Lili8522 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Zaglądam do śliczności i pytam jak się czuje piesio :) Quote
togaa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Shrek nie pojechał do hoteliku bo wyciągnął sobie szwy i trzeba było łapke na nowo opatrzyć. Jest w awaryjnym Domu Tymczasowym ale tylko na czas leczenia. Dzisiaj go odwiedzimy. Quote
togaa Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 (edited) Każdy kto styka sie z tym cudownym psiakiem, jest pod jego urokiem. Na pewno był psem domowym. Wie do czego służy kanapa, zna podstawowe komendy 'siad', ' zostań'. Pięknie jeżdzi samochodem. Jest czysciutki. To niesłychane że nikt go nie szuka.. Łapusia sie goi ,tyle że Shrek jej w tym przeszkadza. Jak tylko zostaje sam bez klosza, natychmiast coś przy niej majstruje. Trzeba pomalutku chłopakowi szukać domu. Jestem pełna obaw... Edited January 27, 2012 by togaa Quote
Lili8522 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Cuda mordunia :loveu: Nikt go nie szuka bo pewnie nie jest już nikomu potrzebny :angryy: Trzymam mocno kciuki żeby znalazł najlepszy domek pod słońcem! :kciuki: Quote
togaa Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Bardzo, bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach, w pokazaniu chłopaka. Czas szybko płynie a tu gdzie jest może być tylko do końca lutego. Potem hotelik, tylko za co jak leczenie nie zapłacone? Quote
ihabe Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 jest może gdzieś aktywny bazarek ogłoszeniowy na dogo? Quote
ihabe Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 usunięto nam dzisiaj aukcję charytatywną dla Shreka:-( Witamy, Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro: Okaleczony Shrek z sideł aukcja charytatywna. (2084193001) Opłaty za usunięte aukcje zwracamy proporcjonalnie do czasu, przez który aukcja była widoczna w Serwisie. Usunięte aukcje/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują na Allegro. Na Allegro zabronione są aukcje charytatywne, na których sprzedaje się tzw. "cegiełki" lub przedmioty przesyłane drogą elektroniczną. W przypadku zainteresowania naszym wsparciem, np. przekazaniem prowizji na cel akcji oraz ewentualnymi formami promocji z naszej strony, prosimy o kontakt poprzez formularz i wybór tematów Usługi specjalne > Aukcje charytatywne. W przypadku wątpliwości prosimy o odpowiedź na ten e-mail korzystając z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego: http://www.allegro.pl/contact/bwcontact.php?id=15296081&t=4 Uwaga: kontakt w inny sposób niż poprzez powyższy odnośnik (link) może znacząco wydłużyć czas reakcji. -- Z poważaniem, Zespół Allegro Dział Weryfikacji płakać mi się chce:-( co zrobiłam źle? Quote
maja602 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nic nie zrobiłaś źle. Moje wszystkie aukcje zostały usunięte. Oczywiście poprosiłam o wyjaśnienia. Odpowiedziano, że ktoś zgłosił naruszenie zasad. Uważam, że robią to pseudohodowcy i rozmnażacze, którzy zgodnie z przepisami stracili prawo do handlu psami i lekkiego zarobku. W ten spsób chcą dokuczyć tym, którzy zajmują się działalnością charytatywną i ratują bezdomne zwierzęta. Trzeba szukać innych stron do ogłaszania. W jakiej miejscowości przebywa Shrek? Quote
maja602 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Czekałam na informację ale nikt nie wie gdzie Shrek przebywa. chciałam mu zrobić kilka ogłoszeń ale się nie udało. Quote
Iljova Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zeby tylko nie było takich problemów ja z Timo u Tereski Borcz ,teraz już ok, ale musiała go pilnować żeby dał spokój ogonkowi. On miał amputowany koniec ogona Quote
necianeta89 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Shrek jest na śląsku, jak mniemam w Bielsku? Lub okolicach. Quote
togaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 maja 602! zaraz wkleję tekst ogłoszeniowy Shreka. Przepraszam, ale od kilku tygodni cholerna TEPSA w każda sobotę wyłącza nam Neostradę i podłączają w niedziele wieczorem.Tłumaczą modernizacją sieci... Quote
togaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Tresć do ogłoszeń. Można zmodernizować; Shrek ma nie więcej niż rok. Pewnie młodzieńczy temperament pognał go do lasu , gdzie wydarzyła się tragedia. Stał się ofiarą ludzkiego bestialstwa . Sidła w które wpadł zmasakrowały mu łapę i ogon. Musiał bardzo długo cierpieć unieruchomiony. W chwili znalezienia, odarte do kości ciało już gniło . Był odwodniony i potwornie wychudzony. Cudem przeżył. Ani łapki ani ogonka nie udało się już uratować. Shrek jest w trakcie leczenia. Do całkowitego wygojenia zamieszka w domy tymczasowym a co potem? Nie wiadomo. Nie możemy dopuścić by wrócił do schroniska. Mimo ‘poważnego” wyglądu, Shrek jest przesympatycznym, poczciwym psiakiem. Bez problemu dogaduje się z innymi psami. Pięknie jeździ samochodem. Reaguje na podstawowe komendy. Wie, do czego służy kanapa. Pewnie kiedyś był psem domowym. Bardzo martwimy się jego przyszłością. Doznał już tyle złego. Czy ktoś okaże mu serce ? Kontakt w sprawie adopcji; Stowarzyszenie .Humanitarno.-Ekologiczne . “Dla Braci Mniejszych” tel.502329612, Bielsko-Biała, e-mail; [email protected] Quote
maja602 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 OK. Dzisiaj wieczorem postaram się zrobić kilka ogłoszeń. Quote
ihabe Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zrobiłam ogłoszenie na tablica.pl http://tablica.pl/oferta/okaleczony-shrek-z-sidel-stracil-lapke-i-ogon-ale-nie-wole-zycia-szuka-domupomoz--IDHtNz.html wyróżniłam na 30 dni. Trzymamy kciuki!!!! Quote
togaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Super Iwonko ! Ja tez zrobiłam kilka dni wcześniej na "tablicy" i "gumtre". Właśnie któreś z tablicy usunęli z powodu dubla.(dostałam wiadomość na onet.) Oby to było moje, bo wtedy nie miałam nowych zdjęć. Jest tez w Radiu Bielsko i mam obiecane że bedzie w lokalnej Wyborczej. Quote
ihabe Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 och przepraszam najmocniej za dubel:-( usun eli Twój kochanie, bo ja moje wyróżniłam do 29 lutego. Jeszcze raz przepraszam ale namiary są na Ciebie. Quote
togaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Ależ bardzo dobrze się stało, bo moje ogłoszenie nie było takie dopracowane. Quote
maja602 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Ogłoszenia. Wykorzystałam podany tekst i trochę dorobiłam własnego. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Shrek,57296 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,48022,Lw==.html http://www.adopcjepsow.org/animalinfo.php?id=4290 http://www.psy.pl/adopcje/art11191,shrek.html http://www.adopcje.org/edycja_adopcji-75632.html Edited January 30, 2012 by maja602 Quote
togaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Takie jeszcze zdjecie znalazłam, na dowód że to towarzyskie psisko. Shrek nie jest dużym psem.Może wielkości boksera? (Szczeniul z którym jest na zdjeciu ma ok. 8 m-cy.) Quote
maja602 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Bokser to jest raczej duży. Średni to spaniel, średni pudel. Mały to pekin lub maltańczyk. Wydaje mi się, ze on jest właśnie mieszańcem boksera. Quote
Iljova Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Żeby tylko znalazł się domek dla niego wspaniały :-) Quote
Recommended Posts