Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, okazało się, że nie jest to taki dom, jakiego dla Niusi szukamy, ani też Niusia nie jest takim psem, jakiego Pani oczekuje. Co nagle, to po diable. Poczekamy, aż się trafi domek najlepszy z najlepszych - aby był właściwy pies na właściwym miejscu. To młoda, żywiołowa suczka, chętna do zabawy - chyba najlepiej by się czuła wśród ludzi aktywnych, gdzie cała rodzina by ją zaakceptowała i pokochała.

Posted

Właśnie -starszy...A Niusia jest młodziutka,lubi poszaleć,pobiegać,wyszumieć się...

Zaproponujemy Pani innego piesia,a Niusia i tak znajdzie dom...Taki bardziej "dla niej"!;)

Posted

Jeśli Pani chciałaby jednak [B]młodą[/B], ale bardzo [B]spokojną[/B] mikruskę, to mam na "zbyciu" ;) Pchełcia z mojego podpisu. Jest maleńka (5,3 kg żywej wagi), ma ok. 1,5-2 lata i najchętniej nie schodziłaby z kanapy! Ludź (na razie niestety tylko ja) jest dla niej bogiem najwyższym - cała reszta (zabawa, spacerki, biegi, inne psiaki czy kotki) się dla niej nie liczy.

Posted

My możemy się umówić i możemy się dostosować. także jak będzie pani miała czas i ochotę to proszę napisać smsa czy zadzwonić na 502653274

Posted

Chciałybyśmy się zapytać kogoś kto się orientuje w bialskim schronisku czy my mogłybyśmy dostać dla Niusi jakiś kaganiec ze schroniska , bo będziemy z nią jechać 30 marca do domu na święta i tak nam powiedział kierowca ze musi mieć kaganiec a nie ma sensu zebyśmy jej kupowaly bo ona w nim chodzić nie będzie tylko tak na przejazd żeby było pożyczyć.