Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko będzie dobrze , ale...

Warunek jest jeden - musimy wspierać Panią Marię cały czas....a nie w odstępach półrocznych :(

Normalnie chyba mnie coś tknęło, że Cię , Kasjas, zaczepiłam o tego Prezesa...

Milko - masz u mnie dużą kawę z szarlotką , kochana ! :loveu:

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='farmerka63']
Milko - masz u mnie dużą kawę z szarlotką , kochana ! :loveu:[/QUOTE]

no to mnie załatwiłaś na cacy :mdleje: zalałam się śliną :placz: ale od Ciebie to i serniczek chętnie bym zjadła :D

Posted

Nie ma za co kochane, cieszę się, że mogłam pomóc i polecam się na przyszłość. :)
Możecie na mnie liczyć w razie czego.

Kawy co prawda nie pijam ale szarlotką nie pogardzę :cool3:

Posted (edited)

Kto ma umawiać kolejną wizytę?? Na czym stanęło? Ze Strzelec załatwilibyśmy transport, niestety za zwrot kosztów. Jest tam w obie strony 60km. Samochód mały, benzyna, nie wiem ile to może kosztować ...

Edited by kasjas
Posted

Jak się deklarowałam i dorzucam do paliwa 30 zł. Zadzwonimy do Pani Marii umówimy się na sobotę, ale nie wiem w jakich godzinach pasuje transport.Trzeba to zgrać.

Posted

Żeby ułatwić kontakty powinnyśmy chyba poznać Pana Grzegorza - skoro miałby nam pomóc w transporcie ? Kasjas - mogłabyś może udostępnić np Pyrdce Jego telefon ?

W ogóle fajnie by było, żeby kontaktowała się z P. Marią jedna osoba - wprowadzona w całe zagadnienie . Tu na wątku możemy wspólnie uzgadniać całą taktykę tudzież finanse.

Posted

Będzie dzwoniła Emma. Ona juz wielkokrotnie rozmawiała z Pania Marią.Tak będzie bezpiecznie i mniej krepujące dla Pani Prezesika.O
Oczywiście możecie mi podać nr tel P. Grzegorza,

Posted

[quote name='Pyrdka']Będzie dzwoniła Emma. Ona juz wielkokrotnie rozmawiała z Pania Marią.Tak będzie bezpiecznie i mniej krepujące dla Pani Prezesika.O
Oczywiście możecie mi podać nr tel P. Grzegorza,[/QUOTE]
Mogę dzwonić tylko powiedzcie co i kiedy.

Posted

Trzeba zadzwonić i zapytać się czy w sobote mozna z Prezesem jechać na badania ? Oczywiście my załatwiamy transport. Sobota do południa. Prezes musi byz na czczo.

Posted

[quote name='kasjas']Kto ma umawiać kolejną wizytę?? Na czym stanęło? Ze Strzelec załatwilibyśmy transport, niestety za zwrot kosztów. Jest tam w obie strony 60km. Samochód mały, benzyna, nie wiem ile to może kosztować ...[/QUOTE]

Też mam małe autko, benzyna... za 40 zł robię spokojnie 50 km. Wszystko zależy od tego ile pali auto.

Posted (edited)

[quote name='Pyrdka']Trzeba zadzwonić i zapytać się czy w sobote mozna z Prezesem jechać na badania ? Oczywiście my załatwiamy transport. Sobota do południa. Prezes musi byz na czczo.[/QUOTE]

Dzwoniłam! Pani Maria jest na jutro umówiona z p. Heleną ze Strzelec, umawiała je p. Kasia.( nie zna ników i ja też). Do kosztów transportu też się dołożę.

Edited by Emma53
Posted

Kasia czyli nasza Kasjas.

P. Helena to pracownik strzeleckiego TOZ-u. Na dogo nie zarejestrowana . Wspominany wcześniej P. Grzegorz jest również pracownikiem tamtejszego TOZ .
Prezes ma obstawę jak się patrzy....

Dziewczyny - teraz sprawa ważna - kto bierze na siebie ciężar jutrzejszej wizyty - Łapa czy AFN ? Pytam, bo trzeba jeszcze dzisiaj zadzwonić do barlineckiej lecznicy i podać im dane do faktury. Obie Panie ( Helena i Maria ) nie są internetowe , więc nie ma mowy o jakimkolwiek przesyłaniu danych mailem .

Posted

[quote name='Emma53']Dzwoniłam! Pani Maria jest na jutro umówiona z p. Heleną ze Strzelec, umawiała je p. Kasia.( nie zna ników i ja też). Do kosztów transportu też się dołożę.[/QUOTE]

To byłam ja :)) Zadzwonimy na śmierć biedną P. Marię :))
Farmerka do mnie kolnęła, żeby dac nr tel do Grześka, ale to nie on będzie jechał, tylko inna działaczka TOZu - P. Helena. obie panie się zresztą znają. Dzwoniłam też do lecznicy i jutro czekają na Prezesa. Panie mają sie umówić o konkretnej godzinie. Przypomnniałam, że ma być naczczo. Nie wiem tylko jak z danymi do faktury, może trzeba przedzwonić do lecznicy i podać?

EDYT
Razem sobie Farmerko pisałyśmy :)

Posted

[h=2]PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA Daniel Figiel[/h][TABLE="class: tabela"]
[TR]
[TD="class: bg"]Mickiewicza 8
74-320 Barlinek
woj. lubuskie [/TD]
[TD="class: bg"] [B]Telefon:[/B]
(95) 746-22-50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A tu na wszelki wypadek moja komóra : 602 437 482

Posted

Dowiedziałam się, że panie były, badania zrobione. O 14 mają być wyniki.
[B]Pyrdka[/B], może przedzwonisz jeszcze raz i bezpośrednio z lecznicy sie dowiesz co i jak??.