Andzike Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Aikowo napisze wieczorem więcej, bo ona będzie Nuri odbierać z lecznicy - ja robiłam tylko kurs do Łowicza ;) Quote
aikowo Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Wczoraj dotarliśmy do domu z Nurkimem bardzo późno. Nuri czuje się bardzo dobrze, szew malutki i jak na razie nie jest nim zainteresowana ;) Mam nadzieję kołnierz nie będzie potrzebny (TZ uważa że to jakaś wyrafinowana psia tortura ;) ) Nie dyskutowałam z dzielnym mężusiem który towarzyszył mi w drodze po Nuri a dzisiaj o 5 pojechał do pracy :) Naprędce skleciłam z koszulki kubraczek w którym Nuri spędziła noc kręcąc się nie miłosiernie :) Oczko po kolejnych oględzinach i decyzji p.weterynarz nie zostało zoperowane - wygląda świetnie i nie jest to raczej przerost powieki. Będziemy je jeszcze obserwować :) Andzike Mamanabank dziękuję pięknie za pomoc w akcji sterylizacja Nurka - bez was nie wiem jak bym sobie poradziła. :) Quote
Klauzunka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nuri czuje się bardzo dobrze, szew malutki i jak na razie nie jest nim zainteresowana ;-) super wiadomości :) Quote
Klauzunka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Mam nadzieję kołnierz nie będzie potrzebny (TZ uważa że to jakaś wyrafinowana psia tortura ;-) ) aikowo Twój Tz to rację ma - kołnierze są męczące o czym wie Tequila - jak mojej Loli musiałam ubrać kołnierz, bo opatrunki z łapy sobie kilka razy ściągała, tudzież nie było wyjścia (miała usuwany kawałek kości - dość ciężka operacja) - to Tequila przez noc Loli wygryzła kołnierz tak, że ta jak rano się obudziłam śmigała wyzwolona :angryy: Quote
aikowo Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Nuri czuje się tak świetnie że może iść na łąki ;) Quote
Klauzunka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Nuri czuje się tak świetnie że może iść na łąki ;-)aikowo wielki szacun za opiekę, Twoi tymczasowicze dochodzą do siebie z prędkością światła !!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
jolam Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dobre wieści :multi::multi::multi: bardzo cieszą :loveu: Quote
Andzike Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 aikowo napisał(a):Nuri czuje się tak świetnie że może iść na łąki ;) Świetna robota Pani Doktor i świetna Twoja opieka :) No to teraz mógłby się jakiś świetny domek w końcu objawić, bo na razie nie mamy ideału... A dla Nuri musimy znaleźć dom idealny bez żadnych wątpliwości! :) Quote
Klauzunka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 A dla Nuri musimy znaleźć dom idealny bez żadnych wątpliwości! :smile: Ma się rozumieć :) Quote
Andzike Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Uaktualniłam post rozliczeniowy - dobrze, że skończył się bazarek dzieciaczkowo-zabawkowy i przyniósł zastrzyk gotówki, bo Lucek trochę nadszarpnął Nurkowe finanse ;) Ale wyjdziemy na prostą :) Zamówiłyśmy dla Nuri karmę - http://allegro.pl/acana-lamb-apple-13-5kg-wor-przysmakow-i2222510953.html Quote
Andzike Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 aikowo napisał(a):Nie zapeszam..... Ale mocne kciuki nie zaszkodzą:) Quote
Klauzunka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Trzymajcie kciuki za Nurowy domek :smile: trzymam z całych sił ! Quote
Florentynka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ja tez się melduję do trzymania kciuków! Quote
Akrum Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 kiedy coś będzie wiadomo?? bo już mnie paluchy od zaciskania kciuków bolą :) Quote
Andzike Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 No może dziś coś będzie wiadomo, jak aikowo napisze ;) Quote
Klauzunka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No może dziś coś będzie wiadomo, jak aikowo napisze ;-) Litości - ja już tipsy obgryzłam z nerwów. Quote
aikowo Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 więc... był wczoraj Pan z Otwocka i zdał egzamin :) a nie był łatwy :) w niedzielę jedzmy z andzike i oczywiscie z Nuri do Otwocka Jeżeli kolejna wizyta będzie równie udana Nuri zostanie i będzie mieszkać z panem, panią dwójką synów (8 i 13 lat) no i oczywiście z biszkoptową labradorką o wdzięcznym imieniu Mała :) Quote
Recommended Posts