Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi
[SIZE=5] Mała, starsza sunia o łagodnym usposobieniu i lirycznym charakterku szuka kochającej rodziny, która przygarnie ją pod swój dach. Gabi jest posłuszna i miła. Lubi spokój i ciszę. Jest niegroźna i łagodna dla otoczenia. Czy pomożesz jej???

informacje: [email protected]

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Gabi siedziała w budzie i nie chciała za bardzo wyjść. Dopiero,kiedy wracaliśmy za schrony, wyszła wraz ze słoneczkiem - kochana psina. Tak się dziś cieszyła,że przyszliśmy. Tylko że troszkę bała się wyjść z budy - nie wiem czemu, ale tak ogonem medrała!! Poczciwa psina - ona tak potrzebuje kogoś bliskiego...

Posted

I moja droga Gabi, niezwykle przemiła. Ona przybyła do schroniska 3 lata temu, zabrana została z interwencji schroniska w jednej z ostródzkich dzielnic. Miała wtedy szczeniaczki, które znalazły dom dzięki wolontariuszkom AFN-u, a ona biedna trafiła do schroniska. Cały czas czeka na swego właściciela, w boksie jest zastraszana i bojaźliwa, ale myślę, że na pewno trochę ciepła i miłości rodzinnej otworzy ją na świat.

Posted

[quote name='neverend']Dziś Gabi siedziała w budzie i nie chciała za bardzo wyjść. Dopiero,kiedy wracaliśmy za schrony, wyszła wraz ze słoneczkiem - kochana psina. Tak się dziś cieszyła,że przyszliśmy. Tylko że troszkę bała się wyjść z budy - nie wiem czemu, ale tak ogonem medrała!! Poczciwa psina - ona tak potrzebuje kogoś bliskiego...

pięknie umaszczona, niezwykła, kochana Gabi szuka domu !!!