Jump to content
Dogomania

Suka -sznaucer Olbrzym Znaleziona Na Ulicy Pilnie Szuka Domu !

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i jak się polepszy (potencjalny dom dla azjaty) to się popie...:placz: !!!

W niedzielę czyli jutro , mija termin zabrania Soni z DT (umowa obejmowała 2 tygodnie) i pewnie dałoby się to jeszcze odwlec , gdyby nie fakt , że jedna z suczek Joli przeszła dziś poważną operację i wymaga opieki .
Jola nie wystawi Soni na wycieraczkę , ale w zaistniałej sytuacji dała mi do zrozumienia , że muszę się spieszyć .

DOM POTRZEBNY NA WCZORAJ !

Posted

Aquirre napisał(a):
No i jak się polepszy (potencjalny dom dla azjaty) to się popie...:placz: !!!

W niedzielę czyli jutro , mija termin zabrania Soni z DT (umowa obejmowała 2 tygodnie) i pewnie dałoby się to jeszcze odwlec , gdyby nie fakt , że jedna z suczek Joli przeszła dziś poważną operację i wymaga opieki .
Jola nie wystawi Soni na wycieraczkę , ale w zaistniałej sytuacji dała mi do zrozumienia , że muszę się spieszyć .

DOM POTRZEBNY NA WCZORAJ !

SZUKAMY DOMU DLA SONI!!!!!!

Posted

carolinascotties napisał(a):
Jak nasza piękna Sonia??????

Sonia rozkwita , ale jednocześnie z dnia na dzień bardziej przywiązuje się do Joli , a to nie dobrze .

Posted

Pomocy . Żadnego zainteresowania Sońką ?!
Dzisiaj znowu dałam kilka ogłoszeń .
Pomału zaczyna mi brakować pomysłów .
Może jakiś cud ? Ładnie proszę !

Posted

W niedzielę Sonia będzie podróżować na trasie Skarżysko - Kraków - Katowice . Gdyby ktoś chciał ją bliżej poznać , to może podjechać z wizytą i się zaprezentować .

Posted

Aquirre napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z Panem z Krakowa . Ma się zastanowić i przemyśleć . Ewentualnie zobaczy Sonię w niedzielę .

A jakie wrażenia? Kiwi mówiła że pan jest dość "dziwny"... Przepraszam Aquirre że zwaliłam to na ciebie ale dopiero przed chwilą się ogarnęłam na tyle żeby przeczytać posty z ostatnich dwóch dni. Miałam sajgon w pracy:angryy: ...

Gdyby Pan się zdecydował na obejrzenie Soni to ja chętnie podjadę też i poagituję :p