Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam,że dzisiaj wybierzemy się z Arabiansanetą do dt Niusi,ale-niestety-dopiero po 17-tej przyjechałam z Janowa do Białej...

Adopcja Irysa nie trwała aż tak długo,ale musiałam popocieszać trochę dt po wyjeździe Rudzielca!;)

Kaganiec się pożyczy ze schronu!Kochane jesteście!:)Cieszę się,że Niusia może pojechać na prawdziwe Święta do prawdziwego domu!:)

Posted

my 30 marca wyjeżdżamy bo przecież przerwa świąteczna się zaczyna, więc nawet jakby się coś znalazło to zanim się zrobi wizytę przed adopcyjnej to trochę czasu minie, a poza tym to wątpimy w to żeby jakiś domek tak szybko jej się znalazł bo telefony milczą...

Posted

Pewnie nie na każde sikanie chodzicie do Zofii Lasu, bo od Was to cokolwiek dalej niż ode mnie? Dzisiaj cholerny wiatr, ale gdybyśmy się umówiły na okreslona godzinę, podrzuciłabym Wam kaganiec, na moja cavalierke był za duży, a Niusia ma chyba trochę dłuższy pyszczek.

Posted

Wczoraj był telefon w sprawie Niuśki-spod Krakowa!

Niestety,Pani wystraszyła się:
1.odległości,
2.wizyty przedadopcyjnej,
3.umowy....

A przynajmniej zrobiła takie wrażenie...Kiedy o tym wszystkim jej powiedziałam,stwierdziła,że pójdzie po psiaka do krakowskiego schroniska.Dobre i to....

Posted

tak chyba tylko tak powiedziała.... bo my dla niej powiedziałyśmy dokładnie że to jest piesek z domu tymczasowego a był w schronisku a widocznie pani źle zrozumiała bo po rozmowie telefonicznej wyskoczyła do nas na GG ze czemu jej nie powiedziałyśmy ze to piesek ze schroniska a jak wysłałyśmy jej fragment rozmowy w którym o tym mówimy to przepraszała ale powiedziała ze pies ze schroniska nie wchodzi w grę.. dziwna sytuacja że ludzie są tak nastawieni do psów ze schroniska ...