nukujek Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) Byłam dziś na chwilkę w schronisku i spotkałam Paulę z Baruniem jak szli na spacer:-) Oczywiście Dama i koleżanka Pauli szły obok:-) Kochani bardzo pilnie jest potrzebny wózek inwalidzki dla suczki z naszego schroniska. Będę wdzięczna za każdą informację gdzie można taki wózek szybko zamówić, nie mam żadnego sprawdzonego miejsca, nigdy takiego wózka nie kupowałam i nie mam o tym pojęcia. Jeśli ktoś z Was może pomóc w jakikolwiek sposób, poradzić na co zwrócić uwagę itd. to proszę piszcie. Sprawa naprawdę pilna, bo sunia ciąga za sobą tylne łapki i obciera skórę...Teraz wózek, a potem szukanie domu... Edited May 13, 2012 by nukujek Quote
Paulaabp Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Tak , u Barysia wszystko w porządku:) . Nukujek , chodzi Ci o tą suczkę z Azyla dla staruszków? Biedna.. :( Quote
jola_li Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='nukujek']Kochani bardzo pilnie jest potrzebny wózek inwalidzki dla suczki z naszego schroniska. Będę wdzięczna za każdą informację gdzie można taki wózek szybko zamówić, nie mam żadnego sprawdzonego miejsca, nigdy takiego wózka nie kupowałam i nie mam o tym pojęcia. Jeśli ktoś z Was może pomóc w jakikolwiek sposób, poradzić na co zwrócić uwagę itd. to proszę piszcie. Sprawa naprawdę pilna, bo sunia ciąga za sobą tylne łapki i obciera skórę...Teraz wózek, a potem szukanie domu...[/QUOTE] Dostałam taką informację: "Napiszcie PW do Olly - ona ma boksia, który jeździ na wózku. Zamawiała specjalny i bardzo się sprawdził". Quote
storozak Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 zaglądam do psiaka:) Barrusiu buziaki dla Ciebie! Quote
nukujek Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Paulaabp']Tak , u Barysia wszystko w porządku:) . Nukujek , chodzi Ci o tą suczkę z Azyla dla staruszków? Biedna.. :([/QUOTE] tak Paula, o tą sunię... Tylko, że tam są dwie. Jedna to staruszka, a druga w średnim wieku. Już chłopaki zrobili wózek według instrukcji, którą przesłała Danusia:-) Dla drugiej też będzie. Pytaj znajomych czy nie mają na zbyciu wózka dziecięcego! Quote
nukujek Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='jola_li']Dostałam taką informację: "Napiszcie PW do Olly - ona ma boksia, który jeździ na wózku. Zamawiała specjalny i bardzo się sprawdził".[/QUOTE] Dzięki za informację:-) Quote
Paulaabp Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Okey , popytam :) . Jutro odwiedzam Barrysia i porobie mu fotki ; ) Quote
cavani Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='nukujek']Kochani bardzo pilnie jest potrzebny wózek inwalidzki dla suczki z naszego schroniska. Będę wdzięczna za każdą informację gdzie można taki wózek szybko zamówić, nie mam żadnego sprawdzonego miejsca, nigdy takiego wózka nie kupowałam i nie mam o tym pojęcia. Jeśli ktoś z Was może pomóc w jakikolwiek sposób, poradzić na co zwrócić uwagę itd. to proszę piszcie. Sprawa naprawdę pilna, bo sunia ciąga za sobą tylne łapki i obciera skórę...Teraz wózek, a potem szukanie domu...[/QUOTE] Umówiłam tę suczkę do kliniki w Lublinie. Pojedzie jutro razem z Rexem. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224521-ON-ek-REX-jeszcze-mo%C5%BCe-%C5%BCy%C4%87-normalnie-zbieramy-na-operacj%C4%99"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/224521-ON-ek-REX-jeszcze-może-żyć-normalnie-zbieramy-na-operację[/URL]! Zobaczymy co powiedzą specjaliści. Nukujek, czy będziesz zakładała dla tej suni wątek? Dobrze byłoby gromadzić informacje na jej temat w jednym miejscu. Może trzeba będzie zebrać jakieś pieniądze. Ktoś jej nadał jakieś imię? Jeszcze niedawno pytałam o to w schronisku - była bezimienna. Quote
Paulaabp Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Już dzisiaj zakładali suni wózek :) Wyglądała super :). U Barrego wszystko ok :) . Niestety, fotek nie mam ponieważ baterie w aparacie się wyczerpały :/ . Ale porobię dużo za tydzień :) . Barryś ma nową koleżankę na spacerki :) . Robimy tak, żeby wyjśc w tym samym czasie z Barrym , Damą i SABĄ :) . Jest to mniejsza od Barrysia suczka, która uwielbia - tak jak on - spacerki :). Bardzo się polubili. Bawią sie razem !! :) . Tak tak, 10 - letni Barry się bawi ;) . Gdy stoją obok siebie to ciągle machają ogonkami :) . Radośnie się obwąchują i idą na spacer wraz z Damą :) . Quote
storozak Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Barry poczuł drugą młodość!! Super, że się tak dobrze dogaduje z innymi psiakami!! Quote
danusiadanusia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 a co u chłopaka tak cicho!!! fajnie, że polubił towarzystwo;) Quote
danusiadanusia Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 i pokazuj się chłopaku, skoro jesteś już towarzyski:) Quote
Paulaabp Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Byłam dziś u Barrysia i wszystko u niego ok :) . Na spacerze był z Damą i Sabą :). Ale - przepraszam - nie mialam apratu:( . Zrobie zdjecia za tydzień :) . Pozdrowiłam i przytuliłam go od Was :) Quote
danusiadanusia Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='Paulaabp']Byłam dziś u Barrysia i wszystko u niego ok :) . Na spacerze był z Damą i Sabą :). Ale - przepraszam - nie mialam apratu:( . Zrobie zdjecia za tydzień :) . Pozdrowiłam i przytuliłam go od Was :)[/QUOTE] Dziękujemy:) prosimy o jeszcze i czekamy na fotki w towarzystwie dam:):) Quote
jola_li Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Paula, wspaniale, że regularnie odwiedzasz Barusia, ma teraz na co czekać psinek :-). Bardzo dziękujemy!!! Quote
danusiadanusia Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='jola_li']Paula, wspaniale, że regularnie odwiedzasz Barusia, ma teraz na co czekać psinek :-). Bardzo dziękujemy!!![/QUOTE] właśnie:):) Quote
danusiadanusia Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 a gdzie podziały się wszystkie ciotki?:) Quote
danusiadanusia Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 to dzisiaj z rana zapraszam do chłopaka i po drzewka:) ostatni dzień sadzimy:) Quote
Recommended Posts