Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Homerek ma ogłoszenie na stronie poznańskiej Fundacji Animalia

[URL]http://fdz-animalia.pl/index.php?page=psy&id=1294[/URL]

i identyczne na kupsprzedaj, tablica.pl, gumtree, alegratce oraz facebookowym profilu Animalii.
Ogłoszenia będą ponawiane systematycznie.

Zdaje się, że na niektórych portalach są zdublowane, bo ktoś zrobił wcześniej, ale myślę, że to nie szkodzi.

Posted

[quote name='basiaaap']Homerek ma ogłoszenie na stronie poznańskiej Fundacji Animalia

i identyczne na kupsprzedaj, tablica.pl, gumtree, alegratce oraz facebookowym profilu Animalii.

Zdaje się, że na niektórych portalach są zdublowane, bo ktoś zrobił wcześniej, ale myślę, że to nie szkodzi.[/QUOTE]
Od nadmiaru, głowa nie boli, a to raczej zwiększa szanse Homerka, na domek.

Posted

[quote name='basiaaap']Homerek ma ogłoszenie na stronie poznańskiej Fundacji Animalia

Zdaje się, że na niektórych portalach są zdublowane, bo ktoś zrobił wcześniej, ale myślę, że to nie szkodzi.[/QUOTE]

Tak, tak miał wcześniej robione ogłoszenia. Robiliśmy mu na paru portalach a do tego wykupiony został pakiet 130 ogłoszeń u CatAngel :) ?Tu nadmiar nie szkodzi :0

Posted

Jakieś ranki mu się porobiły wokół oczu i na łapce ponoć:( Kurcze, jak był w Poznaniu u weta, to nie było tego jeszcze... W dodatku ponoć zaczął chudnąć, a je dużo...

Posted

[quote name='Magdalena Spychała']Tak, tak miał wcześniej robione ogłoszenia. Robiliśmy mu na paru portalach a do tego wykupiony został pakiet 130 ogłoszeń u CatAngel :) ?Tu nadmiar nie szkodzi :0[/QUOTE]

Magdaleno, możesz mi napisac, jak się zamawia ogłoszenia u CatAngel?

Posted (edited)

[quote name='basiaaap']Magdaleno, możesz mi napisac, jak się zamawia ogłoszenia u CatAngel?[/QUOTE]

Napisz do CatAngel PM z prosba o ogloszenia. :) Podaj jej tekst do ogloszen, fotki psa, kontakt do ogloszen i adres e-mailowy do aktywacji tych ogloszen (jesli jest inny niz ten do ogloszenia). Poza tym CatAngel potrzebuje miejscowosc gdzie przebywa psiak. Jesli jest to mala miejscowosc to bedzie potrzebowala nazwe najblizszego duzego miasta. No i trzeba jej wyslac 15zl za jeden pakiet ogloszen.

Edited by Sabina02
Posted

[quote name='basiaaap']Jakieś ranki mu się porobiły wokół oczu i na łapce ponoć:( Kurcze, jak był w Poznaniu u weta, to nie było tego jeszcze... W dodatku ponoć zaczął chudnąć, a je dużo...[/QUOTE]
A ogladal Go lekarz?

Posted

Tą rankę wokół oka to już wtedy miał tylko wyglądało tak jakby juz się goiło i był strupek, teraz na nowo zaczęła się mu sączyć krewka i się powiększyło.. Cóż jutro ogląda go lekarz.., co do chudnięcia to wcale mnie to nie dziwi bo biega w kółko jak nakrecony, cały czas!!! Homer potrzebuje ruchu, ale tu już przechodzi wszelkie normy. Cóż no i z tym także już koniec, bo został przeniesiony do już własnego pokoju gdzie trochę się uspokoi i wyciszy, przede wszystkim nie da rady tak jak dotychczas spalić wszystkiego co zje :) Homerowi jest trudno w schronisku, w kojcu. Prawdopodobnie był psem domowym i bez towarzystwa współbraci którzy niekorzystnie na niego działają. Do tego taki spragniony człowieka i pieszczot , to psi łasuch który nigdy nie ma dosyć.

Posted

[quote name='Sabina02']Napisz do CatAngel PM z prosba o ogloszenia. :) Podaj jej tekst do ogloszen, fotki psa, kontakt do ogloszen i adres e-mailowy do aktywacji tych ogloszen (jesli jest inny niz ten do ogloszenia). Poza tym CatAngel potrzebuje miejscowosc gdzie przebywa psiak. Jesli jest to mala miejscowosc to bedzie potrzebowala nazwe najblizszego duzego miasta. No i trzeba jej wyslac 15zl za jeden pakiet ogloszen.[/QUOTE]

dokładnie tak jak Sabina mówi :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jak tam psiunio?[/QUOTE]

Chyba służy mu pobyt w pokoiku bo jest tam spokojniejszy, wyczekuje tylko odwiedzin ( zresztą tak jak w kojcu) :) Nie biega w kółko, więc liczę na zwiększenie masy ciała :)

Posted

wet za duzo nie powiedzial.Co do ranki na oczku i na łapach ma przepisane sterydy ale Weronika nie umiala mi przekazac co mu dokladnie jest, bo wylecialo jej z glowy. Guzy niby niegrozne(mam nadzieje). W tym tygodniu prawdopodobnie Homerek pojedzie na gruntowne badania do Poznania.
Bylam u psiny w sobote i wydaje sie,ze jest z nim ciut lepiej.Tak jak napisala Magda jest spokojniejszy i oczywiscie przytulasny jak zawsze:))

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']wet za duzo nie powiedzial.Co do ranki na oczku i na łapach ma przepisane sterydy ale Weronika nie umiala mi przekazac co mu dokladnie jest, bo wylecialo jej z glowy. Guzy niby niegrozne(mam nadzieje). W tym tygodniu prawdopodobnie Homerek pojedzie na gruntowne badania do Poznania.
Bylam u psiny w sobote i wydaje sie,ze jest z nim ciut lepiej.Tak jak napisala Magda jest spokojniejszy i oczywiscie przytulasny jak zawsze:))[/QUOTE]

Karolina, to Ty?