Agula99 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Jakie Wy w gorącej wodzie kąpane!! ;) A tu MMS od Ani, z dopiskiem "a tak sobie Nutka odpoczywa". czasem MMSki takie niewyraźne, ale chyba każdy widzi tą czarną plamę z białymi akcentami, leżącą koło Ani jak łyta ;) :) Quote
barb Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Widzę, że tytul zmieniony.:lol: Czyli można też zacząć sprzątać ogloszenia ? ;) Quote
Agula99 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 barb napisał(a):Widzę, że tytul zmieniony.:lol: Czyli można też zacząć sprzątać ogloszenia ? ;) Myślę, że tak :) Quote
majuska Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agula99 napisał(a):Jakie Wy w gorącej wodzie kąpane!! ;) Co ? my kąpane ? a kto mnie ściga bez przerwy, żebym porządki w pierwszym poście robiła na wątku boguchwalskim???:mad::mad: Quote
figa33 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 fajnie oglądać Nutkę na łóżeczku , na kocyku , przytuloną do Pani:multi: Quote
Agula99 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) majuska napisał(a):Co ? my kąpane ? a kto mnie ściga bez przerwy, żebym porządki w pierwszym poście robiła na wątku boguchwalskim???:mad::mad: No właśnie majuska, może byś już ściągnęła Nutkę z pierwszej strony>???? :) Edited January 20, 2012 by Agula99 Quote
barb Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Agula99 napisał(a):No właśnie majuska, może byś już ściągnęła Nutkę z pierwszej strony>???? :) Usunelam swoje ogłoszenia Nutki. Karolciasz gdybyś tu zajrzala ta ściągnij Nutkę z Przemyslaka, i Ritę i Felusia chyba też. Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 barb napisał(a):Usunelam swoje ogłoszenia Nutki. Karolciasz gdybyś tu zajrzala ta ściągnij Nutkę z Przemyslaka, i Ritę i Felusia chyba też. Oczywiście.:lol: Quote
barb Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 karolciasz28 napisał(a):Oczywiście.:lol: Sorki, że taka upierdliwa jestem.:buzi: Ale dziś weszlam i przypadkiem znalazlam. A trzeba te portale jakoś trochę odgruzowywać. ;) I jeszcze Nutkę Twoją na przygarnijzwierzaka widzialam.;) Gdybyś trafila gdzieś na jakieś moje nieaktualne to tez daj znać.;) Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 barb napisał(a):Sorki, że taka upierdliwa jestem.:buzi: Ale dziś weszlam i przypadkiem znalazlam. A trzeba te portale jakoś trochę odgruzowywać. ;) I jeszcze Nutkę Twoją na przygarnijzwierzaka widzialam.;) Gdybyś trafila gdzieś na jakieś moje nieaktualne to tez daj znać.;) Bo ja Nutki jeszcze nie usuwałam:oops:, miałam kilka spraw na głowie,ale od jutra myślę że będzie luz także wszystko nadrobię. :) Quote
karolciasz28 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nutka jest po sterylizacji. :) Mam obiecane fotki.:razz: Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='karolciasz28']Nutka jest po sterylizacji. :) Mam obiecane fotki.:razz:[/QUOTE] Tak, już nie pisałam o tym! Ania przeżywała, ale wszystko poszło super i już ma sciągnięte szwy, ciągle jest miła i kochana! Karolciu pisałaś do Ani o ten jeden procent?? Quote
karolciasz28 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Agula99']Tak, już nie pisałam o tym! Ania przeżywała, ale wszystko poszło super i już ma sciągnięte szwy, ciągle jest miła i kochana! Karolciu pisałaś do Ani o ten jeden procent??[/QUOTE] Nie do p. Ani nie pisałam, bo myślałam,że Ty to zrobisz.:oops: Pisałam do innej Ani z Przemyśla od Pysi. :) Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Ja się ciągle zabieram,ale się nie mogę zabrać ;) to napisz, ja z nią rozmawiam telefonicznie , ale nigdy o jednym procencie nie pamiętam :) Quote
karolciasz28 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Agula99']Ja się ciągle zabieram,ale się nie mogę zabrać ;) to napisz, ja z nią rozmawiam telefonicznie , ale nigdy o jednym procencie nie pamiętam :)[/QUOTE] Już piszę :). Quote
Becia66 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jaka cudna :loveu:. Pamiętasz Agula jak deliberowałyśmy nad tym, że Nutka taka ruchliwa i w bloku może się męczyć ? Quote
Recommended Posts