farmerka63 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Wszystko będzie dobrze , ale... Warunek jest jeden - musimy wspierać Panią Marię cały czas....a nie w odstępach półrocznych :( Normalnie chyba mnie coś tknęło, że Cię , Kasjas, zaczepiłam o tego Prezesa... Milko - masz u mnie dużą kawę z szarlotką , kochana ! :loveu: Quote
malawaszka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='farmerka63'] Milko - masz u mnie dużą kawę z szarlotką , kochana ! :loveu:[/QUOTE] no to mnie załatwiłaś na cacy :mdleje: zalałam się śliną :placz: ale od Ciebie to i serniczek chętnie bym zjadła :D Quote
farmerka63 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 No to stawiam na stole ...i wychodzę, albowiem się odchudzam...buuuuuu Quote
Milka__ Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Nie ma za co kochane, cieszę się, że mogłam pomóc i polecam się na przyszłość. :) Możecie na mnie liczyć w razie czego. Kawy co prawda nie pijam ale szarlotką nie pogardzę :cool3: Quote
Pyrdka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Sodko się cuś na wątku zrobiło. Tak trzeba monitorować sytuację i wspierać Panią Marię i Prezesa. Dziewczyny jesteście kochane.:loveu: Quote
kasjas Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) Kto ma umawiać kolejną wizytę?? Na czym stanęło? Ze Strzelec załatwilibyśmy transport, niestety za zwrot kosztów. Jest tam w obie strony 60km. Samochód mały, benzyna, nie wiem ile to może kosztować ... Edited November 18, 2012 by kasjas Quote
Pyrdka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Jak się deklarowałam i dorzucam do paliwa 30 zł. Zadzwonimy do Pani Marii umówimy się na sobotę, ale nie wiem w jakich godzinach pasuje transport.Trzeba to zgrać. Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Żeby ułatwić kontakty powinnyśmy chyba poznać Pana Grzegorza - skoro miałby nam pomóc w transporcie ? Kasjas - mogłabyś może udostępnić np Pyrdce Jego telefon ? W ogóle fajnie by było, żeby kontaktowała się z P. Marią jedna osoba - wprowadzona w całe zagadnienie . Tu na wątku możemy wspólnie uzgadniać całą taktykę tudzież finanse. Quote
Pyrdka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Będzie dzwoniła Emma. Ona juz wielkokrotnie rozmawiała z Pania Marią.Tak będzie bezpiecznie i mniej krepujące dla Pani Prezesika.O Oczywiście możecie mi podać nr tel P. Grzegorza, Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Super ! No to Kasjas - prosimy Cię o tel. do P. Grzesia. Quote
Emma53 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Pyrdka']Będzie dzwoniła Emma. Ona juz wielkokrotnie rozmawiała z Pania Marią.Tak będzie bezpiecznie i mniej krepujące dla Pani Prezesika.O Oczywiście możecie mi podać nr tel P. Grzegorza,[/QUOTE] Mogę dzwonić tylko powiedzcie co i kiedy. Quote
Pyrdka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Trzeba zadzwonić i zapytać się czy w sobote mozna z Prezesem jechać na badania ? Oczywiście my załatwiamy transport. Sobota do południa. Prezes musi byz na czczo. Quote
Milka__ Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='kasjas']Kto ma umawiać kolejną wizytę?? Na czym stanęło? Ze Strzelec załatwilibyśmy transport, niestety za zwrot kosztów. Jest tam w obie strony 60km. Samochód mały, benzyna, nie wiem ile to może kosztować ...[/QUOTE] Też mam małe autko, benzyna... za 40 zł robię spokojnie 50 km. Wszystko zależy od tego ile pali auto. Quote
Emma53 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) [quote name='Pyrdka']Trzeba zadzwonić i zapytać się czy w sobote mozna z Prezesem jechać na badania ? Oczywiście my załatwiamy transport. Sobota do południa. Prezes musi byz na czczo.[/QUOTE] Dzwoniłam! Pani Maria jest na jutro umówiona z p. Heleną ze Strzelec, umawiała je p. Kasia.( nie zna ników i ja też). Do kosztów transportu też się dołożę. Edited November 19, 2012 by Emma53 Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Kasia czyli nasza Kasjas. P. Helena to pracownik strzeleckiego TOZ-u. Na dogo nie zarejestrowana . Wspominany wcześniej P. Grzegorz jest również pracownikiem tamtejszego TOZ . Prezes ma obstawę jak się patrzy.... Dziewczyny - teraz sprawa ważna - kto bierze na siebie ciężar jutrzejszej wizyty - Łapa czy AFN ? Pytam, bo trzeba jeszcze dzisiaj zadzwonić do barlineckiej lecznicy i podać im dane do faktury. Obie Panie ( Helena i Maria ) nie są internetowe , więc nie ma mowy o jakimkolwiek przesyłaniu danych mailem . Quote
kasjas Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Emma53']Dzwoniłam! Pani Maria jest na jutro umówiona z p. Heleną ze Strzelec, umawiała je p. Kasia.( nie zna ników i ja też). Do kosztów transportu też się dołożę.[/QUOTE] To byłam ja :)) Zadzwonimy na śmierć biedną P. Marię :)) Farmerka do mnie kolnęła, żeby dac nr tel do Grześka, ale to nie on będzie jechał, tylko inna działaczka TOZu - P. Helena. obie panie się zresztą znają. Dzwoniłam też do lecznicy i jutro czekają na Prezesa. Panie mają sie umówić o konkretnej godzinie. Przypomnniałam, że ma być naczczo. Nie wiem tylko jak z danymi do faktury, może trzeba przedzwonić do lecznicy i podać? EDYT Razem sobie Farmerko pisałyśmy :) Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 :) Choroba - chyba powinnyśmy się powymieniać telefonami - mam tu na myśli dziewczyny z wątku, bo to znacznie ułatwi nam komunikację .... Quote
kasjas Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 P. Helena powiedziała, że najpierw zatankuje i potem powie ile ją to kosztowało. Quote
Pyrdka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 OK. Faktura na ŁAPĘ. Weź nr konta Pani to potem przelejemy za paliwo. Mój tel. 692496657. To podajcie nr lecznicy. Będę w takim razie jutro dzwonić. Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [h=2]PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA Daniel Figiel[/h][TABLE="class: tabela"] [TR] [TD="class: bg"]Mickiewicza 8 74-320 Barlinek woj. lubuskie [/TD] [TD="class: bg"] [B]Telefon:[/B] (95) 746-22-50[/TD] [/TR] [/TABLE] A tu na wszelki wypadek moja komóra : 602 437 482 Quote
Emma53 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Małgosiu szybko działasz. Jesteś niedo zastąpienia! Jedyna taka! No i wszystkie ciotki na tym wątku też! Buziaki dla Was! Quote
Pyrdka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Jutro od rana zadzwonię i podam dane do faktury. Quote
kasjas Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dowiedziałam się, że panie były, badania zrobione. O 14 mają być wyniki. [B]Pyrdka[/B], może przedzwonisz jeszcze raz i bezpośrednio z lecznicy sie dowiesz co i jak??. Quote
Pyrdka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Niestety wyniki będą dopiero po godz. 15. Pani mają dzwonić do Pani Marii. Ponoć tak sie umawiały. Mimo wszystko jeszcze raz zadzwonię. Quote
kasjas Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) No wydaje mi sie, ze trzeba, bo ona może nie zrozumieć wszystkiego, albo potem nie przekazać. Edited November 20, 2012 by kasjas Quote
Recommended Posts