Jump to content
Dogomania

Suka -sznaucer Olbrzym Znaleziona Na Ulicy Pilnie Szuka Domu !

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

" class="ipsImage" alt="">

Niestety dziś pani , u której jest suczka potwierdziła , że tymczas jest aktualny tylko do poniedziałku (zaczęły się ferie i przyjeżdża wnuczek , jego rodzice nie zgodzą się na obecność suni ) . :shake: :shake: :shake:

Posted

wiemy, że potrzebuje domu i to pilnie, ale nie każdy ma możliwość pozwolenia sobie na kolejnego DUŻEGO psa.

Sama chętnie jakąś bidę bym przygarneła, ale nie mam warunków.

Dlatego się nie odzywamy...

Posted

Nie odebrałam dziś Soni z hoteliku , tak jak planowalam . Zostanie tam do środy , bo lekarz , który miał ją operować , nie wyzdrowiał i przesunął termin operacji na czwartek lub piątek . Zdjęć też nie mam aktualnych . Czekam .

Posted

Dzisiaj zabrałam sznaucerkę z hotelu , gdzie przebywała przez 10 dni .
Sunia będzie sterylizowana w sobotę .
Potem trafi do DT na czas rekonwalescencji , ale tylko na 14 dni .

DOMEK PILNIE POTRZEBNY !!!

Posted

Aquirre napisała że Sonia kochana, dzielna, znosi wszystko jak dama. Ale z pewnoscią w środku suczysko tęskni i pragnie spokoju, a nie przenoszenia z miejsca na miejsce.

Posted

Sonia jest naprawdę wyjątkowa .
Całe to zamieszanie , przeprowadzki i przewożenie samochodem w tą i z powrotem , znosi ze stoickim spokojem .
Jeśli tylko ma obok siebie człowieka , nic więcej ( no może oprócz żarełka ) nie jest jej potrzebne do szczęścia .
W DT zachowuje się nienagannie , zresztą tak jak wszędzie .
Jak ja bym chciała , żeby moja sznaucerka była taką dystyngowaną damą . :evil_lol:

Posted

Sońka i jej opiekunka odwiedziły mnie w czasie spaceru . Zabrały fartuszek ochronny , który bedzie potrzebny po operacji .
Sonia idealnie chodzi na smyczy . Nie reaguje na inne psy , nie ciągnie , nie szarpie , idzie grzecznie przy nodze .