Andzike Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='Florentynka']Fantastycznie!!! Pięknie razem wyglądają obie sunie![/QUOTE] Bo piękne są obydwie ;) Pańciostwo mają "labradorskie" towarzystwo - pokazywali nam zdjęcia ze spacerów - 4-5 labradorów na jednym to standard ;) Zapomniałam napisać, że wczoraj byłyśmy w Łowiczu na zdjęciu szwów i odebrałyśmy fakturę za sterylizację - koszt 317zł, odejmuję za skarbonki Nuri, parę groszy jeszcze zostało (+trwają Luckowe bazarki), zastanowimy się w przeciągu kilku dni na co przeznaczyć spadek po Nuri i Lucjuszu :) Quote
Klauzunka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [QUOTE]Klauzunka, byłaś u Lucka? :cool3:[/QUOTE] Byłam i wyję - za dużo emocji dostarczyłyście mi z [B]aikowo[/B] jak na jeden dzień. Quote
Andzike Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='Klauzunka']Byłam i wyję - za dużo emocji dostarczyłyście mi z [B]aikowo[/B] jak na jeden dzień.[/QUOTE] To wyobraź sobie jakie my jesteśmy szczęśliwe - emocje niesamowite :) Quote
jolam Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To już kolejna dobra wiadomość dzisiaj :-) Cieszę się że Nuri ma swój dom. Quote
Figafiga Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 i Nuri i Lucuś wspaniałe wiadomości od wczoraj :-) Quote
majuska Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Oj ciotki, ciotki, dajecie czadu z tymi labkami, super robota:loveu:, Nuri szczęścia na nowej drodze życia!!!!!! Quote
aikowo Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Pańciostwo Nurkowe jest ekstra. Z przejęciem pokazywali zdjęcia ze spacerów. Nuri w tym roku ma zaplanowane wakacje na mazurach :) Koleżanka Nuri - Mała jest urocza i tak fantastycznie rozbrykana :) Quote
Klauzunka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [QUOTE]Koleżanka Nuri - Mała jest urocza i tak fantastycznie rozbrykana :smile:[/QUOTE] kolorystycznie mam taki sam duet...i też dwie baby :) Mała jak widać otwarta na siostrę - tu będzie dobrze :) Oby tylko właścicielom wystarczyło odwagi - moje czasami po 3 godzinnym spacerze dobijają się jeszcze w domu - "zagryzając się" :) ale to wszystko norma - laby mają swój, dla siebie tylko charakterystyczny sposób zabawy. Z tego co czytam Państwo Nurkowie o tym wiedzą...czyli luzik-będzie dobrze :) Quote
Juldan Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 :multi: hurraaaaa:multi: Nurek duuużo szczęścia w nowym Domku Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 I znowu przyszłam na gotowe... Powodzenia, krówko! Quote
Akrum Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 bardzo się cieszę i GRATULUJE :) miałyście cioteczki udany weekend :) I Nuri ma super domek i Lucyfer już w wypasionym DS sobie siedzi :) BRAWO :) Quote
Andzike Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Zapomniałam napisać, że od nowego domku Nuri dostałyśmy wielgaśne posłanko - po poprzedniej labradorce, na którym Mała nie chciała spać- a na Nuri czekało nowe ;) Posłanko zostanie odstawione przy najbliższej okazji do Łowicza ;) Quote
mamanabank Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Wiedziałam, że Nuri znalazła świetny dom, ale te zdjęcia to miód na serce! I cieszę się, że mogłam jeszcze wygłaskać Czekoladę na koniec. Powodzenia kochana!!! A Łowicz już dziś, z góry, dziękuje za posłanko! Cieszę się! Quote
Andzike Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 aikowo jest w mailowym kontakcie z domkiem Nuri - wszystko jest ok, dziewczyny bawią się między sobą, ustalając zasady :D Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Ufff, Nuri przynajmniej załapała się na nowy dom, nie cofnęła się w czasie dogo do czasów z DT ;) Uprzejmie donoszę, że 89zł spadku po Nuri zostało przekazane do skarbonki nowych tymczasowiczów aikowo - zupełnie nie-labradorowatych kudłaczy z Opalenicy :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225798-Korek-i-Ciapek-dw%C3%B3ch-kud%C5%82atych-przystojniak%C3%B3w-z-Opalenicy-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-DS[/url]! Quote
Andzike Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [I]Nuri zadomowiła się na dobre. Były już pierwsze chwile bez smyczy i wróciliśmy wszyscy ze spaceru, jest o.k. [/I] [I]Sunie dogadały się b. szybko, wygłupiają się na całego, włącznie z wylizywaniem własnych pyszczków nawzajem po jedeniu. Nurek nauczył się jeść w "normalnym" tempie - tak jak labki, nie dominuje i nie skubie Małej w kuchni, za to bardzo zasmakowała jej Pańciusia i ciągle ją podszczypuje.[/I] [I]Byliśmy u naszego lekarza, oczko już o.k., walczymy jeszcze tylko ze skórką na szyi.[/I] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/42/nuriimala.jpg/][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/6134/nuriimala.jpg[/IMG][/URL] Quote
mamanabank Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Wieści świetne, zdjęcie super! Miło choć na zdjęciu zobaczyć Nuri! Quote
Klauzunka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 nie jestem na bieżąco, ale może [B]aikowo[/B] ma jakiegoś leona na dt, wtedy zareklamujcie go tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226148-Dom-dla-duzego-psa[/url]! Quote
Andzike Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='Klauzunka']nie jestem na bieżąco, ale może [B]aikowo[/B] ma jakiegoś leona na dt, wtedy zareklamujcie go tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226148-Dom-dla-duzego-psa[/URL]![/QUOTE] Aikowo ma na DT dwóch kudłatych przystojniaków - ani to labki ani leony ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225798-Korek-i-Ciapek-dw%C3%B3ch-kud%C5%82atych-przystojniak%C3%B3w-z-Opalenicy-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-DS[/url]! Quote
aikowo Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 tak, aktualnie kudłacze do kolanka na tymczasie :) ale dziękuję za pamięć :) Nuri jest po pierwszym spacerku luzem, wyszło świetnie :) Pańciostwo zachwycone :) Quote
Klauzunka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [QUOTE]Nuri jest po pierwszym spacerku luzem, wyszło świetnie :smile: Pańciostwo zachwycone :smile:[/QUOTE] nie mogło być inaczej - wszak Nuri z dobrego [B]aikowego[/B] domu pochodzi :) Quote
Recommended Posts