia ciąga za sobą tylne łapki i obciera skórę...Teraz wózek, a potem szukanie domu...[/QUOTE]
Dostałam taką informację:
"Napiszcie PW do Olly - ona ma boksia, który jeździ na wózku. Zamawiała specjalny i bardzo się sprawdził".

Posted

[quote name='Paulaabp']Tak , u Barysia wszystko w porządku:) . Nukujek , chodzi Ci o tą suczkę z Azyla dla staruszków? Biedna.. :([/QUOTE]

tak Paula, o tą sunię... Tylko, że tam są dwie. Jedna to staruszka, a druga w średnim wieku. Już chłopaki zrobili wózek według instrukcji, którą przesłała Danusia:-) Dla drugiej też będzie. Pytaj znajomych czy nie mają na zbyciu wózka dziecięcego!

Posted

[quote name='jola_li']Dostałam taką informację:
"Napiszcie PW do Olly - ona ma boksia, który jeździ na wózku. Zamawiała specjalny i bardzo się sprawdził".[/QUOTE]

Dzięki za informację:-)

Posted

[quote name='nukujek']Kochani bardzo pilnie jest potrzebny wózek inwalidzki dla suczki z naszego schroniska. Będę wdzięczna za każdą informację gdzie można taki wózek szybko zamówić, nie mam żadnego sprawdzonego miejsca, nigdy takiego wózka nie kupowałam i nie mam o tym pojęcia. Jeśli ktoś z Was może pomóc w jakikolwiek sposób, poradzić na co zwrócić uwagę itd. to proszę piszcie. Sprawa naprawdę pilna, bo sunia ciąga za sobą tylne łapki i obciera skórę...Teraz wózek, a potem szukanie domu...[/QUOTE]
Umówiłam tę suczkę do kliniki w Lublinie. Pojedzie jutro razem z Rexem.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224521-ON-ek-REX-jeszcze-mo%C5%BCe-%C5%BCy%C4%87-normalnie-zbieramy-na-operacj%C4%99"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/224521-ON-ek-REX-jeszcze-może-żyć-normalnie-zbieramy-na-operację[/URL]!
Zobaczymy co powiedzą specjaliści.

Nukujek, czy będziesz zakładała dla tej suni wątek? Dobrze byłoby gromadzić informacje na jej temat w jednym miejscu. Może trzeba będzie zebrać jakieś pieniądze.
Ktoś jej nadał jakieś imię? Jeszcze niedawno pytałam o to w schronisku - była bezimienna.

Posted

Już dzisiaj zakładali suni wózek :) Wyglądała super :).

U Barrego wszystko ok :) . Niestety, fotek nie mam ponieważ baterie w aparacie się wyczerpały :/ . Ale porobię dużo za tydzień :) . Barryś ma nową koleżankę na spacerki :) . Robimy tak, żeby wyjśc w tym samym czasie z Barrym , Damą i SABĄ :) . Jest to mniejsza od Barrysia suczka, która uwielbia - tak jak on - spacerki :). Bardzo się polubili. Bawią sie razem !! :) . Tak tak, 10 - letni Barry się bawi ;) . Gdy stoją obok siebie to ciągle machają ogonkami :) . Radośnie się obwąchują i idą na spacer wraz z Damą :) .

Posted

Byłam dziś u Barrysia i wszystko u niego ok :) . Na spacerze był z Damą i Sabą :). Ale - przepraszam - nie mialam apratu:( . Zrobie zdjecia za tydzień :) . Pozdrowiłam i przytuliłam go od Was :)

Posted

[quote name='Paulaabp']Byłam dziś u Barrysia i wszystko u niego ok :) . Na spacerze był z Damą i Sabą :). Ale - przepraszam - nie mialam apratu:( . Zrobie zdjecia za tydzień :) . Pozdrowiłam i przytuliłam go od Was :)[/QUOTE]

Dziękujemy:) prosimy o jeszcze i czekamy na fotki w towarzystwie dam:):)