Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj dotarliśmy do domu z Nurkimem bardzo późno.
Nuri czuje się bardzo dobrze, szew malutki i jak na razie nie jest nim zainteresowana ;)
Mam nadzieję kołnierz nie będzie potrzebny (TZ uważa że to jakaś wyrafinowana psia tortura ;) )
Nie dyskutowałam z dzielnym mężusiem który towarzyszył mi w drodze po Nuri a dzisiaj o 5 pojechał do pracy :)
Naprędce skleciłam z koszulki kubraczek w którym Nuri spędziła noc kręcąc się nie miłosiernie :)
Oczko po kolejnych oględzinach i decyzji p.weterynarz nie zostało zoperowane - wygląda świetnie i nie jest to raczej przerost powieki. Będziemy je jeszcze obserwować :)
Andzike Mamanabank dziękuję pięknie za pomoc w akcji sterylizacja Nurka - bez was nie wiem jak bym sobie poradziła. :)

Posted

Mam nadzieję kołnierz nie będzie potrzebny (TZ uważa że to jakaś wyrafinowana psia tortura ;-) )

aikowo Twój Tz to rację ma - kołnierze są męczące o czym wie Tequila - jak mojej Loli musiałam ubrać kołnierz, bo opatrunki z łapy sobie kilka razy ściągała, tudzież nie było wyjścia (miała usuwany kawałek kości - dość ciężka operacja) - to Tequila przez noc Loli wygryzła kołnierz tak, że ta jak rano się obudziłam śmigała wyzwolona :angryy:

Posted

Nuri czuje się tak świetnie że może iść na łąki ;-)
aikowo wielki szacun za opiekę, Twoi tymczasowicze dochodzą do siebie z prędkością światła !!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

aikowo napisał(a):
Nuri czuje się tak świetnie że może iść na łąki ;)

Świetna robota Pani Doktor i świetna Twoja opieka :)
No to teraz mógłby się jakiś świetny domek w końcu objawić, bo na razie nie mamy ideału...

A dla Nuri musimy znaleźć dom idealny bez żadnych wątpliwości! :)

Posted

więc...
był wczoraj Pan z Otwocka i zdał egzamin :) a nie był łatwy :)
w niedzielę jedzmy z andzike i oczywiscie z Nuri do Otwocka
Jeżeli kolejna wizyta będzie równie udana Nuri zostanie
i będzie mieszkać z panem, panią dwójką synów (8 i 13 lat) no i oczywiście z biszkoptową labradorką o wdzięcznym imieniu Mała :)