Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Pani się jutro wybiera na 14 tyle wiem.;)[/QUOTE]

To nie jest żle. A skąd Ty to wiesz Karolciasz ?
Mailujesz z Panią ?

Posted

[quote name='karolciasz28']A ja trzymam kciuki za Nutkę, oby się jutro udało:lol:[/QUOTE]

oby Nutce się udało, w pod koniec przyszłego tygodnia zapowiadają minus 15 stopni. Jestem przerażona, w kubraczki trzeba ich poubierać, Agula - zdążysz z tymi większymi ?

Posted

[quote name='Becia66']oby Nutce się udało, w pod koniec przyszłego tygodnia zapowiadają minus 15 stopni. [/QUOTE]

Ciotki, moze Pani wzięlaby ję chociaz na dt jesli obawialaby sie na stale? Co o tym myslicie ?

Posted

[quote name='Becia66']w pod koniec przyszłego tygodnia zapowiadają minus 15 stopni. Jestem przerażona, w kubraczki trzeba ich poubierać, Agula - zdążysz z tymi większymi ?[/QUOTE]
Dla Soni też??? Myślisz, że ona będzie marzła?? Czyli kubraczki dla Budrysa i Dingusia??? Tego nowego w coś wciśniemy z tamtych kubraczków?? W ten co Wojtek chodził?? Jak myślisz???

Posted

[quote name='Becia66']oby Nutce się udało, w pod koniec przyszłego tygodnia zapowiadają minus 15 stopni. Jestem przerażona, w kubraczki trzeba ich poubierać, Agula - zdążysz z tymi większymi ?[/QUOTE]

O matko, na prawdę?? kurczę, miałam nadzieję, że tej zimy psiaki się nie wymarzną:-(
Nutko, żeby Ci sie udało:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Agula99']Dla Soni też??? Myślisz, że ona będzie marzła?? Czyli kubraczki dla Budrysa i Dingusia??? Tego nowego w coś wciśniemy z tamtych kubraczków?? W ten co Wojtek chodził?? Jak myślisz???[/QUOTE]

Sonia może się obejdzie bo ma boks osłonięty i dobrze ocieploną budę, natomiast Dingo ma budę byle jaką. Kubraczek Wojtka myślę będzie najlepiej pasował na Ozziego bo oni gabarytowo podobni. Czy kombinować materiały na kubrak Lukasa czy ci wystarczy ? bo już sama nie pamiętam ile ci podałam.

Posted

[quote name='karolciasz28']Tak, jesteśmy z Pania w stałym kontakcie.[/QUOTE]

Karolciasz,a na jakim portalu Pani wypatrzyła Nutkę ?

Posted

[quote name='barb']Czekamy na wiadomości od Aguli.[/QUOTE]
Nutka pojechała! Psinka strasznie była zestresowana i ja też. Podjechaliśmy do Justyny gdzie została zaszczepiona. Ozi patrzył zawiedziony i smutny jak odjeżdzaliśmy. Nutka sam nie wiedziała co się dzieje, kręciła się i patrzyła na mnie zdziwiona, w samochodzie prawie wylazła mi na głowę. W gabinecie też tuliła się do mnie, a potem jak nagle sama została w samochodzie, to tak patrzyła zdziwiona że ja z nią nie jadę...tak się z nią zżyłam, tak się czasem ciężko rozstać...Koleżanka zakupiła jej już zestaw miseczek, kocyki, gryzaki, zabawki, a nawet szeleczki, ale niestety były za małe, no i pojechały. Z tego wszystkiego to nawet żadnej fotki nie strzeliłam, bo jakoś tak to szybko wyszło, a ja aparatu zapomniałam.

Posted

[quote name='Agula99']Nutka pojechała! Psinka strasznie była zestresowana i ja też. Podjechaliśmy do Justyny gdzie została zaszczepiona. Ozi patrzył zawiedziony i smutny jak odjeżdzaliśmy. Nutka sam nie wiedziała co się dzieje, kręciła się i patrzyła na mnie zdziwiona, w samochodzie prawie wylazła mi na głowę. W gabinecie też tuliła się do mnie, a potem jak nagle sama została w samochodzie, to tak patrzyła zdziwiona że ja z nią nie jadę...tak się z nią zżyłam, tak się czasem ciężko rozstać...Koleżanka zakupiła jej już zestaw miseczek, kocyki, gryzaki, zabawki, a nawet szeleczki, ale niestety były za małe, no i pojechały.

Trzymam kciuki za szybka i pomyslną aklimatyzację Nutki u Pani. :lol:

Z tego wszystkiego to nawet żadnej fotki nie strzeliłam, bo jakoś tak to szybko wyszło, a ja aparatu zapomniałam.

Trudno, najważniejsze że dzisiejsza noc Nutka spędzi w ciepłym domku. :lol:

Posted

Ciotki, tak myslę, że jesli jeszcze Siekowa nie zrobila ogloszeń Nutce to żeby sie z nimi wstrzymala ?

Ciotko Majusko, co Ty na to ?

Posted

[quote name='barb']Ciotki, tak myslę, że jesli jeszcze Siekowa nie zrobila ogloszeń Nutce to żeby sie z nimi wstrzymala ?

Ciotko Majusko, co Ty na to ?
Może i tak, zawsze można przeznaczyć na innego psa.

Posted (edited)

[quote name='Agula99']Może i tak, zawsze można przeznaczyć na innego psa.[/QUOTE]

Może dla Ozziego , bo on nie ma zamowionych ? Tylko, żeby Majuska skontaktowala sie z Siekową pilnie, koniecznie.

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']Może dla Ozziego , bo on nie ma zamowionych ? Tylko, żeby Majuska skontaktowala sie z Siekową pilnie, koniecznie.[/QUOTE]

Napisalam na wątku ogloszeniowym Siekowej. Chcialam wyslać jej PW ale nieudalo się

Posted

Dzwoniłam do Ani i pytałam jak tam Nutka? Nutka jak na razie ładnie się sprawuje, była na dłuugim godzinnym spacerku, ładnie pozałatwiała swoje sprawy. Powoli zapoznaje się z domem, poleżała koło syna Ani i koło niej na łóżku. Były też jakieś studentki, więc się z nimi pobawiła, jest wesoła, macha ogonkiem, kładzie się i prosi o głaskanie po brzuszku :)

Posted

[quote name='Agula99']Dzwoniłam do Ani i pytałam jak tam Nutka? Nutka jak na razie ładnie się sprawuje, była na dłuugim godzinnym spacerku, ładnie pozałatwiała swoje sprawy. Powoli zapoznaje się z domem, poleżała koło syna Ani i koło niej na łóżku. Były też jakieś studentki, więc się z nimi pobawiła, jest wesoła, macha ogonkiem, kładzie się i prosi o głaskanie po brzuszku :)[/QUOTE]

No to chyba będzie dobrze.:lol: